Přejít na výpis diskuzí
Sledujte reprízu herního pořadu Re-Play
7.7.2012 | Redakce Games.cz
63 příspěvků
-
Chlapečci 13+ beztak raději hledí na p*rno než na tu ušatou vzducholoď, natřásající se před zubatým plešounem... *6*
-
Tento porad sleduji jen 13ti leti fakani a psychopati ala troll a vekoslav staci pred obrazovku postavit nejakou jeblou bloncku s kozama a hned vsichni to uctivaj............... recenze maj ubohe, hudba taky, recenzet je buzik .......Vas sladoucky Teousek
-
to je ale snad to jediny, co nezminuje... vetsinou zminuje obleceni moderatorky a jeji projev, coz vazne nechapu, protoze je to pekna holka, ktera vypada inteligentne a jeste navic se zajima o hry. Od nej je to ale asi spis zavist nez objektivni hodnoceni. A Tukan? jeziiis, toho pamauju z casaku skoro jeste kdyz sem tahal kacera :)
-
Jsem rád, že se líbilo!
-
1) Vlasy
2) Nevím, bude to v titulkách
3) Očividně?
To byl lehkej kvíz -
Samozřejmě, ale psal jsem k tématu. :)
-
Vše, co se dalo říci, bylo již řečeno.
-
Pokud vidim dobre, ani jeden prispevek v diskusi se netyka poradu Re-Play. Troll, Betka, Splinter Cell, Ghost Recon... asi dobry porad. ;D
-
Švih je tu.
-
bod číslo 2) mě zničil *15* *15*
-
Dokud budou mít diváky, jako jsi ty, tak to určitě nezruší... tak jim pošli ostrou notu :-)
-
konečne.
-
Nabízím své imprese z tohoto dílu pořadu RIPfail:
1) Co to má ta slečna na hlavě? Vypadá jak nějaká horizontální pracovnice z předměstí Bangkoku... Akorát ten zubatej asi ne a ne zabrat, tak nevím.
2) Tu hudbu do RIPfailu vybírá Alžbětin nabíječ? To bude asi pěknej blbeček ten chlapec. *6*
3) To to ještě nezrušili? *8* -
No vidíte, Trol nikde a jak se vám stýská *15*
-
Zkazil si to. Nejsi Trol a Trol má alespoň trochu švihu.
-
Tobě jo, některým ne. Některým taky nešlo GTA IV na nebušené sestavě, jiným šlo. To ale neznamená, že ta videa jsou podvrh.
-
RIP stále funguje hej ?
-
O tom hovorím, mne v Skyrime draci od začiatku až doteraz lietali normálne.
-
Ne, ty REAL videa z youtube.
-
Myslíš tie FAKE videá z youtube?
*1*