Přejít na výpis diskuzí
Sledujte šestý díl herního pořadu Re-Play
19.3.2011 | Redakce Games.cz
73 příspěvků
-
S recenzí DA2 naprosto souhlasím, i přesto, že tam nebylo zmíněno spoustu dalších problémů hry.
-
ach moderatorka je hrozne moc sexi mohla bi ukazat kozi *2* *2* *2*
-
-
aspon bi mohla ukazat dicky jaky ma kalhotky kundicka jedna, akorat z toho posuka co to sni moderu moc vlhounka nebude
-
-
Opravdu je tohle tvoje jediná možnost jak spatřit ženskou?
-
-
David zase zabíjí "slovně" :D
-
-
-
střevo jedno :D
-
ty by ses mohl naucit psat v prve rade.... a v druhe rade se naucit prispivat rozumne do diskuzi
-
-
Zdravim, chcem sa len spytat kedy bude 7diel Re-play-e na webe, alebo je to vzdy ob tyzden? Dakujem
-
-
vždycky o týden později
-
-
Vzkazte nekdo Bocanovi, ze je to chudinka a ze Dragon Age 2 vubec nepochopil - ta hra neni vubec o epickych momentech, ale o vyborne napsanych postavach, dopadech rozhodnuti, ktere udelate a beznadeji, do ktere se hlavni hrdina postupne propada - neexistuje tam zadne dobre a lepsi rozhodnuti, jen spatne a jeste horsi, takze vzdycky dlouho zvazujete, na kterou stranu se priklonit. Jednoduse je to titul pro dospele, a proto se nedivim, ze ho spousta decek odsoudila, ze je to nebavi. A ty boje jsou sakra tezky, jen by to nesmel hrat na konzolovej normal, kterej odpovida PC obtiznosti easy. S takovou, at podobny veci radsi vubec nerecenzuje a radsi se vrati k WoWku... A to hodnoceni na konci je WTF, 7/10 pry zklamani?? dyt je to nadprumer, nicmene kecy behem videa tomu vubec nenaznacovaly.
-
Dlaha@tiscali.cz:
A ty sobec nejsi? Kdyby to vyšlo nejdříve na xbox, hra by dopadla podstatně hůře kvůli zjednodušování než takhle, když to vyjde na ostro v plné palbě na PC a poté se to "dořeže" na míru xboxu a všichni budou spokojeni. -
-
To že studia většinou neumí dělat dobře konverze je věc jiná. Na druhou stranu tohle je studio, který ještě nedělalo multiplatformní titul a je orientovaný převážně na PC, takže i kdyby vyšla PC verze později, pořád by mohla dopadnout nad očekávání.
Mě šlo ale o to, že kdyby to vydali dřív na konzole, tak pravděpodobně vydělají víc peněz (už jen kvůli menší míře pirátství) a bylo by teda potom pravděpodobnější, že to bude na obě platformy a že hru užijí všichni.
Vůbec mi nešlo o to, že by to konzolisti měli dřív, tak to vážně nebylo myšlený.
-
-
Cahir: Mně se recenze líbila. A to jsem jich viděl a četl fakt hodně. Zaklínač mě taky trochu zarazil, ale co. :)
-
"Intimní pojetí příběhu" je autorská výmluva, že se jim to zkrátka nepovedlo. Už jsem to dohrál a vcelku mě to bavilo, ale zklamanej jsem extrémně, čekal jsem pokračování jedničky. Odkaz na Zaklínače jsem pochopil (alespoň já) tak, že prostě jsou teď dvě nejočekávanější RPG, jedno je DA, druhé Zaklínač, no a to první nevyšlo, tak snad vyjde to druhé.
Celkově s recenzí naprosto souhlasím, ta hra je dobrá, ale měla být mnohem lepší. Ještě tam měli zmínit, jak se opakují pořád dokola ty samé lokace a jak nepřátelé skákají z hradeb a spawnují se za zády. Ostatně podívej se na videorecenzi tady na Tiscali, říká v podstatě to samé. -
Pardon, špatný klik, to patřílo dolů.
-
mno.. nedá se to poslouchat, nevím proč přidávají mluvenému slovu takovej divnej post proces
-
Pěknej díl dneska, hrozně rád bych to Tučkovi nandal v konzolovým Portalu 2 *1*