Přejít na výpis diskuzí
Sledujte videoprůřez E3 prezentací Arma 3
2.6.2012 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
No, na to že prezentují dynamické světla (minulé video), tak že by tam dali i poslední (tech) realistické stíny, to ne. Ale je pěkné, že se to seká i vývojářům *7*
-
-
Je to pre-alpha tak co se divíš, na optimalizaci se bude ještě makat.
-
-
Uvidíme *4* Ale ty stíny tam už mohli hodit, pro prezentace je to významný prvek.
-
-
Ono se řekne hodit, jenže ono to vezme docela dost práce a času, pokud to i potom má mít rozumné fps *3*
-
-
Stíny bude vrhat jen slunce/měsíc. Ostatní světla budou procházet skrz objekty. Někdy časem by chtěli nasvícení vylepšit pomocí deferred renderingu, ale to buď až v patchi, addonu nebo v dalším díle, protože nyní prý řeší důležitější věci.
-
tak tak .. nejmene jeste rok po vydani ;) .. vypada to dobre, pokud se jim tentokrat povede udelat alespon trochu povedene animace a pujde to hrat tak jasny kauf (uz jen proto, ze alternativa tak nejak neexistuje) .. a jeste kdyby to podporovalo DayZ (jakoze nejspis bude) tak jeste lip ..
-
-
-
Mě by zajímalo jak to bude s ovládáním, bude furt tak přehnaně zmatený ?
-
-
Ci tam bude zasa extra klavesa na prekrocenie plotika? :D
-
mě přehnaně zmatený nepříjde. hold to není CS kde ti stačí wsad a mezerník
-
-
nahodou tohle je dost dobra pripominka, prijde mi, ze ta hra je cim dal vic delana pro lidi, kteri maji TRACKIR, neber me spatne, je to parada mit takovych moznosti pohybu a akci jako v arme, ale za chvili mi dojdou klavesy!!! :(
-
Jo, a střílíš telepaticky pyčo.
-
-
-
Moc se mi líbí to zpoždění zvuku za vzdáleným zábleskem výbuchu. Konečně někdo začal brát i tohle realisticky *4*
-
-
a je to i v bf3
-
-
to rikam porad, BF3 ma zvuky a grafiku, ale pak uz nic
-
hezky pěkně! to si to možná někdy pořídím.
-
-
Jedna z věcí, které na Armě miluji nejvíce. *14*
-
Tohle bylo už v prvním OFP.
-
-
DayZ: Sur-fucking-rounded!
http://madsmejki.sweb.cz/2012-06-01_00032.jpg -
-
ArmA koupena. Po tom tvém screenu se už nedalo odolat:D
-
Gut! Vyvázl si živý?
-
-
ano ^_^
-
-
hmm, vystřílet dav zombáků s puškou.. Pravý brahmíňan! *1* ::rock
-
-
a s M1911 *1*
dej vědět, až si to koupíš, pocoopíme *3* -
-
určitě! *3*
-
-
-
O_O!
Tak uvidíme, jestli na tom budu někdy podobně. Nad Armou jsem dumal dlouho, tak snad té koupě nebudu litovat.
-
-
-
krutej screen :D
-
::Slintá::
-
Přijde výplata, koupí se Arma a půjde se umírat:) Už se nemůžu dočkat až si DayZ zkusím.
-
-
je to ženiální, ale alpha stav je na tom sakra znát. Trpělivost a pevný nerv blaho přináší.
-
-
Alpha příznaky počítám. Nicméně DayZ je téměř ze 100% hra na kterou čekám už dlouho.
-
-
-
-
Haaaaaaaaaaaaaa......................... *14*
-
DOTAZ: Každým dalším dílem se BIS snaží tu více tu méně udělat mise herně stravitelnější. Pokaždé vyjde nějaký mix, kdy hardcore elementy si komunita dodělá sama, ale opravdu snadno hratelná kampaň pro masy už chybí. Neuvažuje tedy studio hru více rozdělit např na 2 samostatné kampaně se stejným příběhem a mapou, ale jinou náplní mysí?
-
-
chtel bys call of arma? to ses na spatny adrese...
-
keď som si to prečítal až ma normálne zamrazilo ... to nemáš dostatok casual hier resp. interaktivnych filmov, že by chcel na ne transformovať aj Armu ?
-
Mno Arma byla vzdy o svobode rozhodovani. Filmova kampan se da delat v naskriptovanych koridorovkach kde tunel dovede spolehlive k dalsimu checkpointu a spusti se dalsi skripty. V Arme je to asi dost tezky. Tu to bude asi dycky jenom o zadani nejakeho ukolu a dej se odvine podle toho jak se zachova hrac. To lze jenom v systemu kratsich misich kere sleduji nakej hrubej globalni scenar.
-
Ake mysi ? potkani tam budu uz ked tak.
-
-
Nádhera!Jedna z her u které je s každým dílem vidět velký pokrok
-
-
mám strach, že důraz bude kladený hlavně na grafiku, ale samotná hra bude zase mít stejné chyby které se opakují snad už od Flashpointu. Stupidní inteligence spolubojovníků (obzvlášť řidičů) a super schopnosti nepřítel (jako snipáka mě vidí na 300metrů v lese a hned smahnou AK bez optiky). Tanky co skáčou a smykujou, ale přitom nevyjedou kopec víc než 20km/h. Budovy, do kterých je problém vlést, protože se člověk propadne texturama apod. Do toho mizerný MP, ne kvůli hraní, ale i s nízkým pingem strašné lagování apod. Pak se do recenze napíše, že je to pro skalní fanoušky a že MOD scena si to dodělá a já mám pocit, že autoři s tím počítají. Proč nejlepší mise a mody vznikly až od fanoušků - třeba CTI. Počítají autoři s tímto modem do MP už přímo ve hře, nebo to nechají na druhých? Jaké mody budou v MP?
Oželel bych potápěče, grafiku, rozlohu, jen kdyby se opravili ty chyby. OFP bude pro mě asi už na vždy ta nej hra (Vím, že jsou kvalitnější, ale prostě jsem s ní zažil nejvíc zábavy), ale ani jedna ARMA mě nechytla. Moc si přeju, abych se mýlil. -
-
ŠŠŠššš... Takové věci se tu psát nesmí! Vždy když to napíšu já, začínám za okny očekávat inkvizici za to že fanaticky neuctívám BIS a jejich Bugfest.
-
Je to vidět že o ARMA 3 toho moc nevíš, stejně tak i o Arma 2 s patchem 1.60 *3*
-
-
-
Zdravim Caute a Ahojte.
Mam noťasek HP, AMD Duron 600@750 MHz , pujde mi na nem ARMA 3 ? -
-
nepis za me smejde!
-
-
ja jsem tvoje dlouho ztraceny dvojce z druhyho vemene
-
-
-
otázka pro vývojaře:budou ve hře zákopy ? např. u lokalit které je třeba je ubránit (mise) a díry po delostřelec. granatech budou? *3*
-
-
Kamo zakop se naposled objevil tak mozna ve Vietnamu. Doted se v Afganistanu objevi dira na spani nebo strelecka pozice pro kulomet, ale zakop jako takovej je uz davno prezitek (mozna se jeste objevi u armad 4. sveta). A troufam si tvrdit, ze v roce 2020 uz nebude ani to, protoze opticky pristroje a typ valky budou nekde uplne jinde a uz davno se nebude valcit stylem hura na ne.
-
-
Sorry, ale to je blábol roku. Zákop je stále nenahraditelný při poziční obraně v místech kde potřebuješ rychlý a bezpečný přesun z místa na místo, ve chvílích kdy máš omezené možnosti palebné podpory. To že zákopy v absolutní převaze asymetrických konfliktů moderní armády příliš nevyužívaly, neznamená, že je zatratily jako přežitek. Alespoň tedy doufám, protože třeba amíci jsou docela mistry v přeceňování svých technologií. V šedesátých letech tvrdili, jak jsou letecké kanóny zastaralé, protože řízené střely jim vyhrají každý souboj, aby je za pár let ve Vietnamu horečně montovali zpět na svoje letadla.
-
-
Ano, za 20 let stale budou armady, kde se bude bojovat stylem, kterym USA, Rusko, Iran,... bojovali pred 50ti a vice lety. Ale to neplati pro vyse zminene. Navic USA zacina presouvat svoje soustredeni na jednotky SF a SOF, a pechotu jako takovou zacina omezovat, protoze nema vyuziti. Podle me se v roce 2030 uz ani nake FOB stavet nebudou, proste z letadlove lode dopravi SEAL team na pevninu, kterej bude jen oznacovat cile a Air Force to bude nicit. A je jasny, ze zakop bude pro takovyhle konflikt totalni prezitek, staticky cil bez moznosti uniku a jakekoliv vyhody.
-
-
Ale ty se pořád odvoláváš na konflikty nízké intenzity s nevyváženým rozložením sil, kdy si moderní armády mohou dovolit nasadit to nejlepší co mají. Snad nevěříš, že kdyby, nedej bože, vypukl konflikt, např. USA vs. Čína, ve kterém by se musely mobilizovat zálohy lidí kteří sotva trefí vrata od stodoly a ze skladů by se začaly fasovat klasické M16, by všechno vyřešily SEAL, potažmo mobilní operace. Nehledě na to, že dříve nebo později by došlo i na taktické jaderné zbraně, při jejímž použití je pro ochranu živé síly na bojišti nejlepší co?.....no ano zákop *3*
-
-
-
Považovat zákop za přežitek je dle mého názoru docela předčasné, jistě, v rámci dnešních konfliktů, kdy jedna strana má nezanedbatelný technologický a početní náskok, než ta druhá se zákopová válka moc uplatňovat nebude, ale když jdou proti sobě dvě rovnocené armády, tak je riziko zakopání veliké. Mimo to, se budování zákopů stále vyučuje a stále je to základní věc při budování obrany.
-
-
-
Instabuy *5*