Přejít na výpis diskuzí
Sledujte videoprůřez E3 prezentací Arma 3
2.6.2012 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
No asi si ze Steamu opět stáhnu Arma 2 :)
-
Otázka pro vývojáře: Bude kampaň nakonec rozdělena na jednotlivé mise, nebo půjde o nepřerušovanou relaci kde bude hráč průběžně plnit úkoly? Tento koncept byl totiž nastíněn v jednom z vašich dřívějších rozhovorů, můžete jej prosím rozvést..?
-
Tak tohle bude NAPROSTÝ NÁŘEZ!! Osobně považuji Arma 2 jenom jako ukázku vymakaného grafického enginu, protože mise se nedaly hrát, ne protože byly zabugované, ale protože byly nudné a nesmyslné. Tohle vypadá na pravý opak a návrat k hratelnosti na úrovni Cold war crisis !!!
-
-
Hlavně by to chtělo i nějaký videosekvence.. V Cold War Crisis a Resistanci uměly krásně vtáhnout do děje. Hezky se k nim vrátili v DLC pro dvojku - Private military company.
Na dvojce mě jejich absence hodně mrzela... Černarusi by přitom nějaké to videjko ták slušelo.
Jen člověka hodit na plac s kilometrovým popisem situace v deníku není ono :) -
mise ve dvojce byly prostě rutinně vojenské *5*
-
-
tvl vono uz to ma i kulatej volant? :)
-
-
me ten koment pobavil teda :D, ale vis co v ty hre de prece jen on neco jinyho nez, ze uz to ma konecne kulatej volant *1*
-
Nechapu proc to minusujete. Jen jsem zavzpominal na rok 1996+
-
A hlavně se s volantem hýbou ruce *3*
-
-
*1*
-
-
Kulatý volant byl i v původním Flashpointu. Ale byla to jenom textura :D (nicméně svůj účel plnila..)
-
nema, vzdycky to bude mnohouhelnik, jen je ted slozeny z vice casti takze se vam zda kulatejsi ;)
-
-
Volant bude kulatý, až počítače dokážou vyjádřit celé číslo Pí (nikdy). :)
-
-
-
pekne, ale ta recka krajina mi proti te ceske z ARMA2 prijde takova chuda
-
-
náhodou. supr mezistupeň mezi českou černarusí a afghánským takistánem.
-
Dufam ze v tej rieke budu aj ryby a drevenne penisy *2*
-