Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • normalni slusnej clovek.kdyz potom netouzite,tak vam to tam nemusej davat!treba ty vlasi v tombu!skoda ze tu neni naky vyvojar,aby nam tu sitvaci trochu osvetlil!neni mozny,aby hra s o dost vice pokrocilima efektama byla levnejsi jak na konzolich a pri mnoha komfiguracich pc a to ladeni,aby to na vsech slapalo?tomu nikdy verit nebudu!
  • vyfot mi tvoji sbirku origosek na pc chytroline!at vsici vidi jak podporujes tu svoji platformu!ja tu svoji s klidem!si marnej!
  • a jako,si myslite ze je vse za daco?u vas pc ckaru jo.samej wareez!tak otom vite kulovy!tak se zeptame sefa cryteku,kdo zivil crysis na pc.u nas kluci na pc maj vse warez,farcry3,noviho tomba,atd,atd.ty si nic nekupujou.a ja myslim,ze nejste na tom onic lip!
  • Jiste, kazdym klikem se ti sosna 1/2GB dat, aby se mohla prehrat animace zasahu ;D ...
  • Naprostej souhlas, na graficky vyfikundace s.e pes. Tak jako tak si to clovek specielne pri online hrani vypne.... protoze k cemu je "uzasne animovana trava", kdyz hra ve skutecnosti maskovani neresi a kdo si travu vypne, tak protivnika normalne vidi ... A pri singlu je to naprosto totez, protoze AI stejne podvadi.

Vubec miliony investovany do vzhledu mi prijdou uplne vyhozeny oknem, a ze mam pravdu dosvedcuje trebas Minecraft - vzhledove naprosto "hnusna" hra ... ale naprosto genialni. Skoda jen ze srv je nenazrana java ... kdyby to udrzelo aspon par stovek lidi online ... to by teprv byla parada.

Dtto "fyzika" ... ve skutecnosi se v 99% pripadu jedna jen opet o vzhled ... jako vazne nevim, k cemu mi je dobry, ze vybuch zvedne "fyzikalne dokonaly" prach ... kdyz po nem nezbude krater, do kterycho bych se moh schovat (trebas).

Hru, ve kery bylo mozny menit teren, znam jen jednu ... a jeji druhej dil uz byla tragedie, ktera ten potencial uplne zahodila.

Cely D3 je pak jen jedna zdimacka na prachy, z puvodni hry nezustalo nic, a presne podle toho taky dopadne, narozdil od 1/2, ktery se hraly roky a hraji dodnes, po trojce za par mesicu nestekne ani pes.
  • Ja jako PCckar sem si narozdil od tebe koupil svy zalezo za svy. Takze mi tu pak nebrec, ze tebe ty gamesky stojej 2x vic.
  • amen *4*
  • Já ti na to odpovím za ně: Protože míra pirátství na PC je až neúměrně vysoká a jinak než nutit hráče být nonstop připojen to prostě nejde.

A pokud umíš ty lamo jedna jen nadávat, tak si udělej vlastní hru bez ochran a pak mluv. Takovéto nuly co nic nedokázaly a jen kritizují fakt miluji... Je to jejich hra a i kdyby si na to DVD nasrali, tak je to jejich volba a ty máš na výběr koupit, či nekoupit.
  • Taky jsem si myslel, že to dělají prakticky zadarmo, ale někde na jejich forum se přiznali, že mají celkem slušný rozpočet, který se akorát navyšuje, takže pokud se jim udrží hardcore jádro, stejně na tom budou vydělávat. Sice ne, jako na Call Of Duty, ale k vyžití to určitě stačit bude. Taky jim plánuji pár pesos poslat, ale prozatím nemám Paypal.
  • Veskoslav
    Ale já si nestěžuji, jenom jsem napsal, co mi na tom vadí. Já jsem naopak rád za tu obtížnost, problém je ten, že mí přátelé, co nevyrostli na Diablu atd. nadávají a po hodině vypínají. O to mi jde. Je sice pěkné, že je to pro fanoušky tohoto žánru, ale z něčeho tu komunitu musíš živit:(
  • tak ja nevim vlastnim konzoli i pc a na obe platformy pouzivam stejny ovladac splithfish shark.tak nevim o cem se dohadojete.do jedny ruky analog(je rychlesi a presnejsi nez mackat tlacitka na klavesnici,treba udelat sikmej pohyb)a do druhy ruky mys.staci si na to jen zviknout,ale sportovni hry jen na gamepadu.
  • Keke
    Ne. Myslim si, že na i na internetu by měl bejt člověk zodpovědnej. Neklikám na bulvár, protože ho tim podporuju. A podporovat někoho, koho nesnášim je slabost..a demence. *1*
  • 1. Každá lokace ve většině případů ukáže další typ nepřítele, navíc randomizace mapy funguje z posledních "diablovek" asi nejlépe
    2. Tvůrci to neskrývají, hra je určena hlavně pro hardcore publikum, navíc trik s portama tuším funguje ve většině "diablovek"
    3. S tím souvisí bod 2 (jde pouze o barvy gemů a jejich vzájemné propojení, nemyslím, že by to byl takový problém odhalit i bez nápověd)
    4. Postavu musíš promýšlet několik levelů napřed, opět bod č. 2
    5. Tohle by mohla vyřešit průhlednost objektů před hrdinou, i když ta mi např. v Diablu 3 bere hodně FPS

Je to asi moc strojový to takhle popsat, ale stěžovat si na obtížnost a složitost u hry stvořené pro fanoušky daného žánru je jako nadávat na to, že v ARMA je téměř každý výstřel smrtelný. Ale jak říkáš, záleží na každém jak to bere. Já jsem rád, že na to šli tvůrci svou cestou a přinesli trochu složitosti do žánru. Mám level 59 Shadow a mám co dělat, abych bez party postoupil dál, a to mám 41 levelů před sebou...
  • sirWallace
    Ale stejne si to nakonec vzdycky proctes, vid ? *15*
  • sirWallace
    Prosim Te uklidni se, Ty nam totiz jeste ve finale penize dluzis .)
    Tvoji lecbu na psychiatricke klinice budeme platim MY VSICHNI, kdo platime zdravotni pojisteni!
  • Cypri
    Kamaráde, ono by si ale plno PC hráčů ani Crysis 3 nekoupilo, takže tak... Jedničku jsem musel mít. Úžasná záležitost. Dvojku jsem hrál u kámoše na PS3 a už mi bylo jasný že to nekoupim.
    A nevěřím tomu, že Crysis 1 se ve svý době nezaplatil. Trojka dopadla přesně podle mích očekávání. Tzn. opět nekupuji. Na PC hráče se kašle, a ne v ohledu grafika, technologie a podobně, 90% lidí co znám ti řeknou že neonanujou nad grafickejma orgiema. Ale co se gamepalye týče je to prostě bída. Jít koridorem a držet tlačítko střelby mě prostě nebaví. Proč když to šlo v Crysis 1 tak tady to nejde? To není to že TO NEJDE, to je prostě lenost udělat něco lepšího, inovatiního nebo prostě trošku vylepšenýho. Na grafiku já upřímně kašlu, technologie z Crysis 1 by mi maximálně postačovali. To jen pro příklad...
    To samý jak tu někdo žvatlá o tom že konzole zaplatili v novým Tomb Rider technologii vlasů. "OH MY GOOOOD. HAIR???" Fakt super. Bez toho se neobejdeme no. Takový žvásty jsou fakt perličky. Až se začnou dělat ty hry trošku komplexnější tak se po nich zvedne si myslim i větší vlna zájmu na PC. Ale CoD po stoprvní je už prostě...eeeeh.

A MOŽNÁÁÁÁ, MOŽNÁÁÁÁ, bych neřekl ani slovo na Crysis 3, ale prostě 6 hodinek herní doby? Vážně?? To asi jako no nevim no...
    Fakt nikomu jeho názory neberu, někoho baví to a někoho ono, ale snad nejsem tak náročnej když chci, aby měla nějakou standardní herní dobu na střední obtížnost nějakých 9 hodinek, když za hru chtěj 1200,- při vydání. To samý: nechci aby na nejtěžší obtížnost byli ti protivníci jak panáci na střelnici, ale aby se taky trefili, abych nechtěl bejt zasaženej a snažil se a né, aby pro mě byl zásah něco jako "jo dobrý eště pětkrát se trefit můžou PAK SE SCHOVAM". Prostě trošku výzvu. Ale to jak se to vede teď prostě dost lidem nevyhovuje, a pokud někomu jo, jsem rád za něj. Mě to ale vadí.

A abych se teda už vyjádřil k Diablu 3: Bavilo mě, moc mě bavilo, ale byli mi slíbeny náhodně generovaný mapy. Nestalo se, jen minimálně. To mě naštvalo. Skilly jsou podle mě strašně řešený. Za Demon Huntera jsem používal prostě jednu šablonu skillů od poloviny hry a nějak jsem neměl potřebu měnit. Pro mě je dvojka stále nepřekonána no. Prostě z D3 cejtim na sobě trošku křivdu, protože jsem chtěl ty náhodně generovaný mapy. Zbytek provedení bych tak nějak zkousl.
    No a pokud má bejt PS3 verze bez nutnosti být stále online, no tak to mě taky teda pěkně štve jak tu někdo psal teda. Zrovna toto je typ hry co bych si rád zahrál sám když třeba nemám přístup k netu. ALE NEEEEEEE. Prostě to nejde. Hm. Tak fajn no.
  • Jako pc hráč (a bejvalej konzolista) soudim, ze ovladani D3 na gamepadu bude uplne v pohode. Tohle neni nic slozityho, co by neslo nejak elegantne poresit imho...
  • nekromant33
    hlavně u sportů a simulátorů co?
  • Jojo, a na mysi a klavesnici ten problem nakym zazrakem neni. To dava smysl. *7* Navic to ze se tobe neco hraje lip neznamena ze i ostatnim. Tak doporucuju pouzit hlavu nez vyplodis neco o problemu.
  • Na konzole je spousta RPGček a žádnej problém s tím není. Naopak, často se to hraje i líp.

Kdo říká že to na gamepadu nejde ovládat tak dobře, tak má asi problém s rukama :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit