Přejít na výpis diskuzí
Sledujte záběry z konzolové verze Diablo III
23.3.2013 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
kdo vam zaplatil licenci za novou tecnologi lepsich vlasu v novem tombu!my konzolisti!nasrat!!!!
-
uz si pc ckari uvedomnte za kazdy hezci pixel se plati licence a ja jako konzolista odmitam dotovat pc verzi.plate si za ty vase serepeticky na vic ve hrach sami!!!! *10*
-
Kazdej rika,ze pc verze mohla byt lepsi.no nemohla,nejde o vykon pc,ale o penize.dalo se to na 1 platformu a vic penez nez do konzoli na pc nikdo nenarve.platit licence za direct x 10 a 11,kazda se plati zvlast a dalsi technologie . kdyz jsem to spocital jake nove technologie pouzivaji na pc pri multi platform hrach,tak me vyslo ze pc verzi konzole pekne dotujou.stejna hra by na pc nestala 800kc,ale 2100kc.pouzivaj tam vic technologii jak na konzolich.tak pc hraci budte radi jak na pc ta hra vypada ,vy byste tu hru nikdy nezaplatili. jako crysis3 a mnoho dalsich her.
-
mel by ses nad sebou vazne zamyslet
-
diablo to je o tom žádná, i pěkná ženská může mít ale dcerku hnusnou jak noc, a budou nosit stejné jméno...
-
jan víc takových failů, ať je co hrát, protože obě zmíněné hry mě neskutečně baví :)
-
třeba já
-
jak uz jsem psal o neco vejs
http://penny-arcade.com/report/article/console-diablo-3-playable-offline-real-money-auction-house-removed-not-exac -
Ja hral Diablo I i Diablo II (to jednoznacne nejvic). A tvrdim, ze trojka je super hra a pro mě! s prehledem hra roku 2012.
Kvality dvojky samozrejme nedosahuje (aspon zatim). -
Ovladani bude v pohode, on gamepad je na hacknslash dostacujici, treba Sacred 2 jsem nekolikrat na PS3 dojel a bylo to ok.
-
jednoducha odpoved - aby si si ho nespiratil a s tebou dalsich 5 milionov
-
Navic to (predpokladam) vyjde na playstation ve verzi 1.0.9 a to bude masakr! O.o
-
Mám všechny tři současné hráče na trhu. DIII, TII a PoE. A můžu říct, že každá hra je jiná:)
-
Neni
-
Pokud sem ho nepřehlíd, tak neni.
-
Neni Torchlight i na PS?
-
Myslim, ze D3 jako hack and slash hra ma na playstation uspech zajisten, protoze vlastne nebude mit zadnou primou konkurenci.
-
Jo a taky na xboxu to nejde, protože by si pro hraní potřeboval xbox live gold... Pokud to teda má vyjít na xbox.
-
a) Pokud se nepletu, na konzolích není taková aukce (ani F2P, ani DLC zdarma, abych byl kompletní) možná, což by mělo vyplývat z podmínek diktovaných Sony a Microsoftem. Takže ne, že to na konzolích neni, protože to není možné, nebo protože se to někdo rozhodl nedělat, nýbrž protože to tam být nesmí.
b) Always online je v Diablu 3 jenom kvůli RMAH. Nikdo nikdy netvrdil, pokud vím, že by to bylo jinak (jako třeba u SimCity).
RMAH+Always on se do diabla přidal jen a jen kvůli hráčům Diabla 2 a jejich chování v mulťáku. -
Nerikej, ze by to bylo presne to o cem mluvim? *7*