Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    path of exile jsem zkusil a rád jsem se vrátil k diablu 3
  • Já mám svoje Diablo 2.5 a jsem spokojený. Path of Exile doprovázený soundtrackem z Diabla 2 a nic mi nechybí:-) prostě "diablovka" jak má být:-)))
  • Co všichni mají proti Diablu III ? Aha, já nikdy nehrál původní díly, tak to asi nepochopím ale je to úžasně brutální "kosička" obludek.
  • Podle mne uz tomuhle zanru davno odzvonilo a diablo dvojkou to melo skoncit. Kdo by se chtel jeste hnat za itemama, kdyz mu stejne k nicemu nejsou bez slusnyho pvp, ktery jsem v zadny podobny hre nikdy nevidel.
  • Duvod proc to na PC vyzaduje online je prave proto ze tam je RMAH. Nemuzou si dovolit aby nekdo nejakym zpusobem nahackoval nejake OP itemy a pak je prodal za real prachy. + vzdy kdyz vypnou aukci v D3 tak je to kvuli RMAH.

Osobne mi nevadi byt stale online. Urcite mohli udelat offline mod bez aukce ale rozhodli se pro DRM.
  • Spades
    Pak mi vysvetli, proc to nikdo necracknul ty chytraku...
    Dokazali prolomit Assassins Creed 2, ktere melo na netu fakt jenom minimum, ale D3 ne? Tady bude asi neco spatne nemyslis?

Navic jak vysvetlis, ze kdyz mas pomale pripojeni, tak se ti seka hra, a treba u SC2, nebo AC2 ti to napsalo jen trata pripojeni a jelo to dal plynule? Hmm?
  • Veskoslav
    Jo tam mám 21 čarodějku:) Je to zajímavé, dobře se to hraje, ale i tam mi spousta věcí vadí. Například, když bojuji v jeskyni a jsem blízko zdi, tak nevidím hrdinu.
  • yuri337
    Snad poprvé s joem souhlasím, ještě že nám tvůrci D2 nadělili torchlight.
  • vlastik.plaminek
    Teďka zkouším Path of Exile a nemůžu si ho vynachválit. Pomalu mě opouští chutě na nákup D3.
  • To ze to nekdo neumi cracknout nic nedokazuje o tom, co se taha online a co z disku. Vse co muze bezet lokalne by melo bezet lokalne, ciste z ekonomickych duvodu.
  • Hm, mohlo by to byt lepsi nez PC verze bez ty rmah, mozna by to mohlo mit blize k D2. D3 na PC nicmoc, ale par set euro jsem si tam privydelal, takze jsem v plusu *2*
  • Boom
    Co jsem četla, tak možná v řijnu by měl být Grim Dawn přístupný, ale kdo ví. Aby z toho vývojově nebylo nakonec druhé Diablo.
  • Hmm, chabej pokus o úskok.
  • jakapak ironie diablo 3 bylo skutečne delane pro konzole
  • Spades
    Jasně, ale je to spíš spojování bloků, než náhodné generování z D2... škoda
  • tohle je jeden z nejvetších failu za poslednich 10 let spolu se simcity *4*
  • Smrtihlav2000
    To není pravda, každá mapa má 7 variant+jiné rozmístění nepřátel+jiné dropy.
  • I na PC jsou mapy stále stejné ... pouze jsou přístupné jiné vchody při každém spuštění, ale není jich mnoho a mapy interiérů jsou také vždy úplně stejné, to je na D3 to nejnudnější, bylo vždy zábavné (v D1, D2) hledat cestu z lokace, v D3 vždy víte kam běžet ... a muset to tak protočit 3x,4x je pak spíš už otrava když se lokace nemění.
  • Veskoslav
    To mám ksakru psát i ironii do závorky?....
  • Spades
    To ukazovali v IGN... Mas mene lootu, ale zase je kvalitnejsi. Inventar neni tetris, ale je na 50 poli.
    Taky mas moznost prolistovat poslednich 5 itemu co si lootl a hned zjistit, jestli jsou lepsi/horsi a equipnout je... To abys nemusel zbytecne lest do baglu uprostred splitscreenu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit