Přejít na výpis diskuzí
Sledujte záběry z konzolové verze Diablo III
23.3.2013 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
Ale jdi ty. Myslis ze kdyby to bylo tak jednoduchy tak nekdo neudela emulator na wowko kde fungujou spelly? A ze vsichni freeckari se ted dobrovolne babraj na zabugovanych o datac pozadu serverech?
Kus enginu je proste na serveru. Bez nej je hra jenom prazdna mapa kterou behas.
1. je treba rozlustit komunikaci
2. je treba emulovat odpovedi serveru
3. je treba udelat db monster, jejich utoku atd
4. je treba generovat itemy, je uplne jedno jaky
5. je treba ulozit postavu i s progressem -
A proč by to jako dělali? Proč by poskytovali další kapacitu serverů, kterou musí platit oni, když to může běžet na tom locale?
-
O hackování a dělání cracků na hry nic nevím, takže těžko soudit. Evidentně na serverech budou nějaká šiforvaná data, ke kterým se ti lidé nemůžou dostat a jsou potřeba k běhu hry. Neni to ale jistě nějaký velký obsah, ani by to nedávalo smysl, protože všechno co se potřebuje ke spuštění hry stejně musí být na locale a kdyby se to stahovalo ze serverů, tak by stejně to zůstávalo někde na hdd v cachi, takže by to nebyl žádný rozdíl od normální instalace.
-
D3 jede stejne jako wow na serveru, vcetne AI monster, kalkulace dmg a dropu atd. Emulator by proto potreba byl.
Jde to moc dobre videt kdyz jejich servery nebo muj net maji spatnej den a postava se trha, spelly nejsou instantni, ww barbar nepoklada tornada atd. Kdyby to jelo na lokale a bralo jenom login nebo naky nedulezity data tak tohle ping delat nebude. -
Ty mu nevěříš? Zachvíli z něj bude první Diablo milionář. *1*
-
Pokud by to bylo tak jednoduché a člověk by musel oželet jenom online funkce, tak si skutečně myslíš, že by Skindrow nebo Reloaded nepřišli s tím, jak to prolomit?:)
-
1. Protože DRM.
2. Protože by si děcka stěžovali, že nemůžou v SP nakupovat v aukci. -
Protože PC exceluje v přesnosti, takže má výhodu Witch Doctor, ale na gamepadu tě Wizard ustřílí tím, že poběží pozadu a bude tě kropit kouzlama.
-
Nemusel bys vytvořit emulátor. Ty online funkce tam buď nebudou a co tam zbude, tak si to tam napíší přimo do hry.
-
Já jsem to špatně napsal, myslel jsem, že Diablo na pc funguje na stejném principu jako MMO třeba WoW. Tudíž pokud by jsi chtěl offline server, musel by jsi vytvořil emulátor.
-
Rozhodně to není stejný způsob. Možná styl hry ano, ale styl hraní ne.
-
Zase ty naivní představy o tahání obsahu her ze serveru. Nic takového v žádné hře není. Jsou jen online údaje, které jsou potřeba, všechno ostatní běží na locale.
-
Vzdyt je to uplne stejny jak ta verze pro P.... OH WAIT! Ta verze pro PC je ta z konzole!
Jakto ze nas to "nenapadlo" driv...
Koridor, zadny runovy slova, zadny talenty jen jeden aktivni set skillu, zadny custom hry, autojoin, 4 barvy gemu, 4+2 spelly... *5* -
http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=potvrzeno-aukce-v-playstation-3-verzi-diabla-3-nebudou-173722
-
To ze vse tahas od nich je blbost... a tady to mas na offline verzi pro PS...je to jen buzerace na PC...nebude ani online, ani rmah...
http://penny-arcade.com/report/article/console-diablo-3-playable-offline-real-money-auction-house-removed-not-exac -
pepa: no to sa nedivim to by si musel ten nástroj čo máš na krku použit a to je jasné, že v tvojom pripade ta z toho rozbolí hlava...
-
Myslel som len ovládacie prvky, niesom znalec v tomto smere hier ale pride mi to na rovnaký sposob.
-
Já jsem nikde nečetl, že verze na PS3 nebude online, ty jo? Ani na stránkách Blizzardu o tom nic není. Protože všechny data taháš od nich, od příšer až po předměty. Museli by tedy vytvořit offline mapy, kde by už všechno bylo. A silně pochybuji, že to kvůli PS3 udělají. Navíc by si pak hráči stěžovali, že mají pořád jedny a ty samé mapy.
-
Proboha, to je sranda "dota". Zkus si zahrát HoN nebo Dotu 2 a ne tu tuhle srandu;)
-
a ted tu o snehurce