Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tan Ghost Recon by byl super, ale kdybych mohl hrát za toho Drug Lorda *5*.
  • tak ten ghost recon vypada silene spatne...vzdyt far cry 4 byla docela pekna hra,tohle nemuzou myslet vazne...to hrali na ps3?

    nejlepsi bude South park :)
  • kubi-wan
    Letos se mi překvapivě Ubisoftí konference celkem líbila.... asi to bylo i tim, že jsem se po těch letech zklamání už přestal očekávat, že by mohli ohlásit novýho Raymana nebo Prince z Persie...
    Úvod byla úplná haluz, až jsem se musel smát tý absurditě daný situace... ale ukázky z her mě víceméně bavily (aspoň tam ukazovali něco z her - ne jako EA, kde u toho co mě byť jen trochu zajímalo jen pouštěli videíčka a ujišťovali "že se na tom dělá"). Neřikám, že je budu hrát, spíš ani ne... ale Ghost Recon mě překvapivě bavil, For Hodor (pardon, Honor) taky... Trials of the Blood Dragon mě potěšilo i zklamalo zároveň... hezký, že se s Blood Dragonem něco děje, ale radši bych regulérní pokračování. Ale Watch Dogs 2 teda fuj. Ten hlavní hrdina je od pohledu na přesdržku, hratelnost by mě asi nebavila díky celýmu tomu stylu COOL a REBEL a FREE, nad kterym možná slintaj dnešní patnáctiletý, ale mě to přijde neskutečně trapný (přítelkyně mi tu koukala přes rameno a když viděla toho týpka, s měnícíma se obrazcema na brejlích, konstatovala, že ji ta hra už od pohledu hrozně sere :D ).
    No a South Park byl super!
  • Lukyz
    Tak jako Watch Dogs 2 vypadá ještě hůř něž jsem čekal *7*
    Ultra cool hispteřina s protagonistou opět zastupujícím nějakou menšinu, cool sluchátkama (pokud nebude ve hře ukázáno, že to jsou Beats By Dr. Dre, tak bych se hodně divil), nemastnou neslanou grafikou a otřesným jízdním modelem z prvního WD, parkour a "eagle vision" z AC a gadgety a cover animace z SC: Blacklist, tohle prostě smrdí *1*
  • Veskoslav
    Prince of Persia Sand of time je zdarma na stránkách Ubisoftu. Je to v rámci oslav 30 let na trhu:) Podmínkou je vlastnění Uplay klienta:)
    • Morraw
      Počítám, že se minimálně ještě dočkáme Raymana, Splinter Cell a AC.
    • Lukyz
      Já jsem asi slepej, můžeš hodit link popř. popsat kde to najít? Díky
      • zkusil bych to hledat na uplay
        • ano, na uplay mas velke tlačitko, ktere te hodi na jejich stranku
  • Nejsem někdo, kdo by brečel o downgradu grafiky, Zaklínače jsem přešel v poho, Division taky - ale Ghost Recon Wildlands vypadá jako něco z roku 2010. Ubisoft tohle už dělá fakt naschvál, každá jejich hra je downgradnutá. V tomhle případě je to ale přešlap, vypadá to fakt humusácky. Moc jsem se na to těšil - tohle ale ať si nechaj.
    • Still
      Hráli to na konzoli, co jsi čekal? *1*
  • Moje rozpaky z letošní E3 Ubisoft nerozptýlil. Nejvíc mě dosud paradoxně zaujala hra ze které nám toho ukázali snad nejmíň a to Mass Effect Andromeda
    Nejblíž mi je asi Ghost Recon ale gameplay video sestříhané na efekt o skutečné hratelnosti zejména při sólo hraní příliš nenapovědělo. Navíc mi přišlo že na hře je ještě spousta práce. Vizuál se mi zda značně nevyrovnaný a některé detaily např. to vysící tělo působili až odpudivě. Myslím tím textůry nikoli akt samotný. Detail hranaté hlavy agenta ve vrtulníku s pozadím hor tomu nasadil korunu. Zatím to vypadá zásadně hůř než downgradem postižené The Division a to říkám jako člověk který se za full grafikou nikdy nehnal, ale tohle mě vyloženě uhodilo do očí.
    Co mě až zaskočilo je fakt jak moc mi je lhostejné pokračovaní Watch Dogs. *8*
    • Morraw
      Do vydání Wildlands daleko. Podle toho gameplaye šlo vidět, že to byl ještě nějaký alpha footage.
  • Inquisitor
    For Honor vypadá pěkně, ale ty souboje mi přijdou dost slabý. Takový nemastný neslaný.
    • Luckiller
      Kdyby to bylo Tolkienovský fantasy se vším všudy, tak bych ty souboje a celkovou přepálenost překousl. *7* Jenomže jako milovník historie a fanoušek HEMA mi je z toho jen blivno
      • HEMA? To je nějaká pohlavní choroba?
      • Inquisitor
        Tak z historickýho hlediska to samozřejmě nejde brát vůbec vážně. Je to čirá fantasy mlátička, která jenom využívá známý postavy z historie jako Vikingy a samuraje. Tohle hraje na první signalní.
    • Vávro?
      • Inquisitor
        Ne, ten šel k Maryše na kafe.
  • Morraw
    Hm. Líbil se mi úvod (sebrání týpka na ulici, jak se vyslovuje Jubisoft :)) i ohlédnutí na konci. Jiné konference jsem neviděl, tak nemůžu srovnávat, ale rozumím, že né každému se ten styl líbí.
    Děkuji za Wildlands ala Division, na který jsem čekal. South Park určitě nezklame, nad For Honor vyloženě slintám (byť ten týpek co to hrál mi zkazil zážitek z duelů) a z Watch Dogs se prostě klube dobrá alternativa ke GTA se silným tématem hackingu a elektroniky.
    Steep překvapil. Odklon od klasické 3A produkce a snaha vyprodukovat něco nového. Na vše je více pohledů a někdo by smetl většinu Ubi produkce do koše, ale mě se líbí ta variabilita a silné vizuální téma u jejich her. Dobrá konference.
    • Veskoslav
      Už první díl vypadal jako inteligentní náhrada ke GTA. Ale všichni víme, jak to dopadlo. Navíc tady je tak nesympatický hlavní hrdina a celá ta komunita hackerů jako podělaných hipsterů. Ani bych se nedivil, kdyby jim skutečná hackerská skupina za odměnu shodila stránky atd.
      • Morraw
        Taky jsem měl výhrady k jedničče, byt asi né takové jako ty, ptže jsem ji komplet dohrál. Ale u dvojky se mi líbí to množství nových věcí, které půjdou hacknout a větší stealth non-leathal přístup. To barevné téma skousnu :)
  • EA konference byla nuda ale tohle bylo neskutečný utrpení. Nevkus je asi první slovo co mi napadlo. Každej rok je to s Ubi stejný. Ještě že tu je ta Bethesda.

    Škoda že letos nebude mít i svou WTF konferenci square enix.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit