Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HEMA? To je nějaká pohlavní choroba?
  • Tan Ghost Recon by byl super, ale kdybych mohl hrát za toho Drug Lorda *5*.
  • Inquisitor
    Tak z historickýho hlediska to samozřejmě nejde brát vůbec vážně. Je to čirá fantasy mlátička, která jenom využívá známý postavy z historie jako Vikingy a samuraje. Tohle hraje na první signalní.
  • Luckiller
    Kdyby to bylo Tolkienovský fantasy se vším všudy, tak bych ty souboje a celkovou přepálenost překousl. *7* Jenomže jako milovník historie a fanoušek HEMA mi je z toho jen blivno
  • tak ten ghost recon vypada silene spatne...vzdyt far cry 4 byla docela pekna hra,tohle nemuzou myslet vazne...to hrali na ps3?

nejlepsi bude South park :)
  • ano, na uplay mas velke tlačitko, ktere te hodi na jejich stranku
  • zkusil bych to hledat na uplay
  • kubi-wan
    Letos se mi překvapivě Ubisoftí konference celkem líbila.... asi to bylo i tim, že jsem se po těch letech zklamání už přestal očekávat, že by mohli ohlásit novýho Raymana nebo Prince z Persie...
    Úvod byla úplná haluz, až jsem se musel smát tý absurditě daný situace... ale ukázky z her mě víceméně bavily (aspoň tam ukazovali něco z her - ne jako EA, kde u toho co mě byť jen trochu zajímalo jen pouštěli videíčka a ujišťovali "že se na tom dělá"). Neřikám, že je budu hrát, spíš ani ne... ale Ghost Recon mě překvapivě bavil, For Hodor (pardon, Honor) taky... Trials of the Blood Dragon mě potěšilo i zklamalo zároveň... hezký, že se s Blood Dragonem něco děje, ale radši bych regulérní pokračování. Ale Watch Dogs 2 teda fuj. Ten hlavní hrdina je od pohledu na přesdržku, hratelnost by mě asi nebavila díky celýmu tomu stylu COOL a REBEL a FREE, nad kterym možná slintaj dnešní patnáctiletý, ale mě to přijde neskutečně trapný (přítelkyně mi tu koukala přes rameno a když viděla toho týpka, s měnícíma se obrazcema na brejlích, konstatovala, že ji ta hra už od pohledu hrozně sere :D ).
    No a South Park byl super!
  • Morraw
    Počítám, že se minimálně ještě dočkáme Raymana, Splinter Cell a AC.
  • Lukyz
    Tak jako Watch Dogs 2 vypadá ještě hůř něž jsem čekal *7*
    Ultra cool hispteřina s protagonistou opět zastupujícím nějakou menšinu, cool sluchátkama (pokud nebude ve hře ukázáno, že to jsou Beats By Dr. Dre, tak bych se hodně divil), nemastnou neslanou grafikou a otřesným jízdním modelem z prvního WD, parkour a "eagle vision" z AC a gadgety a cover animace z SC: Blacklist, tohle prostě smrdí *1*
  • Lukyz
    Já jsem asi slepej, můžeš hodit link popř. popsat kde to najít? Díky
  • Still
    Hráli to na konzoli, co jsi čekal? *1*
  • Still
    Ještě ta dementní stužka..... Bože, bože :)
  • Je, ještě spolu s Might and Magic X, podle mě.
  • Veskoslav
    Prince of Persia Sand of time je zdarma na stránkách Ubisoftu. Je to v rámci oslav 30 let na trhu:) Podmínkou je vlastnění Uplay klienta:)
  • je vidět, že o tom nevíš vůbec nic... *7* dej si do google třeba rodičovský klub mamatata a pohádky o feťácích vyprávěj děckám u táboráku
  • Nejsem někdo, kdo by brečel o downgradu grafiky, Zaklínače jsem přešel v poho, Division taky - ale Ghost Recon Wildlands vypadá jako něco z roku 2010. Ubisoft tohle už dělá fakt naschvál, každá jejich hra je downgradnutá. V tomhle případě je to ale přešlap, vypadá to fakt humusácky. Moc jsem se na to těšil - tohle ale ať si nechaj.
  • Veskoslav
    Tak telefon umí ovládat snad každý, ale dávat Kliniku jako něco extra, obzvlášť když dělají to, co dělají. S mobilním telefonem to byla narážka, že většina ho stejně prodala na fet.
  • On poukázal na nedostatek logiky v tvém komentáři, ty se mu za to směješ. Kdo je hloupější?
  • mysli si o nich co chceš, jenom jsem napsal, že používat mobil opravdu umí *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit