Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Do vydání Wildlands daleko. Podle toho gameplaye šlo vidět, že to byl ještě nějaký alpha footage.
  • Inquisitor
    Ne, ten šel k Maryše na kafe.
  • Morraw
    Taky jsem měl výhrady k jedničče, byt asi né takové jako ty, ptže jsem ji komplet dohrál. Ale u dvojky se mi líbí to množství nových věcí, které půjdou hacknout a větší stealth non-leathal přístup. To barevné téma skousnu :)
  • Moje rozpaky z letošní E3 Ubisoft nerozptýlil. Nejvíc mě dosud paradoxně zaujala hra ze které nám toho ukázali snad nejmíň a to Mass Effect Andromeda
    Nejblíž mi je asi Ghost Recon ale gameplay video sestříhané na efekt o skutečné hratelnosti zejména při sólo hraní příliš nenapovědělo. Navíc mi přišlo že na hře je ještě spousta práce. Vizuál se mi zda značně nevyrovnaný a některé detaily např. to vysící tělo působili až odpudivě. Myslím tím textůry nikoli akt samotný. Detail hranaté hlavy agenta ve vrtulníku s pozadím hor tomu nasadil korunu. Zatím to vypadá zásadně hůř než downgradem postižené The Division a to říkám jako člověk který se za full grafikou nikdy nehnal, ale tohle mě vyloženě uhodilo do očí.
    Co mě až zaskočilo je fakt jak moc mi je lhostejné pokračovaní Watch Dogs. *8*
  • Vávro?
  • Veskoslav
    Už první díl vypadal jako inteligentní náhrada ke GTA. Ale všichni víme, jak to dopadlo. Navíc tady je tak nesympatický hlavní hrdina a celá ta komunita hackerů jako podělaných hipsterů. Ani bych se nedivil, kdyby jim skutečná hackerská skupina za odměnu shodila stránky atd.
  • Inquisitor
    For Honor vypadá pěkně, ale ty souboje mi přijdou dost slabý. Takový nemastný neslaný.
  • Morraw
    Hm. Líbil se mi úvod (sebrání týpka na ulici, jak se vyslovuje Jubisoft :)) i ohlédnutí na konci. Jiné konference jsem neviděl, tak nemůžu srovnávat, ale rozumím, že né každému se ten styl líbí.
    Děkuji za Wildlands ala Division, na který jsem čekal. South Park určitě nezklame, nad For Honor vyloženě slintám (byť ten týpek co to hrál mi zkazil zážitek z duelů) a z Watch Dogs se prostě klube dobrá alternativa ke GTA se silným tématem hackingu a elektroniky.
    Steep překvapil. Odklon od klasické 3A produkce a snaha vyprodukovat něco nového. Na vše je více pohledů a někdo by smetl většinu Ubi produkce do koše, ale mě se líbí ta variabilita a silné vizuální téma u jejich her. Dobrá konference.
  • Veskoslav
    Ne, feťáci, smažky a hovada, co užívají cizí majetek. Tady nejsme ve sluníčkově, jdi si plakat na Hatefree a podobně hloupé stánky pro sluníčkové lidičky.
  • lidi, kteří zorganizují a logisticky zvládnou sběr, odvoz a distribuci humanitární pomoci do cizího státu, neumí používat mobil, jasně *7*
  • EA konference byla nuda ale tohle bylo neskutečný utrpení. Nevkus je asi první slovo co mi napadlo. Každej rok je to s Ubi stejný. Ještě že tu je ta Bethesda.

Škoda že letos nebude mít i svou WTF konferenci square enix.
  • Veskoslav
    No ti neumí používat mobil *1*
  • Magister_Peditum
    Tak ten závěr byl vyloženě tragédie. Watch Dogs 2 komentovat snad ani nemá cenu, to je určený asi pro nějaký alternativce z Kliniky. *15*
  • Gay fish je hlaska z jednoho z dilu south parku, kde se navazi do kanye westa a je to p.del. South Park nejlepší hra od Ubi,
  • Kozy
    No, co k tomu říct. For Honor a Trials dobrý, jinak:
    https://pbs.twimg.com/media/Ck3BXBEXIAAx2J9.jpg:large
  • Veskoslav
    South Park a For Honor. Zbytek nuda a možná ještě horší jak MS konference....Zlatá EA, nevěřil jsem, že to řeknu. #Gulášník

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit