Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdeeneek
    Nintendo umi udelat hezky videa, ktery propaguji jejich novej hardware. Ja jsem ale po zkusenosti a zklameni z puvodniho wiicka skeptickej. Ruzny blbustky, ktery se daji s novym ovladacem delat vypadaji krasne na videu, otazka je jestli si nakonec pri hrani nebudeme rikat, ze by bylo lepsi klasicky ovladani normalnim ovladacem - to jsem si rikal u vetsiny her na wiicku, ktery jsem mel moznost hrat.
  • Už se těšim kolik přibude lidí s poruchou pozornosti po dlouhodobý zábavě s víjů. Kouknout na jeden monitor, druhej monitor, první monitor, oba současně, druhej monitor, třetí monitor, pátej monitor, první monitor...zbytek si domyslíte.
  • Hairy_Ass
    No, alespoň ta zombie nákaza výjimečně neřádí v USA. Na druhou stranu se ale hoši asi inspirovali filmem 28 dní poté.
  • Inspirace Dead Islandem je zřejmá, což nevadí... u traileru. Jen aby hra byla lepší než Dead Island.
  • firebug
    Fajnova ptakovinka to Wii U. Vsechno co se tady ale predvadi, by se dalo celkem pohodlne vecpat na jeden monitor. Klikani na obrazky v inventari je asi pohodlnejsi, nez hledat spravne tlacitko, ale treba sniperovaci efekt byl dost zbytecny... Nevim tedy jestli nintendo touhle hrackou vyvola podobnou vlnu zajmu, jako s pohybovymi ovladaci, ktere ted ma kazda konzole. Spis bych rekl, ze ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit