Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I když vím, že část her ani nespustím, tak jsem si toho dost koupil s nadějí, že se nějaký ten čas na hraní přece jen najde. Takže tentokrát to byly:
    Witcher 1 + 2, Serious Sam 3, Far cry, Worms Reloaded goty , nějaké DLC pro Mafia 2, GRAW 2, Trine 2.
    Konkrétně u Zaklínačů mě těší spíš dobrý pocit z toho, že jsem autorům zvýšil prodeje. Kdyby se každý ke svým hrám choval jako oni. Třeba z EA a z Ubisoftu je mi na blití.
    Musím říct, že nebýt slev, tak bych si většinu z těch kousků nikdy nepořídil. Je to paradox - jako fachčenko mám na to si je koupit, ale je mi to na nic, protože už neexistuje žádný volný čas, který bych hrám věnoval. Ale i přes směšné ceny některých her se před koupí vždycky zamyslím, jak se k tomu staví distributor? Třeba poslední Anno může být skvělá hra, ale s limitem aktivací ve výši 3 (slovy tři!) si to s veselým úsměvem raději stáhnu (a to ne ze Steamu ;-) ). Stejně tak Riddick a další.
    • Tak Riddick ma tusim limit 5 aktivaci a po mesici se ti vzdy 1 aktivace obnovi.Takze vazne nevim,co bys musel delat,aby si za mesic vyplacal vsech 5 aktivaci. *3*
      Jinak ale obecne hry ,ktere maji limitovany pocet aktivaci taky moc nekupuju.
  • Ellendway
    Já odolával tak dlouho, až jsem si koupil pouze ARMU :)
  • Jo jo taky jsem si koupil pár her Bioshock 1 a 2, Alan Wake + datadisk, Batmana A. City, pak Crysis 1 a dodatek, a dvojku Crysis, Dead Island, L.A Noire, Max Payne 3, Street Figter: Arcade, Posledního Splinter cell(škoda, že není dvoka na prodej), jo a datadisk k Shogun 2...
    A cca tři tisíce jsou pryč. Ps: na mobilu Steam je velmi dobrý, přes půlku jsem kupoval přes mobil když běžely Bleskovky.
    • lipkozzi
      Ako sa ti podaril ten Batman AC? Pokial viem, tak ten je tiez jeden z tych, co maju u nas region lock. Alebo to kupujes mimo eastern block?
      • BAC na Slovensku myslim nejde uz dlouho (neli od zacatku), nam v CR jede, ale nedavno smazali DLC, asi kvuli tomu smejdu GFWL
        • lipkozzi
          To je potom ale pekna prasaren, nehovoriac o tom, ze to ukazuje, aky v tom maju bordel, ked su este aj rozdiely medzi CR a SK. Beztak mi unika vyznam toho region locku. Nebodaj si vazne myslia, ze sa im tak preda viac krabic? Uz iba z principu sa im na tu krabicu vykaslem. Ak by to mali vsade unlocknute, tak uz aj vdaka tymto zlavovym akciam by na nich zarobili daleko viac nez co za tie tupe krabice, pri ktorych je zozeru este velku cast ceny naklady na prepravu, predavacov, balenie, lisovanie... Aaaach, skoda slov.
      • Já jsem ho měl vždycky v nabídce. Ale nevím jest-li jsou tam zahrnuty DLC - nemám to nainstalované.
      • Ellendway
        Batman: Arkham City? Ten normálně jde.
  • Myslím, že Valve kdysi prohlásilo, že u jedné hry, která byla ve slevě o 75%, vzrostl příjem o 13000%. A to už jsou teprve brutální čísla.

Jinak já jsem během slev přidal do sbírky asi 11 her + gothic collection (za 4€ to nešlo nevzít) na GG. Valve opravdu ví, jak na to.
  • Pripojim sa k ostatnim. Umna do zbierky poputovalo: GTA complet pack, Dear Esther, Limbo a Super Meat boy..... Limbo pekne prekvapil a robenie popri tom achievementi sa herna doba pekne predlzila :)... Super meat boy ten uz je ina kava. Dufam ze to raz dotiahnem do konca lebo uz sa tam zacinam zasekavat.
    Co ma sklamalo bol Rage ktory sa nedal kupit. A taktiez ze som si nevsimol Dungeon Siege. Ale neva, do vianoc je casu dost a hlavne je co hravat :)
  • Ethy
    Chci se zeptat: Kdy už konečně bude možný si přes Steam koupit Skyrim a Rage? Neskutečně mě .... že to nejde, strašně rád bych si to o slevových akcích koupil :/..
    • risa2000
      Rage jsem viděl o víkendu ve slevě za necelých 17 eur.
      • ucho
        Rage se u nás na steamu koupit nedá...
    • ucho
      asi je třeba napsat pár rozčilených mailů do Bethesdy.
  • Koupil jsem tak 10 her minimálně.Třeba Needy Hot Pursuity nebo Orc must Die,Company of heroes Kolekci,Driver San Francisco,Test Drive Unlimited 2,Hawx 2, Fable I,Fable III
    Plants vs Zombie,a něak eště něco XD
  • Railworks 3: ICE a Haulin' USA (z balíku plné hry a tří DLC jsem neměl jen dvě DLC, ale za tu cenu to pořád vyšlo královsky levně). Uvažoval jsem i nad Trine a Batman AC. Bohužel jsem si dal limit 500 Kč a ten jsem prvními dvěma fakticky vyčerpal. Naneštěstí jsem začátkem měsíce u konkurence sehnal steam verzi Shoguna 2 za 150,- Jo a ještě před slevami v daily deal Space marine. Takže spokojenost. Už se těším na vánoční slevy. To už se budu moci vrhnout na indie hry, protože "velké" ryby už mám.
  • ucho: Tak to je hnus. Zkoušel někdo změnit fakturační adresu na US adresu, jako to jde v případě zasílání z Amazonu a pod......M
  • Nekolik Dungeon Defenders DLC, Legend of Grimrock, Civilization V GOTY, Trine 2, Skyrim (pres kamarada v US kdyz jsem mu poslal penize napred pres paypal, vim ze je v CZ regionu kvuli tem marketingovejm curakum s epic fail cz prekladem jmenem Cenega bloklej)
    Nechci radeji vedet kolik jsem za to utratil, momentalne na debitni krate uz mam jen par stovek, ale jsem spokojenej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit