Přejít na výpis diskuzí
Slevové akce Steamu dělají vývojářům radost
25.7.2012 | Aleš Smutný
121 příspěvků
-
DLC ke Crusader Kings2, Universe Sandbox, Bastion, Insanely Twisted Shadow Planet, Jade Empire.... no letos nic moc. *1*
-
-
Spíš moc než nic *3*. Jinak Bastion je výborná záležitost, obzvlášť hlas vypravěče děje.
-
Trine 2, Insanely Twisted Shadow Planet, Dragon Age - Ultimate Edition (levnejsi nez awakening v obchode :X), Stacking, Assassin's Creed Brotherhood.
-
-
ve sleve dela Steam radost i hracum, ale jejich normalni ceny jsou mimozni vse je drazsi nez krabicova verze a neni vyjimkou ze i o dvojnasobek ceny treba MAx payn 3 za 50€ maj uzech ne? *10*
-
-
To je jednoducho tym, ze pre Steam 1EUR = 1USD :)
-
Ber v potaz toto: Kdyby byla digitální distribuce levnější, než krabicová, kdo by si kupoval krabice? Kamenné obchody by zkrachovaly...
-
-
Ber v potaz, ze spousta hracu chce krabici, treba proto, ze digitalni verzi nemohou prodat v bazaru.
Kdyby opravdu nikdo retail nechtel, tak pak by kamenne obchody nemely smysl.
Ja si treba kdysi digitalne koupil zaklinace 2, coz dela temer 20 GB, stahoval jsem to cely den (mam 8Mbit, ale rychlost stahovani byla pomalejsi nez rychlost meho pripojeni), nacez mi ten debilni klient gogu sdelil chybu ve slucovani souboru a tim skoncil. Na to abych to stahovani spustil znovu s nejistym vysledkem jsem nemel cas ani chut a tak je to dodnes.
-
-
No jo tam je problém, že u těchto her je rozdíl kamenný a distribuce rozdíl to, co si bere Steam. Důvodem je to, že výrobci jim nedovolí snížit cenu jejich produktu na úkor jejich zisku, proto je to tam dražší. Ale hry od Valve, stojí vždycky levněji na Steamu než v kamenném obchodě.
-
-
je to jeste slozitejsi. velky kamenny obchody ti muzou rict, ze pokud budes prodavat v digitalnim obchode levneji, tak tvoji hru nenaskladni.
-
-
Jop, na to jsem zapoměl:)
-
-
-
-
a nevyrovná se to, když se koupí hra s menší cenou ve více kusech než hra s normal cenou ale méně kusů tak to vyjde tak na stejno pro vývojáře ne?
-
-
Jak napsal czlukas a Wallet warrior, ta úměra není lineární. Aby to tak bylo, muselo by si hru s 50% slevou koupit 2x víc lidí. Při 75% 4x víc. Jenže v reálu je to víc, takže to na stejno nevyjde.
-
-
Odkud cerpas informaci, ze vic a proc si myslis, ze cela castka jde do kapsy majiteli autorskych prav?
-
-
Vem si to takhle. Za 50% cenu si to koupí třeba 5x víc lidí, než za 100%... Za 75% pak třeba i 10x víc atd...
-
Ten vztah nemusi byt linearni. A taky nejspis neni.
-
-
Koupil jsem Batman: Arkham Asylum GOTY Edition, Zaklínače jedničku, GTA kolekci, Metro 2033, Fallout 3 GOTY Edition a Fallout: New Vegas Ultimate Edition. Jsem naprosto spokojenej,. jen měl zálusk na Fallout 1, 2 případně Mafii 1, 2,. ale bohužel už nezbylo a nebo se mi sleva nezdála :D
-
No s mojí rychlostí hraní mám taky vystaráno do konce roku :) (Batman Arkham city, Fallout NV, Driver SF, Just cause 2)
-
Ja som si kupil Alan Wake, Jagged Alliance BiA, Batman AC, Dead Island, Civ V, Prince of Persia FS ... a to som sa musel poriadne drzat na uzde .... na pol rok mi staci. *1*
-
Jako student jsem nepřešel přes 300 (Portal 2 + Unreal Deal Pack), ale i tak sem spokojenej :D Ale těším se víc na halloweenský výprodej :D Tam vždycky nakoupím nejlevněji :D (Posledně L4D2 a Borderlands GOTY za asi 200 :D)
-
Ja som kupil datadisk Shogun 2: Fall of the Samurai + DLC, 2 DLC k Napoleon TW, Men of War: Condemned Heroes, vsetky DLC k Fallout New Vegas a Deus Ex: Human Revolution aj s datadiskom The Missing Link. Vsetko v zlave 75% (okrem Fall of the Samurai, tam hra mala zlavu 50%, ale DLC-ka 75%). No nekup to. A to som chcel viac hier kupit, ale vsak aj s tymto mam dlho co robit, kym to dohram *4*
-
No dalo mi to hodně práce ale uhlídal jsem se .Pořídil jsem jen : Batman arkham city , Red Orchestra 2 , Deus ex, Rayman origins, a za tu cenu ....... luxus
-
Nekup to, když se to vyplatí!!! *1* Naštěstí jsem se udržel na 1000,-Kč ale mám co hrát do vánočních slev.