Přejít na výpis diskuzí
Slevové akce Steamu dělají vývojářům radost
25.7.2012 | Aleš Smutný
121 příspěvků
-
To je jednoducho tym, ze pre Steam 1EUR = 1USD :)
-
Ne, podlehl jsi davove psychosugesci. Je to o nicem, ale tvari se to jako umeni a vetsina lidi nema odvahu rict, je to blbost, nechal jsem se napalit, aby nevypadali jako ubozaci ktere tomu umenu nerozumi. A tak se navzajem ujistuji jak je to dobre a uzasny zazitek. :-)
-
Asi 15 her, okolo 1500 utraceno a šlo o jedny z nejlepších nákupů, co jsem kdy udělal.
Že na tom distributoři jenom vydělají, to krásně dokumentuji právě já, protože za cenu 800+ bych si žádnou hru už nekoupil, prostě proto, že tu cenu nemají. Ale třeba balík her, kde je 6 dobrých, 5 průměrných a 3 odpadky, to je za 1100 pořád dobrá koupě ...
Hry si kupuji už dvě desetiletí a musím říct, že za plnou cenu nemá smysl kupovat vůbec nic. Prostě to za to nestojí, a lituji všech, kteří si nechali od PR oddělení nalhat, že ta hra za to stojí. -
za kolik jsi koupil tu Alenku? já nevěřím, že byla za pět eur, jsem si celkem jistý, že jsem viděl naprosto všechny slevy a tohle mi přeci nemohlo uniknout :) . ale tak zajímalo by mě to, když říkáš, že vše bylo do 5€, protože já ji tam viděl teda za jinou cenu. slovensko i česko má normální cenu 50€ (takže i ve slevě bychom měli mít stejnou nabídku), amerika 20 dolarů...
-
no taková je teorie, ale nezapomínej, že pořád vychází další a další hry :) navíc kdo ví, jaký budou mít lidi starosti za deset let, tak aby pak nebyly jiný plány, všeho s mírou :)
-
Kupil som toho celkom dost no vsetky hry boli do 5€ napr taky Company of Heroes alebo Red faction za 2,5€ :D(a to som tam nechal okolo 60€ :D.....no zatial hram spolu s manzelkou iba tu novu Alicu :).....ale som velmi spokojny s tohtorocnymi zlavami. Sice si kupujem iba krabicove hry, steam vyuzivam iba na akcie. No na tento rok som si toho urcite nakupil dost do vianocnych zliav :D
-
Chrome netuším, ale koupil jsem ho, protože jsem tu hru hrál před hodně dlouhou dobou a chtěl jsem ji mít, kdyby náhodou. A Dreamkiller bych chtěl zkusit co nejdříve, protože mě ta hra dosti zaujala (a jelikož mám na Steamu i komplet Serious Samy a Painkillera). A Ghost Master jsem vzal, protože jsem ho nevlastnil originálně, ačkoli jsem ho jednou (před x lety) hrál. On je problém, že mám na Steamu hry jako NWN2, Two Worlds 1+2+DLC, Dungeon Siege 1+2+3, kompletní Gothic sérii, Morrowind, Oblivion, kompletní Fallouty, Silverfall, Spellfoce 1+2, Sacred 1+2... A to je sakra hodně času, který nevím, kde brát. Víš jak, mám alespoň co hrát do konce života ;).
-
jen taková otázka. kdy plánuješ hrát například Dreamkiller, Chrome nebo Ghost Master? nepochybně je v těch hrách spousta dobrých kousků, jen když si nějak sečtu hrací dobu, je to celkem velké číslo :)
-
DayZ vyplňuje herní prázdnotu stejně jako Legend of Grimrock. 600 Kč (plná cena Arma 2) stojí za to, poznat svět apokalipsy, který nabízí DayZ, natož pak 380 Kč (po slevě 40 %) + to samé pro kámoše jako ravanž za Conviction *4*
-
Mno tak se až stydím za to, kolik jsem toho nakoupil... A to naštěstí toho již hodně mám (momentálně mi Steam ukazuje, že vlastním téměř třetinu licencí, které se na něm dají sehnat - 996 licencí, na Steamu jich je cca 3 000). Takže Legend of Grimrock, Shogun 2 Complete + Guide Book, Ghost Master, Jagged Alliance 2, Dreamkiller, Chrome + Chrome Specforce, Garshasp, Robin Hood, Might and Magic Clash of Heroes + DLC, Aquanox 1+2, Saints Row The Third Complete, Trine 2 CE, Spellforce 2 Faith in Destiny Digital Deluxe, Darksiders, Tomb Raider Anniversary, Tomb Raider Underworld, Tomb Raider Legend, Lara Croft GOL + všechna DLC, Toy Soldiers, Bioshock 1+2, Alan Wake bundle, Frozen Synapse DLC + soundtrack, Tropico trilogii + 4 s DLC, Dirt 1+2, Civilization 3, Walking Dead, Mount and Blade Warband DLC, Monkey Island SE bundle, Fallout 3 GotY, Fallout New Vegas Ultimate, Assassins Creed Brotherhood Deluxe, Dear Esther + OST, FEAR Complete, Age of Empires 3 Complete, Dungeon Siege 1+2+3+DLC, Stacking, Sanctum všechna DLC, Sins of Solar Empire Trinity, Fortune Summoners, Napoleon Total War nová DLC (2), The Longest Journey + Dreamfall, Jurassic Park, Beyond Good and Evil, Botanicula, Red Faction Armageddon + DLC, Red Orchestra 2 Deluxe, Morrowind GotY, Bulletstorm a Galactic Civilizations 2. A vlastně jsem ještě před letními slevami bral v (červencových) akcích komplet C&С, Divine Divinity, Vessel, Penny Arcade's on the Rain-Slick Precipice of Darkness 3,Wizorb, nová DLC ke Killing Floor, zbytek DLC k DoW2 Retribution, Space Marine a Dungeon Defenders; a mimo Steam Payday: The Heist a indie bundly z Indie Royale a Groupees (vše se Steam klíči).
Když na to tak koukám, tak to nebylo tak hrozné, jak jsem čekal... -
http://www.thehut.com/games/platforms/pc/batman-arkham-city-game-of-the-year-edition/10606409.html
na originalky.cz pak bude cena +- podobná *4* -
Dear Esther jsem koupil taky, zkusil jsem asi 20 minut plout po vyšlapané cestě kamsi do vnitrozemí. Všude jsem slyšel o nevšedním zážitku, na mě to zatím nějak vůbec nepůsobí, nějak se to později rozjede nebo co ? :)
-
Ja koupil 3 veci... Crusader Kings 2, Sim City 4 a Blocks that Matter... no hraju jen tu prvni, ale zato hodne... spokojenost ;-)
-
Ber v potaz, ze spousta hracu chce krabici, treba proto, ze digitalni verzi nemohou prodat v bazaru.
Kdyby opravdu nikdo retail nechtel, tak pak by kamenne obchody nemely smysl.
Ja si treba kdysi digitalne koupil zaklinace 2, coz dela temer 20 GB, stahoval jsem to cely den (mam 8Mbit, ale rychlost stahovani byla pomalejsi nez rychlost meho pripojeni), nacez mi ten debilni klient gogu sdelil chybu ve slucovani souboru a tim skoncil. Na to abych to stahovani spustil znovu s nejistym vysledkem jsem nemel cas ani chut a tak je to dodnes. -
Odkud cerpas informaci, ze vic a proc si myslis, ze cela castka jde do kapsy majiteli autorskych prav?
-
koupil jsem: Mirrors edge, L4D2,Splinter Cell: Conviction, Dear Esther, Burnou Paradise, FarCry2. Poslednich dvou celkem lituji ze jsem se nechal unest ale tusim ze max co jsem za hru dal bylo 3,75€. Pak me trochu stve ze jsem nekoupil red orchestru.
-
Ja som kupil len Red Orchestra 2, vacsinu dobrych hier zo steamu uz mam a SP hry na steame nekupujem kedze ich uz mam prejdene *4*
-
Jeste ze je ten steam v mobilu jinak bych ani malem nevedel co vsechno jsem koupil. Takze tropico, from dust, terraria, limbo, world of goo, dear esther, chybejici dlc k FNV, bard's tale. A to me nastesti spousta veci minula. Na vanoce to bylo daleko horsi *1* A myslim ze me to do vanoc vydrzi. Jen co dohraju DayZ tak se na to vrhnu *5* *1*
-
Rage se u nás na steamu koupit nedá...
-
To je potom ale pekna prasaren, nehovoriac o tom, ze to ukazuje, aky v tom maju bordel, ked su este aj rozdiely medzi CR a SK. Beztak mi unika vyznam toho region locku. Nebodaj si vazne myslia, ze sa im tak preda viac krabic? Uz iba z principu sa im na tu krabicu vykaslem. Ak by to mali vsade unlocknute, tak uz aj vdaka tymto zlavovym akciam by na nich zarobili daleko viac nez co za tie tupe krabice, pri ktorych je zozeru este velku cast ceny naklady na prepravu, predavacov, balenie, lisovanie... Aaaach, skoda slov.