Přejít na výpis diskuzí
Slevové akce Steamu dělají vývojářům radost
25.7.2012 | Aleš Smutný
121 příspěvků
-
Asi 15 her, okolo 1500 utraceno a šlo o jedny z nejlepších nákupů, co jsem kdy udělal.
Že na tom distributoři jenom vydělají, to krásně dokumentuji právě já, protože za cenu 800+ bych si žádnou hru už nekoupil, prostě proto, že tu cenu nemají. Ale třeba balík her, kde je 6 dobrých, 5 průměrných a 3 odpadky, to je za 1100 pořád dobrá koupě ...
Hry si kupuji už dvě desetiletí a musím říct, že za plnou cenu nemá smysl kupovat vůbec nic. Prostě to za to nestojí, a lituji všech, kteří si nechali od PR oddělení nalhat, že ta hra za to stojí. -
Kupil som toho celkom dost no vsetky hry boli do 5€ napr taky Company of Heroes alebo Red faction za 2,5€ :D(a to som tam nechal okolo 60€ :D.....no zatial hram spolu s manzelkou iba tu novu Alicu :).....ale som velmi spokojny s tohtorocnymi zlavami. Sice si kupujem iba krabicove hry, steam vyuzivam iba na akcie. No na tento rok som si toho urcite nakupil dost do vianocnych zliav :D
-
-
za kolik jsi koupil tu Alenku? já nevěřím, že byla za pět eur, jsem si celkem jistý, že jsem viděl naprosto všechny slevy a tohle mi přeci nemohlo uniknout :) . ale tak zajímalo by mě to, když říkáš, že vše bylo do 5€, protože já ji tam viděl teda za jinou cenu. slovensko i česko má normální cenu 50€ (takže i ve slevě bychom měli mít stejnou nabídku), amerika 20 dolarů...
-
-
Mno tak se až stydím za to, kolik jsem toho nakoupil... A to naštěstí toho již hodně mám (momentálně mi Steam ukazuje, že vlastním téměř třetinu licencí, které se na něm dají sehnat - 996 licencí, na Steamu jich je cca 3 000). Takže Legend of Grimrock, Shogun 2 Complete + Guide Book, Ghost Master, Jagged Alliance 2, Dreamkiller, Chrome + Chrome Specforce, Garshasp, Robin Hood, Might and Magic Clash of Heroes + DLC, Aquanox 1+2, Saints Row The Third Complete, Trine 2 CE, Spellforce 2 Faith in Destiny Digital Deluxe, Darksiders, Tomb Raider Anniversary, Tomb Raider Underworld, Tomb Raider Legend, Lara Croft GOL + všechna DLC, Toy Soldiers, Bioshock 1+2, Alan Wake bundle, Frozen Synapse DLC + soundtrack, Tropico trilogii + 4 s DLC, Dirt 1+2, Civilization 3, Walking Dead, Mount and Blade Warband DLC, Monkey Island SE bundle, Fallout 3 GotY, Fallout New Vegas Ultimate, Assassins Creed Brotherhood Deluxe, Dear Esther + OST, FEAR Complete, Age of Empires 3 Complete, Dungeon Siege 1+2+3+DLC, Stacking, Sanctum všechna DLC, Sins of Solar Empire Trinity, Fortune Summoners, Napoleon Total War nová DLC (2), The Longest Journey + Dreamfall, Jurassic Park, Beyond Good and Evil, Botanicula, Red Faction Armageddon + DLC, Red Orchestra 2 Deluxe, Morrowind GotY, Bulletstorm a Galactic Civilizations 2. A vlastně jsem ještě před letními slevami bral v (červencových) akcích komplet C&С, Divine Divinity, Vessel, Penny Arcade's on the Rain-Slick Precipice of Darkness 3,Wizorb, nová DLC ke Killing Floor, zbytek DLC k DoW2 Retribution, Space Marine a Dungeon Defenders; a mimo Steam Payday: The Heist a indie bundly z Indie Royale a Groupees (vše se Steam klíči).
Když na to tak koukám, tak to nebylo tak hrozné, jak jsem čekal... -
-
jen taková otázka. kdy plánuješ hrát například Dreamkiller, Chrome nebo Ghost Master? nepochybně je v těch hrách spousta dobrých kousků, jen když si nějak sečtu hrací dobu, je to celkem velké číslo :)
-
-
Chrome netuším, ale koupil jsem ho, protože jsem tu hru hrál před hodně dlouhou dobou a chtěl jsem ji mít, kdyby náhodou. A Dreamkiller bych chtěl zkusit co nejdříve, protože mě ta hra dosti zaujala (a jelikož mám na Steamu i komplet Serious Samy a Painkillera). A Ghost Master jsem vzal, protože jsem ho nevlastnil originálně, ačkoli jsem ho jednou (před x lety) hrál. On je problém, že mám na Steamu hry jako NWN2, Two Worlds 1+2+DLC, Dungeon Siege 1+2+3, kompletní Gothic sérii, Morrowind, Oblivion, kompletní Fallouty, Silverfall, Spellfoce 1+2, Sacred 1+2... A to je sakra hodně času, který nevím, kde brát. Víš jak, mám alespoň co hrát do konce života ;).
-
-
no taková je teorie, ale nezapomínej, že pořád vychází další a další hry :) navíc kdo ví, jaký budou mít lidi starosti za deset let, tak aby pak nebyly jiný plány, všeho s mírou :)
-
-
-
-
Ja koupil 3 veci... Crusader Kings 2, Sim City 4 a Blocks that Matter... no hraju jen tu prvni, ale zato hodne... spokojenost ;-)
-
koupil jsem: Mirrors edge, L4D2,Splinter Cell: Conviction, Dear Esther, Burnou Paradise, FarCry2. Poslednich dvou celkem lituji ze jsem se nechal unest ale tusim ze max co jsem za hru dal bylo 3,75€. Pak me trochu stve ze jsem nekoupil red orchestru.
-
-
Dear Esther jsem koupil taky, zkusil jsem asi 20 minut plout po vyšlapané cestě kamsi do vnitrozemí. Všude jsem slyšel o nevšedním zážitku, na mě to zatím nějak vůbec nepůsobí, nějak se to později rozjede nebo co ? :)
-
-
Ne, podlehl jsi davove psychosugesci. Je to o nicem, ale tvari se to jako umeni a vetsina lidi nema odvahu rict, je to blbost, nechal jsem se napalit, aby nevypadali jako ubozaci ktere tomu umenu nerozumi. A tak se navzajem ujistuji jak je to dobre a uzasny zazitek. :-)
-
-
-
Ja som kupil len Red Orchestra 2, vacsinu dobrych hier zo steamu uz mam a SP hry na steame nekupujem kedze ich uz mam prejdene *4*
-
Jeste ze je ten steam v mobilu jinak bych ani malem nevedel co vsechno jsem koupil. Takze tropico, from dust, terraria, limbo, world of goo, dear esther, chybejici dlc k FNV, bard's tale. A to me nastesti spousta veci minula. Na vanoce to bylo daleko horsi *1* A myslim ze me to do vanoc vydrzi. Jen co dohraju DayZ tak se na to vrhnu *5* *1*
-
Ja koupil jenom Binding of Isaac DLC, ktery ale necchi aktivovat, protoze pak jde hrat jenom s nim :( a Machinarium Soundtrack, uteklo mi Insanely Twisted Shadow Planet A Longest Journey. Jinak uz neni co kupovat kdyz ma clovek 425 her z predchozich slev *1*
-
Steam opět nezklamal, nakoupeno za super ceny, teď jen pařit do dalšich slev. *15* a origin? ten by si měl vzít buď přiklad nebo uplně skončit. *5*
-
ja taky koupil tak za 1000 ,- a to byly veci jako alan wake,trines 2,darksiders,nfs - hp,bastion,binding of isaac,saint row - the third a jinde jeste lotr - war of the north