Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    Moje vubec prvni hra kterou jsem na PC hral:-)
  • Nahoru - shift - nahoru - shift - nahoru - shift -> ONE HIT!

mimochodem byla podle mě povedená verze prince 2. Kdo by chtel a jeste nezkusil :-P
  • Black_Hand
    aaa, to jsou vzpominky. asi nejpiratenejsi hra rannych 90. let u nas :).
  • [Shift]+[L]
    [Shift]+[T]
    [Shift]+[W]
    [Shift]+[S]
    [R]
    [V]
    [H]
    [J]
    [N]
    [K]
    • kostejnesmrtelny
      C:\HRY\PRINCE\>prince megahit

ENTER
  • Což takhle udělat Prince v lepším rozlišení?
    • Veskoslav
      Na co. Spustit emulárot a jede se:-DNato nepotřebuješ větší rozlišení:)
      • Až na to že je to rozmazaný, a šišatý na 24" monitoru. D-Fend Reloaded sem nic takového nenašel.
        • lipkozzi
          v DOSBOX-e mas moznosti ako zabezpecit, aby to nebolo ani sisate ani rozmazane. Staci hrat v okne a nastavit rozlisenie ako 2-3 nasobok originalneho rozlisenia v ktorom bezi hra a potom aplikovat niektory zo scalovacich filtrov, ktory ti zabezpeci tu ostrost - 2x sai, super eagle alebo najlepsie asi hq3x
  • Veskoslav
    Jsem už asi starý, když pamatuji toho černobílého prince, co jsme proháněli. Nebo ten fígl, jak šla první mise projet za cca 2 minuty, když člověk veděl jak:)
    • Vylakat sultana na druhu obrazovku a potom to obijst horom ? :))
  • Nostalgie ani ne. Peklo na monitoru :D
    Jaká by asi byla kostičková verze s dýkou času?
  • davidBray
    zamáčkl jsem slzu :)
    • sakra takových dnů, co jsem u té hry strávil a stejně jsem ji nedohrál :D vždycky jsem skončil v 9 levelu a následně mi tošel čas :D
      • Myslím, že pomocí + sis mohl čas navyšovat.
  • Vysel prince of persia pro Win 7? vydel jsem nejakou upravenou verzi pro mobil myslim ze se jmenuje HD ale na pc by to byla pecka bouzel nemuzu najit jinou verzi nez s dos boxem ve kterem to neumim spustit to us je jednoduzsi nainstalovat virtual pc (ale to by babka s tim neumela).
    • Skoda len ze W7 uz nepodporuje PC speaker /len ho emuluje cez zvukovu kartu/, jeho piskanie mi chyba k dotvoreniu povodnej retro atmosfery.
    • Něděl to složitě, jak ti tady radí Robotron3 (sice to složitý neni, ale i tak). Stačí hru přetáhnout na ikonu dosboxu a ona se spustí ;)
      • Hmm tak to funguje ale nejde to hrat musel bych si poridit lupu protoze v tom malinkem okenku to skoro vydet neni. jinak se my to zda nebo to ma nejakou pozdni odezvu pred skokem musis zmacknout driv skok aby ti to preskocil a prestalo me to bavit kdyz us sem se po 4 nabodl na tom samem miste.
        • Ty nejsi Lord Hell, ty jsi otrok hlouposti a konzumu.
        • Kdyby jsi to uměl nastavit ,tak žádnej problém s načasováním mít nebudeš.V Dosboxu to není velký problém,ale jen chtít se pokusit a ne to jen předčasně zamítnout.
    • mount c c:/adresar, kde to mas nahrany
      c:
      prince.exe
  • so much pixels!
    • heretic
      *many
      • grammar nazi
        • tohle nema z gramatikou nic poslecnyho typk proste napsal nesmysl tak ho panacek opravil.
          • Stejně jako tvůj příspěvek *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit