Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obdivuju, ze driv ty hry psali v assembleru. To uz urcite ani Jordan presne nevi, co to znamena, a provadi :)
  • Po Sokobanovi moje druhá hra co jsem kdy hrál, vzpomínky nikdy nevyblednou. Obvzlášť na ty železný čelisti, který jsem neměl rád, protože jak to Prince přepůlilo, dělalo se mi z toho v šesti letech blbě. K tomu ještě ten hnusný mlaskavý zvuk z PC speakeru... :D
  • Taky bych radši slyšel něco o KVALITNÍM pokračování Prince.Klidně i toho kreslenýho bych uvítal.Hlavně ne další s*ačku jako Forgotten sands.
    • Sands Of Time, Warriror Within a Two Thrones sú výborné hry, ale predpokladám, že tie si už hral, keď spomínaš Forgotten Sands :(
  • [Shift]+[L]
    [Shift]+[T]
    [Shift]+[W]
    [Shift]+[S]
    [R]
    [V]
    [H]
    [J]
    [N]
    [K]
    • kostejnesmrtelny
      C:\HRY\PRINCE\>prince megahit

ENTER
  • Keby tak radšej Ubisoft a Jordan Mechner vytvorili nový diel Princa z Perzie - nech je to trebárs aj pokračovanie PoP z 2008, len aby to nebolo niečo ako ten (podľa môjho názoru, nemusíte s tým súhlasiť) nepodarok Forgotten Sands...
    • heretic
      Podla mna by mohol byt remake, co je na Xbox aj na PC.
  • davidBray
    zamáčkl jsem slzu :)
    • sakra takových dnů, co jsem u té hry strávil a stejně jsem ji nedohrál :D vždycky jsem skončil v 9 levelu a následně mi tošel čas :D
      • Myslím, že pomocí + sis mohl čas navyšovat.
  • Veskoslav
    Jsem už asi starý, když pamatuji toho černobílého prince, co jsme proháněli. Nebo ten fígl, jak šla první mise projet za cca 2 minuty, když člověk veděl jak:)
    • Vylakat sultana na druhu obrazovku a potom to obijst horom ? :))
  • sankuri
    Moje vubec prvni hra kterou jsem na PC hral:-)
  • Nahoru - shift - nahoru - shift - nahoru - shift -> ONE HIT!

mimochodem byla podle mě povedená verze prince 2. Kdo by chtel a jeste nezkusil :-P
  • so much pixels!
    • heretic
      *many
      • grammar nazi
        • tohle nema z gramatikou nic poslecnyho typk proste napsal nesmysl tak ho panacek opravil.
          • Stejně jako tvůj příspěvek *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit