Přejít na výpis diskuzí
Slib byl naplněn, vyšel zdrojový kód Prince of Persia
18.4.2012 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
Obdivuju, ze driv ty hry psali v assembleru. To uz urcite ani Jordan presne nevi, co to znamena, a provadi :)
-
Po Sokobanovi moje druhá hra co jsem kdy hrál, vzpomínky nikdy nevyblednou. Obvzlášť na ty železný čelisti, který jsem neměl rád, protože jak to Prince přepůlilo, dělalo se mi z toho v šesti letech blbě. K tomu ještě ten hnusný mlaskavý zvuk z PC speakeru... :D
-
-
Přesně! *1*
-
-
Taky bych radši slyšel něco o KVALITNÍM pokračování Prince.Klidně i toho kreslenýho bych uvítal.Hlavně ne další s*ačku jako Forgotten sands.
-
-
Sands Of Time, Warriror Within a Two Thrones sú výborné hry, ale predpokladám, že tie si už hral, keď spomínaš Forgotten Sands :(
-
-
[Shift]+[L]
[Shift]+[T]
[Shift]+[W]
[Shift]+[S]
[R]
[V]
[H]
[J]
[N]
[K] -
-
C:\HRY\PRINCE\>prince megahit
ENTER
-
-
Keby tak radšej Ubisoft a Jordan Mechner vytvorili nový diel Princa z Perzie - nech je to trebárs aj pokračovanie PoP z 2008, len aby to nebolo niečo ako ten (podľa môjho názoru, nemusíte s tým súhlasiť) nepodarok Forgotten Sands...
-
-
Podla mna by mohol byt remake, co je na Xbox aj na PC.
-
-
zamáčkl jsem slzu :)
-
-
sakra takových dnů, co jsem u té hry strávil a stejně jsem ji nedohrál :D vždycky jsem skončil v 9 levelu a následně mi tošel čas :D
-
-
Myslím, že pomocí + sis mohl čas navyšovat.
-
-
-
Jsem už asi starý, když pamatuji toho černobílého prince, co jsme proháněli. Nebo ten fígl, jak šla první mise projet za cca 2 minuty, když člověk veděl jak:)
-
-
Vylakat sultana na druhu obrazovku a potom to obijst horom ? :))
-
-
Moje vubec prvni hra kterou jsem na PC hral:-)
-
Nahoru - shift - nahoru - shift - nahoru - shift -> ONE HIT!
mimochodem byla podle mě povedená verze prince 2. Kdo by chtel a jeste nezkusil :-P -
so much pixels!
-
-
*many
-
-
grammar nazi
-
-
tohle nema z gramatikou nic poslecnyho typk proste napsal nesmysl tak ho panacek opravil.
-
-
Stejně jako tvůj příspěvek *3*
-
-
-
-