Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vylakat sultana na druhu obrazovku a potom to obijst horom ? :))
  • Ty nejsi Lord Hell, ty jsi otrok hlouposti a konzumu.
  • Skoda len ze W7 uz nepodporuje PC speaker /len ho emuluje cez zvukovu kartu/, jeho piskanie mi chyba k dotvoreniu povodnej retro atmosfery.
  • sankuri
    Moje vubec prvni hra kterou jsem na PC hral:-)
  • lipkozzi
    v DOSBOX-e mas moznosti ako zabezpecit, aby to nebolo ani sisate ani rozmazane. Staci hrat v okne a nastavit rozlisenie ako 2-3 nasobok originalneho rozlisenia v ktorom bezi hra a potom aplikovat niektory zo scalovacich filtrov, ktory ti zabezpeci tu ostrost - 2x sai, super eagle alebo najlepsie asi hq3x
  • Kdyby jsi to uměl nastavit ,tak žádnej problém s načasováním mít nebudeš.V Dosboxu to není velký problém,ale jen chtít se pokusit a ne to jen předčasně zamítnout.
  • Sands Of Time, Warriror Within a Two Thrones sú výborné hry, ale predpokladám, že tie si už hral, keď spomínaš Forgotten Sands :(
  • Nahoru - shift - nahoru - shift - nahoru - shift -> ONE HIT!

mimochodem byla podle mě povedená verze prince 2. Kdo by chtel a jeste nezkusil :-P
  • kostejnesmrtelny
    C:\HRY\PRINCE\>prince megahit

ENTER
  • kostejnesmrtelny
    Přesně! *1*
  • Black_Hand
    aaa, to jsou vzpominky. asi nejpiratenejsi hra rannych 90. let u nas :).
  • Stejně jako tvůj příspěvek *3*
  • tohle nema z gramatikou nic poslecnyho typk proste napsal nesmysl tak ho panacek opravil.
  • Hmm tak to funguje ale nejde to hrat musel bych si poridit lupu protoze v tom malinkem okenku to skoro vydet neni. jinak se my to zda nebo to ma nejakou pozdni odezvu pred skokem musis zmacknout driv skok aby ti to preskocil a prestalo me to bavit kdyz us sem se po 4 nabodl na tom samem miste.
  • grammar nazi
  • [Shift]+[L]
    [Shift]+[T]
    [Shift]+[W]
    [Shift]+[S]
    [R]
    [V]
    [H]
    [J]
    [N]
    [K]
  • Myslím, že pomocí + sis mohl čas navyšovat.
  • Až na to že je to rozmazaný, a šišatý na 24" monitoru. D-Fend Reloaded sem nic takového nenašel.
  • Veskoslav
    Na co. Spustit emulárot a jede se:-DNato nepotřebuješ větší rozlišení:)
  • Což takhle udělat Prince v lepším rozlišení?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit