Přejít na výpis diskuzí
Slib byl naplněn, vyšel zdrojový kód Prince of Persia
18.4.2012 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
Jsem už asi starý, když pamatuji toho černobílého prince, co jsme proháněli. Nebo ten fígl, jak šla první mise projet za cca 2 minuty, když člověk veděl jak:)
-
Podla mna by mohol byt remake, co je na Xbox aj na PC.
-
*many
-
sakra takových dnů, co jsem u té hry strávil a stejně jsem ji nedohrál :D vždycky jsem skončil v 9 levelu a následně mi tošel čas :D
-
Nostalgie ani ne. Peklo na monitoru :D
Jaká by asi byla kostičková verze s dýkou času? -
zamáčkl jsem slzu :)
-
Něděl to složitě, jak ti tady radí Robotron3 (sice to složitý neni, ale i tak). Stačí hru přetáhnout na ikonu dosboxu a ona se spustí ;)
-
mount c c:/adresar, kde to mas nahrany
c:
prince.exe -
Vysel prince of persia pro Win 7? vydel jsem nejakou upravenou verzi pro mobil myslim ze se jmenuje HD ale na pc by to byla pecka bouzel nemuzu najit jinou verzi nez s dos boxem ve kterem to neumim spustit to us je jednoduzsi nainstalovat virtual pc (ale to by babka s tim neumela).
-
so much pixels!
-
Tak to jo .... je to jedna z mých nejoblíběnějších her (QFG I-IV). Navíc jsi trošku pozapomněl, že tam byl poměrně dobrý systém importu postavy. Ještě teď mám někde schované savy - holt stejná úchylka jako se savy do Mass effectu
-
JJ tohle a potom serie Quest for glory. Vidím to tak, že opráším dosbox a QFG 3, který mi tak trochu připomína skyrim - vývoj postavy na základě opakování (trénování) činností, kouzlení, povolání, cechy apod.
-
ten obrázek ve mě vyvolal nostalgii, pamatuju si že to byla první hra co jsem kdy hrál
-
Taky bych radši slyšel něco o KVALITNÍM pokračování Prince.Klidně i toho kreslenýho bych uvítal.Hlavně ne další s*ačku jako Forgotten sands.
-
Po Sokobanovi moje druhá hra co jsem kdy hrál, vzpomínky nikdy nevyblednou. Obvzlášť na ty železný čelisti, který jsem neměl rád, protože jak to Prince přepůlilo, dělalo se mi z toho v šesti letech blbě. K tomu ještě ten hnusný mlaskavý zvuk z PC speakeru... :D
-
Keby tak radšej Ubisoft a Jordan Mechner vytvorili nový diel Princa z Perzie - nech je to trebárs aj pokračovanie PoP z 2008, len aby to nebolo niečo ako ten (podľa môjho názoru, nemusíte s tým súhlasiť) nepodarok Forgotten Sands...
-
Obdivuju, ze driv ty hry psali v assembleru. To uz urcite ani Jordan presne nevi, co to znamena, a provadi :)