Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to začalo ...... Borci co kdyby jsme udělali diablovku se severskou tematikou a jelikož jsme Slováci tak tam nedáme Českou ani Slovenskou lokalizaci ať si naserou ........ *16*
  • nemuslím že je to maler nebo podprumer. spíš solidne odvedený prumer. jen je otázka jestli prumernost nekomu stačí... (tím myslím vývojáre, ne hráče)
  • Jack1947
    Je to škoda že pokus ze slovenska a hned takovej malér.
  • Tak ještě že se v mlátičce nekliká..
  • Pokud chcete srovnávat učení jazyku s během na 100m, tak se nejedná o nic jiného než výmluvu. Chápu, že to bylo myšleno obrazně ale už takto vytvořená úměra o něčem svědčí. Angličtinu na základní úrovni pro hraní her se dá naučit i v důchodu.

Ale každopádně souhlasím, že nepřítomnost alespoň českých titulků v cz/sk hře je přinejmenším mrzuté...
  • tak to joo, za 45 vočí *8*
    Podprůměrná diablovka, krerejch jsou stovky. taky to schytali v hodnocení hry na steamu. To se naštěstní moc prodávat nebude. Studio, který nedělá dobrý hry ať třeba krachne *2*
  • TheGGG
    myslím že takto řádný stěr ocení i cenzor a ban nedá... *1* *1*
  • Suhlasim, rozhodne je to lepsie ako GD.

Naozaj velmi vydarena hra, ak by bola o 10E lacnejsia tak je to uz uplne super!
  • Mam to skoro dohrané na nejtěžší obtiznost. Je tam pár designových přešlapů :( nejvíc mne mrzel talentový strom máte tam tuším 6 stromů ale každý funguje s jinou zbraní. Nedaji se tedy kombinovat. Takže když hrajete mága tak prosze postupně vyplníte strom mága a hotovo.... Tohle je prostě nudné. Lepší by bylo dát každé zbrani těch 5 skillů rovnou a talentové stromy by byly pasivní a fungovaly na všechny zbraně a hned by byla customizace postavy 1000x zábavnější. Jinak mne hra dost baví akorát ta cena je dost přestřelená. Je to taková ta hra která když by byla za 20 euro tak jsou všichni naprosto spokojení. Bohužel vydavatel je nenažraný prase. Doporučuju počkat a koupit si to za pul roku ve slevě za 15 euro.
  • :D chvala bohu že sa to nechytá vizuálne na omaľovánkový D3.D2 bola fajn ale trojka..škoda reči,práve aj pre vizuálnu stránku tomu dám šancu ..D3 ma sklamalo -po dvojke to bol úpadok.:)
  • KamilZm
    Což o to, představím si to a i tomu věřím, ale takových je z různých důvodů minimum, na rozdíl od mládeže. Že jsi to zvládl Ty (gratuluji) neznamená, že to platí i pro jiné. Pravděpodobnost, že důchodce bude mistr světa v běhu na 100m moc velká není.
  • já jsem měl ve škole ruštinu a francouzštinu. a představ si generační kolego, anglicky jsem se naučil sám po skončení povinné školní docházky.
  • já vidím na ban každej tvůj příspěvek. bohužel, za ymbecilitu se zatím nebanuje
  • Nebude tvuj prvni...
  • Žádnej ban nevyřeší Tvojí ignoranci.
  • tohle vidím na ban
  • Presne tak..Vzdyt to ma i rustinu,polstinu,a ja nevim co jeste,a cestina,nebo slovestina nikde.. *16*
  • Hele v klidu, pokud se ti ta hra líbí, tak prostě super, ale objektivně hra nemá co za 45 euro nabídnout. V zásadě se snažím říct, co ta hra (ne)umí a to tak, aby to něco dalo někomu, kdo ji ještě nevlastní. Já bych taky nemohl být recenzent, určitě ne dobrý *15* .

Teď ale vážně - hra hrozně klame tělem. Tváří se jako něco, co není. U Grim Dawn ta grafika mohla být lepší, ale člověk už při kupování VĚDĚL, že ta grafika taková bude pořád a že tam jsou stovky možností jak hrát.......tady ve Vikings hře jde o tom, že se hra TVÁŘÍ že je tam co hrát, ale skutečnost je přesně opačná
  • Kvuli tobe to dokonce planuji prelozit i do kokotstiny...
  • Bacha na to! Uzivatelom na Steame poriadne prepina v mozgu. Padaju tam silne prirovnania k Diablo 3 a pod. Tato hra sa vizualne na D3 nechyta a komplexnostou sa zas nechyta na Grim Dawn, alebo PoE.
    Je to take arkadove behanie od ohnika k ohniku a na konci je boss. Rinse and repeat.. Cele to je odete v kabatiku z roku 2005.
    Ak niekto caka, ze vybehne do velkeho sveta, bude grindovat levely a spekulovat nad rozdelovanim skill pointov, ten nech radsej usetri 44€ na nieco ine. Alebo nech pocka na zlavu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit