Přejít na výpis diskuzí
Slovenské akční RPG Vikings: Wolves of Midgard je více než jen "severská diablovka"
27.3.2017 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
bude i čeština? nerozumím po čobolsky
-
Nesnáším české/slovenské hry, které neobsahují alespoň české/slovenské titulky. Chápu, že se nějakému zahraničnímu studiu, co ani neví, že čeština existuje, překlad často nevyplatí. U českého/slovenského studia chybějící překlad beru jako pohrdání našinci, protože by to pro ně bylo s minimálními náklady.
PS: Kecy typu "nauč se anglicky, vole" si prosím nechte od cesty. Není mi 20, 30, dokonce ani 40. V ve škole jsme měli jen ruštinu a teď už se to velmi blbě dohání... -
Vůbec nerozumím tomu co píšeš, ale asi v tom tedy rozdíl nebude.
-
Tak zaprve Coop ma ale nie lokalny len online bohuzial. Co sa tyka luku ten som este neskusal, celkovo grafika je podla mojho subjektivneho nazoru o level vyssie ako Grim Dawn co mi vlastne na Grim Dawne aj docela vadi ze tam je to taky gulas nemajo to jasny art direction. Neviem kde si prisiel na tu dlzku kamarat to uz presiel a trvalo mu to nieco cez 16 hodin a ten isty clovek presiel Diablo 3 pod 9 hodin. Uvidim ked dohram, ale nikam sa neponahlam.
-
Na železo dost náročná hra... celkově mě vůbec nechytla a že je to ARPG? No, minimum skillů, žádná magie - radši dám přednost zmíněnému Grim Dawn, Van Helsingovi, nebo Wolcen, který zatím vypadá dost slušně.
-
Chápu, že hratelnost je čistě dubjektivní a skutečně ze srdce ti přeju, že se ti Vikingové líbí. Tvrdit ale, že je to lepší hra než Grim Dawn není objektivní. Může tě tato nová hra bavit víc, než starý Grim Dawn, ale tvrdit že je to lepší hra je asi jako tvrdit, že nová škoda Octavia je lepší než stará Porsche Carrerra 911.
Je dobré, že nejsi recenzent. Vlci z Midgardu jsou kratičká (na poměry tohoto typu her) hra s pěknou grafikou, která ovšem žádným způsobem nejde přenastavit (teda hned po vydání nešla). Má ale ošklivé animace (doporučuju střelbu z luku, která vypadá jak kopírka z Diabla 1). Má parádní ozvučení, ale ne vždy. Můžeš uskakovat. Můžeš vzít do ruky jakoukoliv zbraň, ale u některých je rozbité zaměřování (luk) - nebo spíš špatně udělané než rozbité. Hra plus znamená, že ti wipnou postavu, respektive gear a podobně, takže tvá odměna do hry plus je WIP. Hra ma coop mód, ovšem pouze pro dva hráče. Hra sice má skill tree, ovšem v porovnání s jinými hrami tohoto typu je to takový stromeček, nebo možná keřík *5* .
Hra stojí 45 euro, za které dostaneš zhruba 10 hodin hraní.......někteří optimisté sice tvrdí, že až 12 hodin hraní, ale i tak.......WTF?
V čem je to lepší než Grim Dawn? A jo vlastně, zapomněl jsem, můžeš uskakovat -
Grafika by se více hodila na mlátičku ne klikačku a furt sem si to naivně myslel až do vydání že bratří z čobolánska dělají něco jiného.
Prostě škoda, prostě klikacích festů to je přehršel -
No hlavně to doporučení alternativy, to je stejný a vlastně i logické, Grim Dawn je skutečně pecka, které by slušela hezčí grafika, Tihle Vikingové jsou sice obaleni pěknou grafikou, ale mnoho zajímavých mechanik nepobrali.....
Nejblíž těmi mechanikami je této hře asi tak Viktor Vran, taky tam jde uskakovat - to je vlastně jediná věc, která stojí za zmínku v této hře - uskakování. Problém je, že to je tak všechno co za zmínku stojí. -
Na Steamu je demo na vyzkoušení...
-
jaký je v tom rozdíl?
-
tak se dohodnete panove
-
Ako fanusik Grim Dawn co ho podporil este na kickstartery musim povedat ze Vikinds su lepsi, jedine co zamrzi je absencia local coop modu pri PS4 takze to nemozme hrat spolu ani len 2 na jednom PS4 :(
-
hahah totožnej příspěvek :D Dobrá souhra
-
No podle recenzí na Steamu to není žádná velká pecka. Jsem docela zvědavý na zdejší hodnocení, protože hry tohoto typu mám rád. Nejlepší z poslední doby je dle mě Grim Dawn. Kdo nezná rozhodně doporučuju zkusit.
-
Aktuálních 58% na Steamu je více než odpovídající hodnocení. Osobně bych tomu dal ještě o chlup míň. Rozhodně doporučuji před koupí nejprve shlédnou nějaké gamesplaye na youtube nebo jinde, aby jste posoudili, zda to má smysl kupovat. Velmi nenaplněný potenciál, a ani s tou 4K grafikou to není tak úplně ono. Bylo t ov mém seznamu přání hodně dlouho, nakonec to završil refund peněz.
Nechci hru úplně shodit, ale třeba takový Grim Dawn je 50x zábavnější -
Jen škoda že to je diablovka a ne 3rd person mlátička *12*