Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja porad nevim co si o tehle hre myslet. Vsude ctu ze se na to spusta lidi tesi a ja nechapu proc. Neberte to spatne nerikam ze to je hloupost jen nedokazu pochopit co je na tom tak skveleho. Prvni dil jsem hral a prislo mi ze v tom proste neni nic noveho obycejna rubacka. Asi hra chytne az pozdeji ale ja to do te doby nez me to chytne nevydrzel hrat.
    • Diky za shrnuti mozna tomu dam jeste nekdy sanci :) ...Mimochodem clovek vyjadri podle me slusny nesouhlas se hrou a hned ho vyminusuji to je smesne :-D
      • Mínuska neřeš. Slušně jsi se zeptal a slušně ti bylo odpovězeno, to by mělo být to hlavní.
        • Presne jak rikas :-)
    • Kozy
      souhlas, pro mě byla jednička hroznej kanál. nuda a výbuchy.
    • Souhlasím tady na hoře. Příběh, prostředí konečně jiný svět než typu WoW, L2, atd. , a rád si zahraju rubačku na PC toho typu kdy se mohu uklidnit, navíc dvojka bude konečně o pořádnem rubání což me na konci jedničky dost chybělo. A Smrt za tu jsem ještě nikde nehrál!
    • Tak jasné, že každému tento typ her nesedne, ale proč jsem se dřív posadil na zadek z jedničky? Inu je to prosté.

Má to v sobě prvky z Legend of Zelda, což na pc není vůbec běžné.
      Velmi zajímavé charaktery a skvělý dabing v čele s Ulthanem (Ulthane je moje osobní volba)
      Zajímavý příběh.
      Velmi pěkné prostředí s kvalitním level designem.
      Jednoduchý a přitom působivý soubojový systém.
      Z mého pohledu i moc pěkná grafika.
      Celkově vzato to vykradlo spoustu her a dalo dohromady hru, která na PC moc často není.
      No a to hlavní.....Hraje se za jednoho z jezdců Apokalypsy.
    • MickeyMutant
      Částečně to bylo tím, že na PC nebylo nic jako God of War na PS.
      • Pravdepodobne si si nevšimol, Darksiders mal oveľa bližšie k sérii Legacy of Kain alebo Legend of Zelda ako k GoW
  • Jako není to kdovíjakej skvost, ale náhodou mě jednička moc bavila. Dokonalej dabing (war má prostě úžasnej hlas, watcher taky, ten co prodává itemy též).

POZOR SPOILER!!!!!

Po dlouhé době ve hře fajnový příběh který mě chytl a pro mě jeden z nejlepších závěrů s kulervoucí hláškou: Ta andělka: "You would wage this war alone?" War se otočí, podívá se na oblohu a vidí tři padající "meteority" a odvětí: "No, not alone."

KONEC SPOILERU

Libí se mi bojový systém, nákup itemů, krásné lokace (gardens of eden, nebo tam kde byl ten kovář) a vůbec mi nevadí, že je to směska více her. Funguje to a to je hlavní. A taky se mi moc líbí zapálení tvůrců, je vidno, že je to baví a to je hlavní. Na tu dvojku se moc těším a přemýšlím, že bych šel po x letech do originálky :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit