Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam doma gamesu je fakt super, jenom jedno mi na tom vadi ze nejdou zrusit videa to me docela stve. Pokazde nejake video skym se budu honit dam preskocit a ono nic. Nebo kdyz jsem povysen a dostal jsem novy vuz tak to nejde preskocit blbe video az se na to podivam :(( tak pevne doufam ze az bude nejaky patch ze to opravy tohle mi vylozene vadi jinac gamesa jede bez jakoliv problemu na konfiguraci: Intel Coreduo 3ghz, 4Gb ram, Ati radeon 5750 1Gb, Win7 64bit Home, LCD 24" 1920x1200 na plne detaily gamesu nechali ve starem provedeni DirectX 9.0c, si nemohlo EA udelat to ze by to dali do novych Directxu nebo by prislo o zakazniky :)
  • Pre tych mladych NFS zacal s undegroundom.... Ja ked pocujem NFS tak sa my vybavi uplne prvy NFS Road Track (1994) a potom 3 Hot Pursuit (1998), 4 High stakes (1999). Porsche unleashed sa este tak nejak dalo ale potom podla mna to uz nebol NFS tak ako som ho poznal. Boli tam nejake pokusy vratit NFS ako Most wanted a undercover ale podla mna to boli prepadaky.
    Ked vidim tento trailer, spomienky na Hot pursuit sa vynoria co podla mna bol najlepsi NFS ktory bol vylepseny v High stakes (tie iste trate +9 novych a super carrer mode).
    Podla mna to vobec nebude ako Burnout, nieco mi hovori ze toto ide byt perfektny remake Hot Pursuitu, preto asi ani ten nazov nezmenili.

    Strasne sa na to tesim a dufam ze sa nemylim a nebude to dalsi prepadak ale prave ten originalny Hot Pursuit v novom kabate. Nechajme sa prekvapit.
  • http://www.cybergroup.ro/videos/331/wrc:-fia-world-rally-championship-2010 tak už to nekdo hraje a co demo proc tu neni.
  • Jak pro koho.
  • Criterion Games šli do vývoje nového NFS s předem jasnými fakty a plány. Burnout slavil velký úspěch od dob na konzolích až po největší díl Burnou Paradise. Vložili do NFS své prvky, ale to neznamená, že je to totožná hra. Hru jsem měl možnost již hrát, fyzika řízení je odlišná od Burnoutu. Rozhodně má nový Hot Pursuit blíže k NFS než k Burnoutu 2. Tohle NFS bude super odregovačka a arkáda pro ty co nehledají v řízení sport, ale zábavu kterou můžete kdykoliv zapnout a vypnout.
  • U2 bola podľa mňa najlepšia z celej tejto série. Mála takú volnosť a nvm čo všetko
  • Hrál jsem HP2 a pro mě osobně to byla super hra. U1 byl dobrej a zábavnej začátek, U2 v překladu znamená dokonalost, MW bylo dost akční a zábavné, C solidně pobavil, PS jsem nedohrál kvůli obtížnosti,ale jinak to je je ,,oničom''. UC měl zajímavej námět a potenciál, kt. nevyužil a tak je to pro mě nicmoc. No a Shift - to je kategorie sama pro sebe. Název mě být
    Need for Speed: Nuda, protože to je ,,asbolutne nezáživné''! (vzpomínky na díly HP 2 - MW jsou fakt nádherné :-)))
    A Hot Pursuit? To teda vypadá FAKT luxusně, tedy stejně jako auta, která ve hře budou. Už se fakt těším a asi si to aj pořídím;)
    P.S.: Bude to i na PSP?
    P.S.S:xyz: máš pravdu, byla to nuda....
  • Shift bol možno realistickejší ale bola to strašná nuda. Toto bude nebušené.
  • jj je to vlastne Burnout2 :) od NFS to ma jen jmeno ;)
    Jen ty boosty tam zatim nejak nejsou videt.. ale nejaky tam jsou... :)) Ale na tom neni nic spatneho.. me Burnout bavi.. a to, ze do 2ky pribudou licencovana jmena aut je docela dobre zlepseni.. to ceho se bojim je EA za prdeli CriterionGames studia.. v Burnoutu si delali co chteli.. ale co v NFS nebudou prilis svazani vydavatelem? Staci se podivat jak dopadl NFSW (porad tam sviti v logu beta a nemaji jasno nad financovanim ani obsahem.. porad lidem jen neco bulikuji) *11* No tesim se na demo.. *5*
  • Bude to takova oddychovka na nudny večery, kdy jede v TV jen Růžovka a podobny měrdy *1* *1*
  • Já mám jediný pocit ..... není to safra Burnout ?
    ( 300+ na tachometru ; provoz okolo (v posledních dílech Burnout taky NTFSkoval - provoz jen někde *10* ) ; karamboly v efektní zpomalovačce, nebetyčná arkáda ....
    NTFS už prostě svoje řeklo a je jen s podivem že EA s podobnou kombinací na PC nepřišlo dřív .....
  • Naposled me bavily Underground (prvni dil) a i Shift meli taky neco do sebe. Iikdyz to byla sakra odbocka z klasickeho stylu NFS. Nicmene tento dil me nelaka, takze me na 99% mine, minimalne tedy v blizke budoucnosti...
  • Vypadá to dobře, ale cesty mi příjdou tak trochu stereotypní a "rovny" je jasny že ve 250 se nepoženu do ostré zatáčky, ale i tak. Podle té map to vypadá velky, ale po takové rovné cestě to máte projety poměrně za chvilku. Ale vypadá to dobře. Chtělo by to demo nebo alespoň 2-3 cely závody bez zestřihů.
  • Tohle NFS se blíží ke klasice 3-4 dílu. Jenom mi vadí moc široké cesty... jezdit 300 kmh po čtyřproudovce není taková sranda, jak oponenta nalisovat mezi baráky uprostřed 90° zatáčky na normální dvouproudové cestě:)
  • No nevím čemu mám ječet jak panna při prvním orgazmu? Neviděl jsem absolutně nic! A pokud vám stačí šipka do předu tak si to pořiďte
  • Konecne koncept serie NFS, tesim se na demo. Jiskru nadeje mi totiz dava to, ze vyvoj konecne sverili nekomu jinemu nez tem vecnym recyklatorum.
  • konecne zas poradny nfs
  • No doufejme že zábava se vrátí jak tomu bylo v dobách kdy luxusní káry vypadaly jak brikety.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit