Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pre tych mladych NFS zacal s undegroundom.... Ja ked pocujem NFS tak sa my vybavi uplne prvy NFS Road Track (1994) a potom 3 Hot Pursuit (1998), 4 High stakes (1999). Porsche unleashed sa este tak nejak dalo ale potom podla mna to uz nebol NFS tak ako som ho poznal. Boli tam nejake pokusy vratit NFS ako Most wanted a undercover ale podla mna to boli prepadaky.
    Ked vidim tento trailer, spomienky na Hot pursuit sa vynoria co podla mna bol najlepsi NFS ktory bol vylepseny v High stakes (tie iste trate +9 novych a super carrer mode).
    Podla mna to vobec nebude ako Burnout, nieco mi hovori ze toto ide byt perfektny remake Hot Pursuitu, preto asi ani ten nazov nezmenili.

Strasne sa na to tesim a dufam ze sa nemylim a nebude to dalsi prepadak ale prave ten originalny Hot Pursuit v novom kabate. Nechajme sa prekvapit.
  • http://www.cybergroup.ro/videos/331/wrc:-fia-world-rally-championship-2010 tak už to nekdo hraje a co demo proc tu neni.
  • No doufejme že zábava se vrátí jak tomu bylo v dobách kdy luxusní káry vypadaly jak brikety.
  • U2 bola podľa mňa najlepšia z celej tejto série. Mála takú volnosť a nvm čo všetko
  • Tohle NFS se blíží ke klasice 3-4 dílu. Jenom mi vadí moc široké cesty... jezdit 300 kmh po čtyřproudovce není taková sranda, jak oponenta nalisovat mezi baráky uprostřed 90° zatáčky na normální dvouproudové cestě:)
  • Bude to takova oddychovka na nudny večery, kdy jede v TV jen Růžovka a podobny měrdy *1* *1*
  • Shift bol možno realistickejší ale bola to strašná nuda. Toto bude nebušené.
    • Jak pro koho.
  • konecne zas poradny nfs
  • Konecne koncept serie NFS, tesim se na demo. Jiskru nadeje mi totiz dava to, ze vyvoj konecne sverili nekomu jinemu nez tem vecnym recyklatorum.
  • No nevím čemu mám ječet jak panna při prvním orgazmu? Neviděl jsem absolutně nic! A pokud vám stačí šipka do předu tak si to pořiďte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit