Přejít na výpis diskuzí
Sniper: Ghost Warrior 2 vás zavede i do Sarajeva
24.5.2012 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
No, trailer docela pěkný, rozhodně nemůžu souhlasit s kritimaka na jeho kvalitu, protože buď je něco moc CoD (akční a dynamický) nebo moc nudný.
K problému Srbské války. Pracuju ve Slovinsku, mám tu kolegy z Chorvatska, Srbska, a tohle rozhodně nikoho zase tak neštve. Nezlobte se na mě, ale hrát si na moralisty, DICE jsou barbaři, Treychard nemístní a amorální zvrhlíci a IW? To rovnou navrehuju popravit. Takže než mít amorální soudy typu EU: "ve hrách nesmíte ukázat útok na kostel nebo mešitu", raději si všímejme dobrých her a neřešme blbosti. -
Není Ti 13 a nejsi náhodou z Ameriky?
-
technicky mozna, ale ten monolog je hruza o tom vystrelu na bednu s munici ani nemluve .. kazdopadne v Sarajevu bych se mel pristi mesic na chvili ocitnout tak se podivam jestli tam lidi maji i po 39 letech stejen divne pohyby :)
-
Na toto téma doporučuji film Warriors (1999) *3*
-
*15* tak tak, asi jako puvodi Sniper, ale teda jak se cloveku neco nelibi sebehne se parta nerdu a uz te kamenujou :D
-
U kazde? Kdepak :)
-
nudný a trapný je skôr tvoj koment ... trailer je mierny nadpriemer, technicky vcelku dobre zvládnutý až na detaily. Určite si svojich priaznivcov nájde.
-
"Zajímavý, že jak jde o arabské civilisty, nikdo se nad tím moc nepozastavuje."
Já ano, ale tenhle boj s větrnými mlýny jsem už vzal... Paradoxně, v poslední době jsou soupeři hlavně peršané (Bf3), ruští nacionalisté, jihoameričtí členové gangů, afričtí "ozbrojenci" a samozřejmě i ti Arabové, ale většinou ve formě "insurgents" v Iráku (a přidružených místech, kam jednou páchat terorismus) :) -
Tady něco otevřít to dřív vykvetou hrábě.Samá reklama.
To vychází jako přiloha k časopisu květy?nebo samostatně za 199,- .. -
Stížnosti u každé hry? Jak překvapivé.
-
Haha, tak udelat i trailer nudnej a trapnej, to dokaze malokdo...
-
Osobně o NATO až tak negativní názor zdaleka nemám, ale s autorem článku souhlasím. Využívat ten konflikt pro hry není zrovna citlivé. Obzvlášť v době, kdy teprve probíhají soudy se strůjci toho konfliktu a pro oběti je to stále citlivá věc.
To by se nicméně dalo namítnout i u Modern Warfare II apod. Zajímavý, že jak jde o arabské civilisty, nikdo se nad tím moc nepozastavuje. -
Súhlas,
NATO je banda vrahov a vojnových zločincov. Vrchní predstaviteľia by mali vysieť.
Lož je pravda a vojna je mier...