Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pyshta69
    Stále TY môžeš byť tým druhým spôsobom a VROOK ten slušňák, aj napriek tomu že aktívne robíš dva športy a drtíš GW2. Máš čudné merítka...
  • Mě je fuk že to něco porušuje. Jen je to p*čovina a někdo to chtěl vysvětlit, ale je mě jasné, že někomu kdo o anime nemá ani tušení a líbí se mu americká rádoby "hudba" v tom uvidí něco víc :)
  • Vrook
    Mně je anime u p... Afro Samurai série se mi líbila a jestli se to nedrží nějakejch "pravidel anime", je mi fakt fuk. Ale chápu, že to anime wierdos pobuřuje.
  • Vrook
    Prostě pozměněný stav vědomí. Dokážu se třeba naprosto vcejtit do hudby, nebo přemýšlet v širších souvislostech. I když možná se mi to jenom zdá. Ale to, co je pro člověka, kterej s tim má zkušenosti, pozměněnej stav vědomí, kterej nabízí produktivitu například v umělecký sféře, je pro lidi, kteří žijou v nějakejch stupidních předsudsích, aniž by měli zkušenosti, jenom "vyhulenej oblbující stav".
  • Vrook
    Ne.. jen jsem musel reagovat na příspěvky s předsudkama typu "tráva = tvrdá droga a člověk co jí kouří = feťák". To mě totiž osobně uráží. Nemyslím si, že by ze mě tráva dělala nějakýho "hutýho týpka", ale stejně tak si nemyslim, že ze mě dělá feťáka. Prostě to ze mě nedělá nic, jsem takovej jakej jsem a to že kouřim weed je stejný, jako kdybych kouřil cigára. A jako že je taky kouřim. Dělá to snad ze mě méněcenějšího člověka? Ne... Všechno to začalo kecama, že je mě někomu líto a podobnejma s*ačkama.
  • exmaxx
    Ale jo, proč ne *4* Asi se u toho nasmějem, ale co, bude to do pohody.
  • rofl.hele ty jsi z Gothicu, tráva z bažin:) Duchovní hodnoty - sleeper:)
  • Puvodne jsem si chtel jen procist diskuzi, co na to ostatni rikaji, ale tvoje nasilna obhajoba marihuany me podnitila k napsani par radku. Jako sorry, ale zni to jako by sis myslel, ze kdyz kouris travu, tak, ze jsi "fakt drsnej frajer", kterej je daleko nad nama "uflaklyma ubozakama, kteri to videli jen na netu". Takze skvela prace, jsi fakt "cool" borec s vytecnymi znalostmi z cestiny a anglictiny. Ja chudacek na tebe nemam, protoze jsem travu nikdy nekouril, takze tu hru hrat nebudu, nebot bych u toho podle tebe mel byt asi zhulenej, abych si ten pravy herni zazitek vychutnal.
  • Tak to je dobrej trapas *15*
  • Tiez si myslim. Sice uz teraz nehulim ale v minulosti ked som bol zkureny, tak hentake nieco by som urcite nechcel hrat. Vyzera to jak totalna nudna uspavanka s osklivou grafiku a s nahulenym komentovanim od pana snoopa. Skor by som dal prednost niecomu ako GTA, Bioshock, Crysis...zkratka nejaka hra kde je otvoreny svet a idealne z co najlepsou grafikou aby to dotycneho hulica co najviac pohltilo *5*
  • http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=genren

    Najdeš tolik "odpadu", kolik jen budeš chtít. Animovaná tvorba je komerce se vším všudy, různé série, OAV a filmy vznikají a zase zanikají a jejich kvalita je často vskutku otřesná. Pokud je tedy Naruto (potažmo AfroSamurai) urážkou anime, pak těžko hledat výraz pro mnoho, přemnoho jiných.

    Neboli je pochopitelně nutné si vybírat co komu sedne, nicméně slovem "odpad" bych osobně šetřil.
  • Přečti si můj komentář kousilínek nahoře, hold si ve špatné společnosti :)
  • Někoho možná oblbuje, záleží na uživateli, pro mě ale spíš platí, že mě "povznáší". Vynadejte mi do feťáků a všeho možnýho jak chcete, za svým názorem si ale stojím. Hold si nesmíte při slově tráva hned vybavit vyhulenýho a zpomalenýho negra... navíc spoustě lidem může zachránit život. Vyzkoušejte to, a možná odhalíte pravou podstatu této rostlinky, nebo se jen budete půl hodiny tupě zírat do stěny *3*
  • Sry,p ěkný koníček *3*
  • darthak
    no neviem, na toto sa ani hulič nenamotá...
  • Drakens
    Aha nuže pár věcí na vysvětlení, pokud by ses podíval na můj profil zjistil by si že dělám historický šerm (ale chápu že je lehčí jen slepě psat a doufat že budeš vtipnej) kategorie železo možná ti to něco řekne možná ne (není to scénika ale bitevní šerm) . Jinak šermířská skupina URSI z Brna.

    třeba tady :
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428873_4463766878631_931522594_n.jpg

    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/303577_3391431315639_1927036678_n.jpg

    více si můžeš nají na mém profilu třeba na FC

    Takže se prober ty...svět není jen o sezení za PC *3* Má celková zbroj s prošívkou váží cca 30 Kg nepočítám štít ani palcát ani meč.
  • Duchovní hodnoty v trávě... nodoprdele, fakt sem se pobavil. Lidi, kteří si myslí, nebo to alespoň tvrdí okolí, že v trávě vidí nějaký vyšší vnímání světa mi příjde stejně vtipný, jak náctiletí "gengsta" s jointem v hubě.
  • smejki
    nejvýmluvnějším argumentem proti užívání marihuany jsou její uživatelé sami
  • ZvacA
    To by pak neměl kdo střílet...
  • Tak taky přispěju OT příspěvkem =D. Alkohol je nejrozšířenější droga, nejvíce zničených životů. Poté cigarety které ovšem není životy ( ale zdraví ) poškozující. Mariuhana, oblíbená u náctiletých, kdy ji v 14-15 zkouší a vydrží jim to - ovšem neškodí zdraví jako třeba alkohol a upřímě je mi jedno zda kouří trávu nebo cigarety, ať si má dobrou náladu a nebezpečný díky tomu nebude ( pokud to již není v tom člověku, například kámoš ještě zkrotne). Ale spoustem lidí to nestačí a buď dobrovolně nebo z ,,hecu,, na párty zkusí něco silnějšího. Ano říká to každý, každý to opakuje, ale protože to je ze 75 procent pravda...

    Ať si ostatní lidé kouří co chtěj, pijou a píchaj, jejich zdraví mě nezajímá a pokud nezasahují svým chováním do mého života.... weed for all of them.

    PS- klidně kritizujte mji gramatiku, nejsem učitel jazyka ani bůh, mýlit se je lidské *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit