Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jestli bude/ nebude 80% negrů to nevím každopádně... je to majnstrým musej se zavděčit i lidem co je jim úplně jedno jestli nějakej Gibraltar byl já jsem rád za COD WW2 chápu že to musí nějak zprznit ale že bych nehrál kvůli černochům? to snad ne.
  • To je jedno. Jsou to srabi, nemaj kuráž. Místo hakáče tam daj kříž a 80% postav bude negerská. Na Gibraltaru se nebojovalo, nechápu proč vůbec utrací čas aby udělali mapu z tého prostředí... Koukni na Wolfenstein, to je scifi alternativní historie a mnohem víc realnější než tohle CoD.
  • Sice si myslim, ze je zbytecne ti to vysvetlovat, protoze kdybys chtel, pochopil bys to napoprve, ale stejne to zkusim...
    Pokud by na nas parazitovali, znamenalo by to, ze ziskavaji nejake vyhody na nas ukor, co, pokud se bavime o hernich webech a pocitacovych hrach, proste neni pravda. Je to win-win situace pro Cechy i Slovaky.
    Slovaci navstevujici ceske herni weby znamenaji vic penez z reklamy, co neprimo zvysuje kvalitu ceskych webu. Redaktori ceskych hernich webu jsou taky pozyvani vydavateli na vic predvadecich akci a spis dostanou nejakou to novinarskou verzi hry na otestovani, protoze ceske herni weby maji i diky slovenskym navstevnikum vetsi "impact".
    Stejne tak to, ze jsou soucasti naseho trhu, zlepsuje postaveni nas zakazniku vuci vydavatelum her.
    Vlastne jediny, kdo na tohle doplaci, jsou slovenske herni weby, protoze Slovak, ktery si precte clanek na ceskem webu asi tezko pujde na slovensky, aby si jeste precetl +/- to same i tam.
    Ale klidne mne pouc o zasadnich negativnich dopadech Slovaku na ceskych webech, ktere jsem prehledl... *7*
  • naopak, jenom na nás parazitujou
  • ooo.. tell me more *6* *6*
  • Jack1947
    COD ale nikdy se k historii nepřikláněl jenom využíval scenérie historické ani autentické není že hodíš již odjištěný granát nepříteli nebo že těsne u tebe vybuchne granát a ty běžíš dál *3* jinak tě chápu taky nejsem moc rád ale tu hru koupím i přesto. Jen proto že se poučily a je to opět ta slavná druhá světová. Byt teda nejnudnější část kampaně COD2.
  • Jack1947
    Nakonec oba řešíte blbosti kdy někomu něco vadí a dtuhému ne ale nepříjde mu to nějak násilné/otravné a we agree that we dissagree" hehe ale pište dál aspon debata nestojí. Respkt piš.
  • Tady jsi na internetu, tedy na mezinarodni siti, ty zamindrakovana nulo.
    Stejne jako ty muzes vyhledavat pres americky Google nebo nakupovat cinsky sunt z Alibaby, tak muzou i Slovaci chodit na ceske herni weby.
    Byt tohle moje stranka, tak by tady ten tvuj vyblitek uz nebyl a jeste bys mel jako bonus ban, protoze ja bych rozdhone netrpel, aby mi nejakej pitomecek odhanel navstevniky a tedy penize za reklamu.
    Malokomu taky dochazi, ze Slovaci, diky tomu, ze rozumi cestine, vlastne zvetsujou nas herni trh o 50%, diky cemu se vydavatelum her oplati delat cestinu pro vic her.
  • ZvacA
    Tento hloupý a laciný argument pro případ videoher a pro tento případ speciálně bohatě stačí, to je ta logika, která platit zřejmě jen tak nepřestane, a u které neobjevuješ totiž nic zásadního. Odpověděl sis ale svým textem koneckonců sám, já potom už můžu jen přičumovat a žasnout nad tím, že jsem tu tedy tím ignorantem s koulí.
  • copak má cenzor dovolenou? tvuj prispevek i ten na ktery reaguješ je jasné porušení pravidel a dokonce by se dalo uvažovat i o trestním činu hanobení rasy a národa (spáchaného verejne, co je pritežující okolnost).
  • a za zapálení synagogy dostaneš jen podmínku
  • Smutný je, že jediný, kdo se tady nezamyslel a neustále se ignorantsky drží hloupého a laciného argumentu "nikdo tě nenutí", seš ty. Možná by ses měl inspirovat vlastními moudry, pak by ti naprosto logicky došlo, že se pohybuješ v rovině domněnek. Nikdo totiž nemůže s jistotou tvrdit, jestli popř. jaký ten systém bude nebo nebude mít vliv na něho, hru nebo jeho spoluhráče, přímo nebo nepřímo - samozřejmě kromě ignorantských chytráků tvého typu, kteří leští skleněné koule. Nakonec, ono je to vlastně jedno. Jestli tě k něčemu něco nutí nebo ne člověku nijak neubírá právo kritizovat (můžu naprosto legitimně kritizovat třeba Facebook, aniž bych ho měl nebo mě ho někdo nutil užívat), to je samozřejmě klam a nonargument, na kterém ses tady zasekl jak gramofonová deska. Klidně se v tom klamu vyžívej, ale necpi to ostatním jako nějakou, absolutní normu, která obecně stanovuje, za jakých podmínek co můžeš kritizovat.
  • kdy už si vy čobolové najdete vlastní herní weby, copak vám už neřekli že ČSR neexistuje?
  • KrPa
    v nemecku te poslou do chladku za kritiku islamu na 6 mesicu
  • XorxoxTalarius
    To je jenom otazka casu
  • Než jak Omaha Beach to působí jak nějaký LA compton. Všude samej negr, copak tohle je historické? True Locations a daj tam mapu z gibraltaru. Kdyby dali možnot vytvořit si postavu tak by se divili jak jim ten počet negrů mizí, bo ti ani neví že nějaka válka byla....Je mi z té politiky dneska uplně zle!
  • Paulcz
    Stále tu je svoboda slova a jedná se o uměleckou činnost :) Jen potřebuješ dobrýho právníka, Řezníka taky nedostali :)
  • KrPa
    na to dnes nema nikdo koule, kvuli humoru se nechce nikomu do vezeni *3*
  • ZvacA
    Není co namítat, ve výsledku ano. Ovšem v souladu s naznačenou logikou názoru, bylo poukázáno, že dotyční kritiku sociální služby pojímají klasicky pitomě a zbytečně, aniž by si nad tím uměli nebo chtěli pořádně zamýšlet.
  • Jack1947
    Už ho radši nechme aby se z toho nezbláznil. Remcat ano jen si dneska mo nestěžovat už to není totiž in!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit