Přejít na výpis diskuzí
Sociální nadstavba Headquarters rozšíří Call of Duty: WWII o střelnici i kino
23.8.2017 | Adam Homola
49 příspěvků
-
Za mne plus. Akorat to bude vypadat blbe kdyz z HQ na Omaze skocite do multiplayeru, kde budete hrat za Nemce. Nemecky HQ pochybuju ze bude a tam by se taky mohlo stat ze si vyberete stranu spojencu. Jedine ze by jste si napevno vybrali stranu a progres vasi postavy by se ukladal jen za tuto postavu (samozrejme by bylo mozne hrat za obe strany a za vice postav).
-
Rika se tomu vyvoj. Proste porad se neco vylepsuje a prichazi se s novymi napady.
-
Ale ty "názore", spíš mě fascinuje že při vší té názorové inteligenci nejsi schopen stále vlastního úsudku. Nebo ti někdo posílá výhružný dopisy, že tohoto musíš být součástí? Děláš jako by se tě tam v tom sociálnu už nemohli dočkat...
-
Nebylo neco podobneho ve Vietcongu z roku 03? *1*
-
Takže Club penguin alá CoD ?
-
vysvětli mi prosím, v čem jsem kus vola - že mám jinej názor?
-
Tady Johnny je totiž kus vola a ne a ne se sám umět rozhodovat co a jak...
-
ty vole je to opravdu nutný? cpát do her podobný nesmysly? potřebovali jsme to v původních CoD nebo MoH k lepšímu hernímu zážitku i při MP např. Day of Defeat apod? myslim, že ne... ale co, lamy si to za potlesku novinářů žádají.. ještě bych teda prosil přidat, že třeba můžu požádat někoho v HQ o ruku nebo tam třeba na OMAHA bíč chytat ryby, pak by to sociálno bylo dokonalý *7* *7* *7* *7*
-
No dobrý, tohle je ještě dementnější než Far Cry :) Schválně jestli to ještě něco trumfne.