Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co budete mít z toho když to nevyjde na PC? A hráli byste to vůbec, kdyby se tak stalo? *7* Jinak situace pro LA Noire ohledně vypadá o něco lépe v případě PC konverze, viz rozhovor německého serveru s jedním papalášem z Rockstaru, tento leden. A i kdyby náhodou k portu nedošlo, tak to koupím pro konzoli nebo vůbec, v obou případech ušetřím. *1*
  • Mahcake
    Tak jenom doufej, jestli nevyšel Red Dead Redemption, tak pochybuju, že L.A. Noire jo. *3*
  • Mahcake
    Nevim, ale jak jsem řekl, 6 hodin v kuse a ani ň pro mě, suprově to běží. (Xbox 360)
  • Mahcake
    Tyhle články bych smazal, před chvílí jsem hrál 6 hodin v kuse a ani ň, jede to krásně jako hodinky bez jednoho zamrznutí a to ani nemám Slim. Ať si na to lidi zapnou větrák, když jim to zamrzává.
  • mam to doma a jdu to pustit,doufam ze to pojede normalne.dam aspon 3hodinovy test a dam vedet :-)
  • keny11
    No uvidíme ale doufám že se to nestane konzolová hra by měla zůstat na konzoli.
  • Zatím...
  • keny11
    Tak jen čekej tohle je konzolová hra.
  • Cajk
    Tak to si počkáš:)
  • Mně se přehřejvá u fify11 ps3,pže hra neni instalovana na ps3.Dam tak tři mače a konečná.
  • mijunior - dobře ty.*3* Je zábavný, jak se vždycky najdou jedinci, kteří budou omlouvat uspěchaně optimalizovanou hru, či jí nedostatečný HW... Mě třeba zamrzalo Haze v listopadu, přitom jiných her na též konzoli (PS3), se mi to nestává ani ve třicítkách. Ale v případě LA Noire stejně čekám na PC verzi. *5*
  • Asi by to chtelo lepsi pruvan ve skrini. Jejda ja zapomel ze to neni PC. *8* *3*
  • A to je omlouvá? "Sorry lidi hrajte jen v zimě"...
  • Napadlo už někoho že se ty konzole přehřívájí kvůli tomu, že venku je 30°C
  • Jeste treba Metal Gear Solid, Resident Evil (to byly ale spis takove odskoky - vetsinou slo o ciste konzolovky), Nejvic me ale stve serie Mortal Kombat. Porad cekam kdy tvurci MK konecne ohlasi navrat k PC platforme a porad nic. Potom bych si taky s schuti zahral Atomic Bomberman/Dyna Blaster - nic. Tvurci taky presedlali na konzole. *9*
  • posila
    Hrajes na Xboxu nebo PS3?
  • O tom zadna
  • původně jsem si říkal, že to nemůže být muj případ ale, ta hra fakt zamrzavá. Tak tohle je trochu hloupé vydat hru, která má takové technické potíže že brání vůbec hru dokončit
  • To nevim, rozhodne ale jde vydat hru az po prodeji na konzolich, ne?
  • Jde preci hlavne o to, ze spousta potencialnich konzolovejch kupcu, si radsi upirati PC verzi.
    A tech serii, co by z multiplatformovek presly na exkluzivitu teda snad moc neni, ne? Urcite ne u Rockstaru.
    Ted me napada jen Fable (jen v pripade dvojky) a Gears of War

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit