Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To zase PCčkáři přes jejich závist nerozdýchají... *1* *1* *1* snad za to nedostanu žádné mínusko. Za co taky... říkám jen pravdu.
    • Mě někdy přijde, že někteří konzolisti mají pocit, že vlastní stroj za sto tisíce, který si může dovolit jen pár vyvolených.
      Jakápak závist? 12k není taková astronomická částka, aby to musel někdo zavidět. *3*
    • Draken69CZ
      Jj kam se hrabe hliníková skříň na tohle XD
    • del0
      Oh. Další, co si myslí, že ovládání FPS na gamepadu, 30fps limit a všudypřítomný blur je výhoda.

KKK. *7*
      • Nikdo netvrdí, že jde o výhodu, ale jde o svobodnou volbu a o osobní priority. Pokud si nekdo nedokáže svuj život predstavit napríklad bez klávesnice s myší, bez 120 fps nebo bez zbytecného 4K rozlišení, tak je to svobodná volba toho cloveka a já mu preji, at' si to užije. A tak nejak ocekávám, že to platí i i obrácene *4*

Po svete behají desítky milionu lidí, pro které jsou podobné prkotiny jako "mega" rozlišení, "mega" snímkování nebo "mega" rychlost ovládání naprosto nepodstatné a jejich priority jsou úplne jinde. Treba já jsem s 1080p rozlišením spokojený, nemám trauma ani z menšího a vetší rozlišení (na obrazovce menší než 140 cm) považuji za zhovadilost. Ale pokud nekdo touží po 60 centimetrovém 4K monitoru, tak nikomu jeho nadšení neberu, budme rádi za možnost volby..

Pokud jde snímkování, tak u klasických strílecek (FPS) a závodu je 60 fps príjemných, ale není to nic z ceho bych byl "na vetvi" a hroutil se, doctu-li se na internetu, že je to císlo náhodou menší. U rozlehlejších videoher jako jsou dobrodružné adventury, RPG hry, mestské hry atd, nemám naprosto žádný problém se 30 fps, pokud je skálopevné. A ovládání gamepadem? Gamepad není o super rychlém pohybu a nereálné presnosti jako klávesnice/myš, ale je predevším o zážitku z hraní, ovšem to žádný kovaný (ctete zarytý) PC uživatel nikdy nepochopí *4*

Stolního PC si užiji v zamestnání až nad hlavu, takže mít ho ješte doma, to bych musel být blázen milující sebepoškozování a to opravdu nejsem. Moje ideální kombinace je tím pádem pohodový notebook (na prípadnou práci, zarizování, bankovní služby, internet, úpravu fotografií atd.) a na veškerou domácí zábavu (videohry, filmy, hudbu, internet..) jedine videoherní/multifunkcní konzole. Tak to praktikuji už spoustu let a nikdy jsem nebyl v tomhle smeru spokojenejší. Takže Vy a Vám podobní si v klidu užívejte svá stolní PC a nám doprejte klidné užívání si jiné zábavní elektroniky *3*
    • Však říkáš. PCčkáří jsou věsměs banda kopyt. Neumí to zvládnout víc jak dvě tlačítka vedle sebe a hrajou si na velký hošany, co maj "podřadný" stroje na háku a přitom sepisujou lejstro za lejstrem, aby si taky něco vůbec zahráli. A to nemluvě o tom, že ty splácaný kraksny za půl melounu pořád maj nějaký problémy. Holt jsou to cvoci, lháři a bordeláři...
      • A svůj moudrý příspěvek píšeš s čeho ? btw dokazuješ dnes a denně že kopyto si ty a prý pc za půl mega to jo ale přibal k tomu možná tak oktávku rs :)
        • (S) kalkulački. se WBT vyjadřovat nauč
    • JJ normálně neusnu, nedovedu si představit svůj život bez joysticku a analogové páčky a dokud nebudu mít 10 konzol v 10 barvách můj život nemá smysl :))
    • a proč?pcčkář má větši variabilitu jak si mašinu udělat.v tomhle může závidět jen konzolista.
  • Vogon
    https://www.youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes
    • Johnny
      tak tuhle srááčku už sem neviděl hodně dlouho xD xD xD
      • Máte na mysli Johnnyho? To je fakt, také jsem ho tady dlouho nevidel..
    • https://www.youtube.com/watch?v=ACEkZQyCc4Y
  • rami.cz
    Šajze, zrovna pred par mesici jsem poridil cernou variantu PS4 :( To nemohli vydat o trosku driv? :D Kazdopadne barvicky jsou super po vzoru PS1, coz na me pusobi celkem nostalgicky. Osobne bych do toho sel, kdybych uz neporidil cernou PS4 :(

Jinak za me palec nahoru :)
  • ringmancz
    říkal jsem si, že konzoli už bych si nekoupil, ale tohle vypadá suprově. hlavně ty vyrytý PS symboly + 2
  • Ilusiveman
    Ach. https://www.youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes
    • God-of-War
      Nejlepší zvuk na světě. *14*
  • applepie_svk
    to mi pripomenulo moju PSone... chjoj
  • Draken69CZ
    Aaa kdyby to hodili do krabičky od jedničky to by bylo retro next gen *14* je tu někdo kdo by to dokázal?
    • Domnívám se, že minimálně časem, až se objeví miniaturizovaná verze, to někdo zrealizuje. Nevadila by mi ani varianta v PS2 skříni. Ta pro mě nadále zůstává nejlepší konzolí od Sony.
      • amen
      • Jezis zase siri pravdu, ano PS2 je jednoznacne nejlepší konzole co stvorily, a hlavne kvůli neuvěřitelnému portfoliu her co na ni existuje.
  • Asi před dvěma léty jsem dostala k Vánocum PC v ceně hodně přes třicet tisíc korun a doteď rozjedu všechny hry v slušných detailech. Teď se mně přítel ptal jestli nechci PS4, ale úpřimně nevím co bych na tom hrála. Exkluzivních titulu mnoho není, multiplatformní tituly spustím i na svém kompu a na PC je mnohem víc exkluzivních her. Navíc mužu hrát na svém 24´ monitoru (to už je skoro jako televize).
    • Gratuluji Vám slecno k dobrému stolnímu PC i k monitomu témer jako TV *4*

A konkrétne k tématu neco máte? Možná jste to (na onom obrím monitoru) prehlédla, ale jenom pro pripomenutí, zde je téma "Limitovaná edice PLAYSTATION 4". Chlubící vlákno je o kousek dál *3* Hezký vecer
    • je dost her jen pro ps a i ty budes hrat na ps jednou ale vazne kup stalker to na ps nemam a to je spatne ale prezijem to kdyz mam moznost vseho postarsi pc neni vse co xone a nintendo porad malo?
      • Já vždy hrál na PC, ale náhodou jsme včera v Tescu narazil na PS3 za 3790kč, tak sem ji koupil, za ty peníze už mě to zviklalo.
    • ringmancz
      teda hodně prďavá televize
  • Mato1987
    Kvalitka, ale tá cena....za tú cenu mám bežnú PS4ku aj s oficiálnymi slúchadlami a dvoma hrami naviac...
  • https://www.youtube.com/watch?v=oCI-zfGat6M
    • Ta televize na videu mně dostala fakt :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit