Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Playstation byl, je a bude vždy ta nejlepší hrací platforma. Deal with it.
    • Vogon
      PC je objektivně nejlepší.
      • nejlíp se ma ten co hraje na vsem a je mu jedno jak se to jmenuje, a jde mu hlavne o hry. Vzdycky se smeju temhle priblblym valkam, a v klidu si hraju na vsem co me zajima:)
        • Vogon
          Jasně, mám to stejně, ale pokud bych si měl vybrat jen jedno, tak beru PC, je prostě objektivně nejlepší(60fps,šílené množství exkluzivitek, možnost hraní pomocí jakéhokoliv hw, atd.).
    • Hmm a co budes delat, az se klasicke konzole prestanou vyrabet a vse bude pres cloud computing? To te nejspis s otevrenou naruci privita Chocholousek vid? *8*
    • Nejlepší herní platforma je trampolína. Deal with it, bro'.
    • Draken69CZ
      A kolik si jich zkusil?
    • ty se spis vyrovnej stim, ze je to subjectivni :)
  • seprah
    kterýpak pako si nám tu zas leští ego na mínusech?
  • Já si dnes k výročí koupil PS3 v Tescu za 3790 kč. Šel jsem tam náhodou a koukám na tu cenu jak puk, tak byla moje.
    • To zní jako že jsem neudělal před dvěma roky chybu , když jsem z druhé ruky koupil ještě pořádný slim model i s HDD za 4K ;) . Potěšil jste mne .....
    • Tak v tom prípade prejeme spoustu nezapomenutelných herních zážitku *4*
  • Na tom prvnim videu to vypada jak nejakej futuristickej stroj, pritom je to jedina vec co brani hram a jejich grafice ve vyvoji

*1* *1* *1* *1* *1*
    • Každej vývojářský tým se může kdykoliv na konzole vykašlat a udělat hru jen na PC, která využije nejmodernější HW...tudíž logickou úvahou mi vychází, že nějaké bránění ve vývoji her neexistuje (leda ve hlavách pomatenců)...
      • V tom jim brání míra piratství na pc, tudíž se soustředí na konzole. A jelikož konzole po čase vždy zaostavají za výkonem pc, tak logicky brzdí potenciální vyvoj. A u současné generace konzolí to bude o to markantnější, že už v době jejich vydání byly nové konzole na výkonové úrovni mírně nadprůměrného pc a už dnes mají vývojáři problém, aby jejich hry jeli alespoň 30 fps u FullHD (což je dost smutné u rok starých konzolí). K tomu si připočtěme planovaný životní cyklus 7-10 let (dle Ms), tak si asi dovedete představit, kde za těch 10 budeme. Ano, téměr přesně na stejném místě, jako dnes.
        O nulovém pokroku na poli fyziky a AI ani nemluvě, na to konole prostě nemají výkon.
        Předchozí generace měli v době vydání výkonový naskok nad hi-end pc a unikátní architektura umožňovala ždímat výkon i během let a i životní cyklus byl kratší. Nic z toho bohužel u současné generace nehrozí.
        Takže mužou za brždění výkonu konzole? Jako kus hw samozřejmě ne, ale tím, že představují mnohem větší kupní sílu a výkonově zaostávají, tak ten vývoj vlatně opravdu brzdí. Stejnou měrou se na tom samozřejmě podílí pc piráti a otevřenost pc platformy, díky které zpirátění hry většinou znamená pár kliknutí.
      • A kdo by vyvíjel pro PC když tam prodá desetinu. To není o tom, že by vývojáři nechtěli ale proto, že si to nemůžou dovolit. Takže ano konzole brzdí vývoj. Ale nejsou v tom samy. Warezením si sami hráči podřezávají větev. Stačí použít "logickou úvahu" a není to tak složité rozlousknout.
        • Souhlas
      • God-of-War
        Leda v retardovaných palicích zdejších PCčkářů.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit