Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavne ty hru pro PS kaaamo. Mnohem vic her. A mnohem lepsi exclusive hry. Ted se STRASNE tesiiim na Deep Down ........ ooooh kamo... joooo Jo jo jo. PS jedine. Nepotrebuju multimedialni zalezitost ani kinect a XBOX one me vubec nevadi.. mam sam doma XBOX 360 i PS3 a PS3 jsem si koupil jako druhe. Po tom co jsem dohral Dark Souls a STRASNE ME OBLOUZNIL ak skvela hra to je a zjistil ze Demon Souls se daj hrat na PS3 tak jsem si PSko koupil.. a PS ma navic KRATOSE v MK9 jako bonus a MK9 se hraje mnohem lepe na PS ovladaci protoze je lehounky a ma oddelene tlacitka na joy padu. Ale jinak mam radsi XBOX 360 ovladac :D ten PS je desne malinky :D a takovy nicotny.. ale jak rikam pro MK9 bomba:D

Ale urcite ted budu kupovat PS4 protoze tech her tam vychazi mrte moooc a ocekavam dalsi luxusni excluzivni tituly... ale strasne me mrzi ze si nezahraju Dead Rising 3 xD
  • vlastik.plaminek
    Mám, protože mám Xbox. Tos nečekal, co?
  • Kdyby napriklad Unchartejd nbo Last of Us ci jina z exkluzivit bezely na hovne otevrel bych si okno ale urci4te bych si nesel sednout k pc. Kazdemu co jeho jest jen pc hraci uz nedostanou nic. Podobne jako v nasi zvrhle zemi o obcana tak ani o pc hrace uz nikdo nezavadi. proc delat hry kdyz je nikdo nekupuje? To uz davno neni na poradu dne. Half Life 3 ani Gta V taky nikdy na pc nevyjde. V klidu si nad tim dal onanujte ale uvedomte si ze jedina platforma ktera jde pozpatku je zrovna ta vase. Jinak co se tyka ps plus... ani Steam se slevami na vschny ty sr a c ky valici se na monitory uz pc hrani nezachrani, jako ve slavnostech snezenek ubozak v podani hanzlika rika nekupte to kdyz je to tak levny a pak mu vsechno hnije ve stodole. Bohudik nebo bohuzel je Sony ten vitez.
  • Je snad rec o vsech dilech? Ne. A mas paty dil? Ne. Tak vidis.
  • vlastik.plaminek
    Zvyklý GTA nemít? Já měl za to, že pětkou se čísluje pátý díl. Takže mě to ve škole učili blbě a GTA 5 je vlastně první GTA a nikdy před tím na PC nevyšlo?
  • Taky si nemyslim, ze by cena sla nejak rapidne dolu a i kdyz jsem majitelem XBOXu, tak tentokrat se vratim zase k PS a urcite kupuji na Vanoce. To ze hry vyjdou postupne a ne naraz je jedine plus. Kdyz mam koupene treba 3 hry zaroven, tak stejne porad prepinam z jedne do druhe a neuziju si v podstate nic *1*
  • Jack1947
    Nesmysl, naopak bude uzraly jak cerstve utrhle a vymackane vino. *3* *4*
  • Prostě a jednoduše: Microsoft na začátku udělal konferenci, kde se vyhranil jako zábavní (nikoliv pouze herní) zařízení. Pak ještě k tomu zkusil udělat revoluci způsobem "always online" a prosadit digitální distribuci. Lidi to odmítli, tak se Microsoft vrátil ke klasice, ale z nějakého důvodu už mu to internet nemůže zapomenout a všichni to berou jako pokus o to nás oškubat.

Rozdíl mezi Xbox One a PS4? PS4 je o něco výkonnější (nebudu polemizovat, o kolik to reálně bude) a jednodušší, takže na ní hry vypadají a asi vždy budou vypadat o něco lépe, nebo poběží ve vyšším rozlišení. Celý vývoj PS4 tedy je o výkonu, ničem jiném. Nevidím nic dalšího, v čem by PS4 nabízel nějakou přidanou hodnotu nebo inovaci. Xbox One je slabší, komplikovanější architektura, nabízí ale nový Kinect (konečně kvalitní pohybové a hlsové ovládání), jádro Windows (čili potenciál pro mnoho doplňkových aplikací) a celkově cílí na všeobecně multimediální zážitek.

Jde o to, co je pro Tebe důležité. Já beru Xbox One - Kinect se mi líbil už od verze 1, ve Windows vidím obrovský potenciál, celá architektura je neuvěřitelně funkční (http://www.youtube.com/watch?v=xhe6jV-APwM). Líbí se mi věci jako hlasové ovládání, automatické rozpoznání hráče, nový ovladač vypadá skvěle, no a potom Ryse a Forza 5. :-)
  • Hlavni vyhodou jsou zajimavejsi hry, dale lepsi hardware, sluzba Instant Games, PS Vita a vzajemna provazanost, vymenitelny disk, lepsi pristup k hernimu prumyslu, Move ovladac, do budoucna asi i Gaikai a osobne mi prijde perspektávnejsi. Staci se podivat na dnesni podporu PS3 a jake na ni jeste vychazi hity oproti XBoxu 360 nebo jak dlouho byla podporovana PS2 oproti XBoxu.
  • Jack1947
    Proc ses sem teda vracel, nemuzes bez toho "bordelu" byt co ? *7*
  • Když chceš sůl do ran, prosím.

http://www.youtube.com/watch?v=9ekOtn7L1N0

Takhle dopadl velkej fanboy Xboxu. A doporučuju všechny tři díly. Docela mě zarazilo, jak už v den oznámení pochopil podstatu toho průseru. Minimálně se pobavíš *2*

http://www.youtube.com/watch?v=BKh0TUqQVOo

Srovnání ohledně her třeba.
  • Za prve 400€, za druhe PS4 neni koncipovano jako MC i kdyz je to jen sw zalezitost a pravdepodobne dusledek predcasneho vydani PS4 - soudim podle toho, ze i prehravani DVD/BD bude po launchi dodano patchem a nektere slibene funkce budou dodany pozdeji, evidentne na firmware usilovne makaji.
  • Ty jsi zvykly GTA nemit.

Co se tyce hudby, bud dokresluje atmosferu a reaguje na dej a pak je blbost poslouchat neco jineho a nebo je zbytecna a pak ji vypinam, aby nerusila a dobre jsem slysel zvuky herniho sveta.

Nevyznamnou funkci prehravani MP3 nebude PS4 podporovat behem launche konzole. Ale vzhledem k tomu, ze na PS3 jsem ji nikdy nepouzil, tak je to fuk. Vic me mrzi absence podpory DLNA v díbe launche, ale aspon uz jsem si overil, ze to umi i muj televizor sam od sebe. Beru, ze ne kazdy ma takovy televizor, ale stejne budu jeste PS3 pouzivat paralelne nekolik let a taky to umi hracky jako tablety a spol, takze ani to neni neresitelny problem.
  • pristroj za 500euro neni jen krabicka na hry, ale multimedia centrum do obivaku, pustit film, prehrat hudbu atd je naprostej zaklad. kdyz ti nekdo ten zaklad veme tak se s tebou snazi vy*ebat a natlacit svoje blbounke funkce.
  • No tak dobře o funkčnosti některých fičur se dá polemizovat, ale bude otázka času, než se to u nás spustí naplno. Ale beru. Ale reakce "Tajnej" mě přesně utvrzuje v tom, že bez argumentu slepě hlásám PS4! A když se chce někdo konfrontovat, tak z něj vyleze taková sra*jda
  • Je to jasný, klidně si čekej na XO. Kdo nechce vidět, neuvidí.
  • Rhulad
    Jak píše Ucho... cena klesat nebude
  • MrSanta
    Xbox One má nepochybně zajímavé funkce. Problém je, že spoustu těch fíčur si v ČR neužiješ, protože tu ty služby prostě nejsou dostupné.
  • walltar
    Hmm ... tak to mě ani nenapadlo. Já při hraní hudbu skoro neposlouchám a ve většině her vypínám úplně. Nějak se nemůžu jinak dost soustředit na to co hraju.
  • treba GTA si nedovedu predstavit ze bych si tam neprehral svoji hudbu, ale mozna konzolisti jsou zvykli na kdejaka omezeni a chybejici naprosto bezne zakladni funkce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit