Přejít na výpis diskuzí
Sony na videu připomíná všechny výhody PlayStation Plus
8.11.2013 | Adam Homola
42 příspěvků
-
To uz je ted, tak proc za to platit launch cenu, kdyz na to moc her ze zacatku nebude. Pockat alespon na to division, nebo podobnou hru. Do te doby v koupi moc smysl nevidim.
Ale pro nedockavce, proc ne, cena je slusna calkem. -
No já nevím a v konzolích se neorientuju, ale není to trošku mino? USB si strčíš do věže.
-
No vidíš, já třeba PS3 koupil 2011, přestože na trhu byla už v 2007 a nijak mi to neublížilo. :) Navíc mojí peněženku už nebaví dávat za hry 1300,- takže budu jedině rád, až si za ty dva tři roky půjdu do obchodu pro Killzone, Infamous, The Order, DriveClub, The Crew, Mirror's Edge, The Division apod. - vše po, dejme tomu, pěti stovkách a hned budu mít na pár měsíců o zábavu postaráno.
-
No teď se nabízí otázka, v čem je teda lepší než ten výrobek konurence? Xbox mi přijde cílenej naprosto správně na západní lidstvo. Je intuitivní, otevřenej atd. samozřejmě, vždycky budou existovat fanatacici co mastěj různý fantasy pro děti a v kapse žmoulaj handheld s pokémonama... ale PS přešel v šílenství a nikdo neví, proč ho ti další zbožňujou a slepě prosazujou. Chci vyjmenovat všechny ty výhody....
-
ulehcim vam vyber, na ps4 nezapnete ani hudbu prez uzbcko
-
Až vyjde Demon Souls II koupím ps4. Jako čekat tři roky je nesmysl *3* To už bude zase zastaralý krám
-
A co třeba takovej The Division "od " Clancyho. Radši koupím hned a budu hrát jak to bude vycházet, než pak řešit, kde na hraní všeho brát čas.
-
Na launch taky nekupuju, ale čekat 2-3 roky se mi zdá zbytečně dlouho. Cena otázkou není, už při vydání je to za "pakatel".
Navíc, za 2-3 roky může být nastřádáno hodně her. Kdyby so to pak na mě vyvalilo najednou, tak bych byl přehlcen a měl ještě větší problémy s výběrem co hrát dřív.
S velkou pravděpodobností koupím PS4. Nejspíš na vánoce 2014. Když se z Destiny nevyklube něco tak brutálního, že mi to nedá. Pak koupím dřív. -
Oni tě zabanujou tak důkladně, že si games.cz ani nemůžeš prohlížet? To je docela hustýýý *1*
-
No ale jsou uz opet v zisku, takze to zas tak tragicke nebude.
-
Šmrdlač taky dobrej *1*
-
Já už byl párkrát odměněn nejvyšší možnou cenou, banem :) takže jsem měl na chvíli klid tady od toho bordelu :)
-
ohmatavac je moc dlouhy, proto zopakuju vlastni navrh, a to smrdlac *5*
-
Ale bude to makačka. Nejsem si jistej, jak se vyhledváče poperou s tím, aby odkaz figuroval na tuto stránku míru a přátelství a neposílal zájemce někam k uchylákům. I když...
-
Tak tímto panu Predátorovi poděkujme za obohacení českého jazyka a vrhněme se směle k propagaci steam ovladače pod názvem Ohmatávač.
-
vzhledem k současně stanovené ceně PS4 nečekám, že cena půjde další dva roky nějak moc dolů.
-
Někdo je podpořit musí, jinak by chudáci neměli ani rejži *13* To mám začít protěžovat výrobek konkurence, který mi přijde dvakrát horší?
-
On je k tomu navíc i topinovač na gamepad? Jó, tak Sony letos jede ve velkým.
Jinak, džentlmeni, zdá se, že alespoň podle vyhledávačů Google a Seznam držíme s českým výrazem "páčkovač", prvenství v přímém odkazu na páčkovací teorie na této stránce. Nemusím povídat o tom, že jak paradoxní nastala situace, že tvůrce výrazu, rebelující a zábavu očekávající kolega Predator, bude mít u redakce plus za menší reklamu. Tak se mu to nakonec podařilo, zapsal se. -
Ja furt nerozumim proč někdo tady v Evropě protěžuje výrobek šikmý a neinovativní, posledních 20 let nepokrokový společnosti jako je Sony. Vždyt zkrachovala na všech trzích, připomeňme si média celkově. Např. "kazetky" pokusy o cdéčka, televize, hi-fi věže... o celej tenhle segment přišli.
-
kupovat to sice nebudu, ale zrovna cena te konzole mi prijde hodne dobra