Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to vcera vecer nahodili a zatim je to zbugovany. Seznam koupenych veci je snad jeste horsi nez byl, neukazuje se co mam koupeno, nepozna to, ze mam psn+ a nektere veci nejdou ani koupit. Obavam se, ze Sony bude mit na psn poradny propad v trzbach.
  • Ještě že se vrátili k předchozímu vzhledu .... chvíli jsem to nové zastihl fungovat a to roletové rozklikávací menu po straně mi přišlo ještě nepřehlednější a neohrabanější než to staré. Ale předpokládám, že tam to nové brzy nacpou, až to vyladí ... třebas to po bližším prozkoumání bude lepší, ale na první pohled se to nezdálo.
  • je to moc preplacany.neprehledny.kdyz chci stahnout demo,tak to je sileny.starsi byl lepsi.a stve me ze i v tom starsim nebyli vsecky dema po hromade.covek musel najet na plnou hru a pak vedle ni se ukazalo demo.a v sekci dema tam to demo nebilo.v sekci hry at jsou hry.v sekci dema at jsou dema.kliknu stahnu nazdar.na serepeticky kaslu.hlavne at je vsude presne tam co ma bejt.a ne ze demo bude v plny hre.a ne v sekci demo.
  • at tam daj radsi nakou video pujcovnu a ten widzone.ten hudebni program.a konecne ten conter strike!!!!!a budu radsi!kcemu novej stor bez novych veci.a novy internetovy prohlizec.je to snim cimdal horsi seka se ps3 a furt na me pipa pri restartu.rikali ze je to tim ze je ps3 pres wifi,ale ono to dela i pres kabel.duvod?kradou mu pamet.vsude moc reklam obrazku.a ten prohlizec to nezvlada.cekam kdy moje ps3 pipne na posled.proste uz na ten prohlizec nevlezu jinak mam po ps3 *16*
  • Spíš by tam už mohli hodit Walking Dead
  • Sony se musela vratit ke staremu PS Storu v den uvedeni noveho kvuli technickym problemum.

http://www.eurogamer.net/articles/2012-10-17-new-ps-store-launch-issues-force-sony-to-revert-to-old-store

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit