Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zahada vyresena...ODPOVED PRO SONY a celou komunitu:
    Jak rekl kamarad (vek 30 let, IT Programator, hral hry kdysi na PC na koleji), protoze ty lidi se nudi, nemaj co delat. Jiny jsou uz hold zfotrovateli dedkove a usazeny. Dalsi cast drepi nekde na vesnici a tam se nudi *1* Potom jako starsi, budou leda vzpominat na to jak prosedeli doma u vobrazovky svuj zivot, misto aby nekde vyrazily ven.
    Normalni holka rekne, to jako hrajes hry? To se tak nudis? Maj takovy lidi za chudacky *3*
    • no asi som genius ale stiham hrat hry... chodit sa bavit von aj sportovat a vsetko stiham...
      a nejaka zenska co presedi pol zivota za facebookom by ma chcela odsudit ze si rad zahram hry no to uz kde sme...
    • Tilwaen
      Sakra, to jsme to dopadli - zfotrovatělí, usazení dědkové :-) A přesto Ty jsi z nás evidentně ten nejsmutnější, pokud se musíš pohybovat ve společnosti, kde holky s nálepkou "normální" tvrdí podobné věci.
    • C-BEAM
      dnes som "vyrazil ven" a stretol som minimálne troch ľudí(?) s týmto outfitom : http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/03/31/article-0-1CB8C24500000578-168_634x872.jpg ... von už tak skoro nepôjdem.
      • s videohrami maju sancu
        http://www.videogamesblogger.com/2012/12/15/just-dance-4-justin-bieber-surprises-fans.htm
      • Taky bych chtěl takhle vypadat, jako nechudák. Takový hadry a stajl, machrovat vyfetovanej v BWM od fotříka před lidma na zastávce, aby si pak ty "normální" holky rvaly kalhotky. To je sen každého chudáčka.
    • flash789
      holka co tohle rekne a posuzuje člověka timhle stylem není normalni..mozna když ji je tak 17..to ji omlouva
      • Tjn., ty tráví nudu focením duckface selfíček. :D
    • To je hloupost, ja se rozhodne nenudim, nehraju z nudy, ale pro zabavu a byva pro me naopak problem si na to vubec vyhradit cas. Normalni holky nejsou omezene fifleny. Manzelka nehraje a nikdy ani nehrala, ale za chudacka me nema.
      • Ty hrajes jen pravou rukou, ze tvoje zena nikdy nehrala?
    • TheGGG
      Zajímavý, co člověk s tvým názorem dělá na games.
    • Normální holka je mýtus.
  • Sony se ještě diví? Beztak dali víc peněz do marketingové kampaně, než do samotného vývoje zařízení. Manipulanti *11*
    • ale na tom je cely konzolovy biznis zalozeny: poskytnut dost argumentov deckam aby presvedcili rodicov o kupe este jedneho pocitaca
      • V téhle diskuzi se zase ukazálo jaký propastný rozdíl je mezi PC a konzolovou scénu. PC hráčí se zmůžou akorát na urážení, vulgarity, posměšky, překurocaní slov, psaním pod vícero nicky, psaním pod cizímy nicky. Opravdu je mi smutno kam až "dospěla" PC scéna...
        • marketing a presviedcanie rodicov je urazka? neber svoju mladost tak vazne *1*
          • to nebyla reakce na tebe, chtěl jsem to napsat nahoru a nějak se to tak posralo...
            • Konzole master race skiller owner neni schopnej ovladat webovou diskuzi? *7*
  • Par utrapenych bezmozku tu cilene rozjizdi flame, ale dvacet gum, co jim na to skoci s vidinou zviditelneni svych prihlouplych nazoru se vzdycky najde...
  • Jack1947
    Pro některé hlavně Čr jediná konzole, z nextgenu... zbytek si už domysleme sami. *4*
    • To az zas tak neni pravda,xbox one sazi na jinou archytekturu,tvz cloudovou,na to bude vsazet i ps4.Sony stim taky experimentuje,je v tom velky potencial do budoucna,kdyz ti sluzba playstation now strimuje cele hry z ps3 bez problemu,tak proc cloud by ti nemohl navisit rozliseni ,nebo perfektni casticove efekty.Akorad Internet musi byt dostatecne rychli,aby cloud se dokazal perfektne sinchronizovat primo z denim hry.Datovi prenos cloudu musi byt stejne rychli jako prenos samotne hry.
      • Nintendo diky cludu muze znacne navisit vykon wiiu,cloudovi prenos musi byt stejne rychli jako prenos samotne hry,aby imletovali efekty primo do hry.Muze to fungovat tak ze hra na xbox one pojede v normalu 900p a zbyvajci rozliseni dopocita cloud ten imlentuji jako druhou obrazovku,jako kdyz das dva displaye na sebe a vysledny obraz je fullhd.Nebo hra jede 30fps a cloud dopocita mezisniky a mas 60fps.
        • No Ty vole:) ROFL
          • Jack1947
            Hele on sice nepíše zas tak dobře ale dá se tomu i rozumět ne? já to např tak nějak pochopil, vypovědní hodnota atp... je celkem jasná ne.
      • Kolík je ti let? Hadam ze 8 nebo 9.
        • Kolik tobe?Neboj vim jak to myslis.Pisu z ps4.Trochu slozitejsi nez na stroji hlavne k praci a psani urcenem.
          • Preklepy chapu, ale ty otresne a do oci bijici hrubky na ps4 nesvedes.
          • A ona te ta PS4 nuti psat jak kdyby jsi byl na zakladce? ArchYtektura, sInchronizace nebo datovI je fakt ulet:)
            • Tilwaen
              Ty ses s tím "kdyby jsi" tedy také dvakrát nepředvedl, ale to, co předvádí kolega nahoře, je opravdu síla.
  • Myslíte že kdyby USA na Japonsko neshodili jadernou hlavici Xbox by vyhrál?
  • God-of-War
    Protože je to kvalitně udělaná konzole, ketrá má zásobu exkluzivních titulů. Až vyjde Uncharted, Bloodborne, Last Guardian, Gran Turismo, Driveclub a jiné, nebudou stíhat doplňovat zásoby konzolí. Troufnu si napsat, že se zopakuje úspěch jako měla kozole PS2.
    • BookerDeWitt
      Last Guardian... LOL!
  • jestli to nejak nesouvisi s t imhle

http://www.osud.cz/opravdu-lide-hloupnou-podle-vedcu-lidska-inteligence-od-viktorianske-ery-stale-klesa
    • Na tobe je to dobre videt. Ale spis nez hloupnuti bych to nazval lenosti premyslet.
    • niceguyfromrussia.ru
      ja by som skôr povedal že to viac súvisí s čítaním takýchto bludov...
  • V téhle diskuzi se zase ukazálo jaký propastný rozdíl je mezi PC a konzolovou scénu. PC hráčí se zmůžou akorát na urážení, vulgarity, posměšky, překurocaní slov, psaním pod vícero nicky, psaním pod cizímy nicky. Opravdu je mi smutno kam až "dospěla" PC scéna..
    • Bohuzel ten popisek sedi jak na PC hrace tak i na konzolistu...
    • Jestli,tohle pc scena dela,a konzolisti ne,tak konzolisti vyhrali.A nemusim jezdit ani do Brna. *3*
    • Ps.Proc ,kdyz pisi z ps4,tak jednomu pismenku trva snad 1min,nez se zobrazi!Dela to je na games.cz!Jo a schvalne mazou prizpevky ,kdyz se to tyka pc hetter!Hlavne ,ze nekdo si muze napsat plejstejsn pico!Treba nakej prazskej chromak.Tomu to projde.
    • PC scéna by byla dobrá, jen té pryže okolo, to je tragédie. Obtěžuje to nomální uživatele (jako třeba mě) a zbytečně to prská nad všema grafikama a počtem smínků na lejna a pořád dokola. Každýmu se selským rozumem musíbýt jasný, že konzole je dobrá věc. Já bych to nechal být, páč se bitva na poli za Brnem, kterou organizuje kolega dole, definitivně rozhodne.
      • C-BEAM
        tiež ma otravuje keď sa ako výhoda PC prezentuje grafika... PC má iné a zásadnejšie výhody.

Ale zase sme u toho, že čo je u jedného výhoda u iného byť nemusí. Niekto jednoducho nechce viac možností, stačí mú tá jedna, nalinajkovaná od A po Z, kde nemusí nad ničím uvažovať iba sadnúť k TV a stláčať buttony.Ja vlastne takým ľuďom aj niekedy závidím, sú schopní užiť si čokoľvek aj keď je to iba interaktívny film kde stači sem tam čosi stlačiť, mne to (žial) nestačí.
      • kazdymu se selskym rozumem musi bejt jasny, ze konzole ovladana jednou firmou je zlo, na ktery doplaci jak hraci tak vyvojari *6*
        • No, tohle je jasne max. nekomu se selskym rozumem :-). Skutecnost je trochu slozitejsi. Hraci maji na vyber a ti slusnejsi (platici) evidentne dobrovolne preferuji konzole. A jestli na neco doplaci vyvojari, tak na steam slevy, ktere obrovskym zpusobem devalvuji cenu her.
    • A že my, konzolisti žijeme v jedné velké iluzi pc master race a pořád jenom brečíme.
      • Zase si se zmohl jen na krádež nicku.. jsi ubohý jak ta tvoje pc-platforma... *10*
        • už zase krade nicky, kurňák jeden falešný, přestaň se za mě laskavě vydávat, je to trapné
          • ještě by jsi to mohl napsat pod Opatem, jinak jestli tě to baví, klidně se dál ponižuj, tvoje věc, krásně se ukazuje omezenost pc-čkářů v praxi...
            • ano, omezenost pc-čkářů v praxi, o tom jsem tu mluvil celou dobu, než jsi mě začal napodobovat, zlé, zlé, zlé PC, fujky!
            • můj otec je cikán a matka ovce
        • A ty na brekot.
          • Koukam ze ja tady jsem i kdyz tu nejsem.
  • lebo xbox one sux a next gen hype was strong (1080, 60 fps NEXT GEN hype hype buy new consoles)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit