Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muhaha, za par mesicu si koupim obycejny ps4 za pár babek *15* *15* *15*
    • Draken69CZ
      Tak jetá PS4 do toho bych nešel a nová zas o moc levnější nebude když Neo bude o poznání dražší tak si nebudou tolik konkurovat, se koukni kolik stojí novej X360 jako 5k za tak starou konzoli je dost, ale nemají důvod zlevňovat.
    • ucho
      a uvědomuješ si, kolik dnes stojí PS3? ;)
      • Moc old school...
  • No, tak to vypadá, že s koupí PS4 si počkám až na NEO. Komp mi stejně do té doby na hry vystačí, takže je zatím čas a pak teda přejdu z PC na tu PS4.

Původně jsem si chtěl NEO dát k Vánocům, ale když to na E3 nebudou mít, asi tyhle Vánoce nestihnou, co?
    • Draken69CZ
      Podle mě to právě na Vánoce budou chtít stihnout, mají na to ještě půlrok zdá se mi to reálné.
  • mě moje ps4 stačí stejně na ni hraju hlavně hry co sem nestihnul na old genu (borderlands 2, diablo 3, čekám na remaster batmanu a šušká se o skyrimu) pařím mgs 5 a ikdyž sem nikdy žadnej jinej dil nehrál tak tohle je prostě super hra a navíc vydrží na šileně dlouho takže mě moje ps4 ještě vydrží toho bych se nebál
    • Jestli nemáš tv 4k, tak tu novou stejně nepotřebuješ, je výkonější jen kvůli rozlišení.
  • Já se tedy těším. One Day beru...
    • Draken69CZ
      No nevím cena bude asi pěkně vysoko a dokud nepotvrdí NEO verzi Bloodborne budu čekat.
      • peníze řeší jenom PCčkáři. Děcka z kapesného těžko můžou vydělat na novou konzoli..
  • Klidně bych vážně začal diskutovat zda jste stejného názoru jako já. Nvidia vydá zanedlouho u nás SHIELD TV a z toho co už jsem zjistit, že tato "konzole" je schopna zadupat cokoliv k televizi nemyslíte ? Česká Nvidie se chlubí, že máme v Česku tu výhodu, že stremovací servery jsou v Německu a běhá to pěkně v 60FPS ve FULL HDD na detaily LVL PC co víc si přát ? Jedinou nevýhodu vidím zatím v počtu dostupných her. Myslím si, že čas konzolí jako takovej pomalu končí...
    • Mart9
      Pouč mě prosím. To není další hračka s Androidem?
      • Vysvětlím, ano běží to na OS Android ale to je asi tak všechno. Pokud budeš platit předplatný jako u Xbox Live nebo PS+, tak dostaneš přístup do NVIDIA NOW a rázem je z toho masakrózní stroj. -> Napojíš se na servery od Nvidie kde bude hra vypočítávána a stremována do tvé konzole. Jak jsem psal máme tu výhodu, že jsme vedle Německa kde jsou hlavní servery, takže latence se nekoná. Další věc, že to umí 4K videa přehrávat umí to DLNA titulky, atd atd atd atd....
        BTW: tady máš Michala Rybku kde to všechno vysvětluje: https://www.youtube.com/watch?v=mAsEqKPwwHY
        • Draken69CZ
          No na papíru to zní skvěle, ale realita je trochu krutá, potřebuješ nejen rychlej a stabilní net ale především minimální ping, pak tu je komprese obrazu, podle mě tohle v blízké budoucnosti fungovat nebude.
          • Bohužel jediná možnost, jak zastavit brekot lidí, že konzole nestíhají a že musí každý 3 roky updatovat, rád bych byl aby se toto rozjelo... Vážně uvažuju, že zruším Xbox Live a pořídím si toto. Chápu rovněž tvůj argument, že né každej má od UPC 300Mb/s net aby si to mohl dovolit ale i tak pokud to bude fungovat konzole prostě nemůžou mít šanci proti tomu to...
            • Zajímavé, odsuzuješ něco když ani nevíš jak to vlastně bude fungovat a srovnávat to s OUYOu , tek to se rovnou běž léčit k Nešporovi...
            • Dex - jsi tak naivní nebo to jen děláš? Tahle tvoje úplně zbytečná předražená Nvidia h(S)račka dopadne jako Ouya ale jo kup si to, nebo ty peníze rovnou spláchni do WC, to je to samý ale tvoje blbost...
            • Draken69CZ
              Kterou z těch dvou jmenovaných si hrál na gamepadu?
            • Draken69CZ
              Jako představa že na tom hraju novej Doom nebo Dark Souls, kde je potřeba rychlá reakce, 2-3 lagy a šlo by to do koše. Jako být ve městě na optice a server mít cca 200-300 km tak asi jo, ale jet přes wi-fi do Německa uf uf.
  • já věděl proč ho prodávám :D
  • Heya. Kolik myslíte, ze slevni obycejny PS4 pri uvedeni neo? Ze bych si po letech poridil zas konzoli *7*
    • Nalestil jsem křišťálovou kouli a zjistil, ze bude levnější o 14,50 Kč. Kup si dvě ps4 do zásoby.
  • Pokud nové hry budou fungovat na obou verzích PS4, tak nevidím žádný podstatný problém. Navíc parametry Neo budou dost slušné, očekávám, že to nebude ani moc drahé. Mi se to líbí.
  • Konecne budu konzoly take vykonne ako mali byt. Sucasna generacia robi hanbu so svojim vykonom.
    • co to je za kec? Konzole jsou, tedy byly vždycky konzole tím, že svou architekturou to byly konzole. Přezpříští generece se budou prodávat s vyměnitelným grafickým modulem...jo aha to už ale nebudou konzole že, ale jakési powerpc gaming device.
  • jinak proc se nekdo v dobe spotrebni elektroniky rozciluje nad drobnou evoluci, tomu vubec nerozumim

koncept uzavrenych konzol bez moznosti upgradu a zpetny kompatibility pohorel na vsech frontach, kde se o o nej nekdo pokousel, ted uz zalezi jen na vas, kdy a na cem budete hrat hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit