Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mother_of_god
    Ešte si pamätám tie rečičky vývojárov ako tvrdili že už nebudeme za nič platiť. Len za DLC...a pozrime sa 50 € za to, že si pozriete štatistiku, budete mať naviac kamufláž a že by gold gun ? Je to až nechutné, kúpite hru za 50 €, o pár mesiacov DLC za 15 € a znovu "DLC" za 50 € ? To fakt skúšajú koľko sú ochotní nerdi zaplatiť za to aby mohli hrať ?:X
    • No, nevím jestli jsi to postřehl, ale za těch 50€ za ten BF Premium už budeš mít "předobjednaný" všechny budoucí DLCčka, které do BF3 vyjdou a za nic už platit nebudeš, ty DLC jsou v ceně tohoto "DLC" A k tomu ještě ušetříš ;)
      • Ale s tymto "predobjednanim" mali prist hned s vydanim hry a nie osem mesiacov po starte. A schvalne som zvedavy, ze kolko este DLCok (okrem uz oznamenych) spravia, alebo radsej rovno oznamia BF4
  • Mato1987
    Uff no pokial je to pravda, tak do toho nepôjdem :) si radšej našetrím na Far Cry 3 a Starcraft 2 Heart of Swarm :)
  • batla sem koupil az nedavno a presto ze sem pirat az se stydim, tak sem to ten rok bez batla prezil aniz bych to stahoval kvuli singlu. a dobre sem udelal. uplne stejnej zoufalej pokus jako byl singl v bad company. stejne skriptovane pateticke morthunvske a narozdil od cod jeste navic se zasekovymi misty ktere vas zarucene pripravy o nervy a o posledni chut se u toho nudit. co se tyce dlc tak urcite mapy budou super a casem to poridim ale za 50 ecek urcite neeee. to jsou ceny pro nadrzena burzoazni nemecka selata. PS: takovej oftopik... po tusim roce od vydani red orchestry 2 vysla nova mapa a prej i nejaka prvni zmena gameplay mechaniky!!!! jesimaria proc uz to nezavrou a toho jednoho otroka co tam dela ty updaty nepropusti na svobodu?
    • Whoossain
      Nejsem nadrzene burzoazni nemecke sele, ale pravdepodobne to poridim. Vzhledem k tomu, ze stejne planuju koupit nadchazejici serii DLC, tak to pro mne znamena usporu + nejakej material navic. Libi se mi jak graficky zpracovani hry, tak samotnej gameplay MP. Pochopitelne si clovek ale musi najit slusnje server, kde bud platej nejaky pravidla a vsichni je dodrzuji nebo neplatej zadny pravidla a nikdo si na to nestezuje.
      P.S.: Pokud jsi v SP narazil na zasekovy mista, tak doporucuju jinej zanr, nez FPS. S SP jsem byl taky spokojenej, byl to vicemene standard s nadstandardni grafikou okorenenej nekolika hlaskama, kterym jsem se fakt zasmal. Stejne, jako v BC2 ("Jesus Christ, He is fuckin'dead!)....
  • miker17
    http://www.youtube.com/watch?v=1eZw0Bk_DLA&feature=endscreen&NR=1
  • Neříkala náhodou ea že se nic do bf 3 jak ho koupíte nebude dokupovat max ty dcl ale to jak prodávají ty věci pro každou postavu za prachy tak to je dost trapný plus tenhle prémium opravdu ať si to strčí do ......
  • ať hošani udělaj něco s tím, aby BF3 fungovalo, jak má. Pořád to spoustě lidem padá, zamrzá atd. a nikoho to nezajímá. *7*
    • Shaker
      copak tohle, tech lidi je mensina a vetsinou je to zapricineny jejich pocitadlama, ale ta hratelnost... ta hratelnost...
  • Si radšej zahrajte s frajerkou vyzliekacie pexeso :P
    • My nerdi ale holky nemáme ...
      • Shaker
        masakr, davam ti 3 bludistaky :D
      • Za tie prachy si kup nafukovaciu
        • deridon
          za ty prachy si radši koupit grafickou kartu
          • Whoossain
            Za 13 stovek? Jsi normální?!?!?
        • Ta ti ale nebude otáčet kartičky
  • Tak na cele mile datadisky jim hazim velkej bobek, k predobjednavce jsem dostal back to karkland a dnes se z tech 4 map hraje v conquestu jen gul of oman a kdyz si chci dat karkland nebo sharqi coz byli moje oblibene mapy tak mam smulu a tak to bude i s timhle komunita si oblibi jednu mapu a tu bude hrat do zblbnuti, dekuju nechci.
    • co ja viem ja hravam vsetky tie mapy z B2K bud 48 alebo 64 hracov...tak neviem kde je problem :)
      • to mozna jo ale v rushi a ten ja nemusim.
        • hraju Karkand porad conquest
  • trolo
    stoji to viac jak hra ktora je zabugovana do aleluja. radsej by mali fixnut hru ked chcu predavat "premiove" veci do hry ktora ani nefunguje! *16*
    • Shaker
      Jenze to maj u zadku, oni kaslou na to, aby se to hracum libilo, jim jde o prodejni cisla a ty se diky reklame vysplhali tak vysoko, ze patchovani puvodni hry uz je tak nejak mirne passe, pac to stoji prachy a zadny to nevydelava... Muzeme bejt radi aspon za ty doslova "shit" patche, co nam dali do ted, i kdyz mi to prijde spis tak, ze jen prehazujou cisilka v configu, aby se nereklo, ze nic nedelaj, protoze to, co vypousti ven je na facku.
  • dřív to bývalo zadarmo
    • Erien
      To je už doba. Tehdy k.rva dávala za párek a ještě ti zbylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit