Přejít na výpis diskuzí
Sony omylem zveřejnila cenu Premium služby pro Battlefield 3
30.5.2012 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Uff no pokial je to pravda, tak do toho nepôjdem :) si radšej našetrím na Far Cry 3 a Starcraft 2 Heart of Swarm :)
-
Tak víceméně to beru jako možnost pro lidi koupit si všechna DLC se slevou. 5x14,99=74,99. Akorát že BtK asi většina lidí už má takže je to 4x14,99=59,96,, tedy úspora €9,96. Otázka je jestli si všechny DLC budu chtít časem pořídit. To teď nevim. Rád bych aby opravily bugy a zlepšili gameplay. Ty zbejvající zoufalosti jako novej nůž, kterej se mihne na monitoru asi na jednu vteřinu si můžou strčit tak kam slunce nesvítí.
-
http://www.youtube.com/watch?v=1eZw0Bk_DLA&feature=endscreen&NR=1
-
Za vsechno muzou marketaci!
Reset KDR je ale docela vtipna funkce :D -
Za prachy co sežraly ti marketingový debilové vymýšlející tyto hovadiny a propočítavají o kolik budou v EA každé ráno bohatší jsme mohli mít premium/dlcčka cca o 1/4 levnější :-) To, že nás to potká snad bylo jasné všem.. :o(
-
Pro toho, kdo BF3 stále hraje a ty DLCčka měl stejně v plánu koupit je to velice výhodná nabídka. Ale proč kupovat balík DLCček do hry, která je v jednom kuse rozbitá a furt něco nefunguje, kde si nejsem jistý, jestli zítra zase něco nepose*ou? Už se zas řeší, že se některým hráčům nezapočítávají statistiky a to prosím jak dlouho po vydání?
http://www.battlefield-3.cz/problem-s-nezapisovanim-nahranych-bodu-se-resi/ -
-
v jednom kuse? za celou dobu co je BF3 venku je TOHLE první problém
-
-
První problém, jo? *15*
-
-
no tak povídejte, co tu ještě bylo? nehrál jsem akorát celej duben a tak pulku května
-
-
Patche, který neustále mění účinnost a statistiky zbraní až se jim to povedlo dostat do takové fáze, že pomalu nejde nikoho sundat. Což nás přivádí k dalšímu problému s tím asi spojenému - engine a jeho odezva. Nevím jestli to nazývám správně, ale kolikrát jste zemřeli dva metry schovaní za rohem? Můžu pokračovat, přes padání hry(to mě naštěstí netrápilo, ael vím, že spoustu lidí ano). Manipulace s vydrží a silou vozidel a letadel. atd. atd. atd. dalo by se toho najít ještě povícero. Navíc pokud se někdo počítá mezi hráče, kteří chtěli nebo si mysleli, že BF půjde zařadit do e-sportů, tak je asi trpce zklamán absencí důležitých prvků a podporou pro tyto hráče. Doba tvého spánku je asi delší. Ta hra měla být asi opravdu ještě nějakou dobu ve vývoji, ale marketingově bylo vydání pro EA asi úspěchem. A teď další rýžování penízků...Systém DLC je celkem fajn věc, jenže vývojáři(nebo možná spíš vydavatelé) si to vyložili, jako že můžou vydat napůl nedodělanou hru, vždyť můžou dodat ještě zpoplatněnej obsah a ty pitomci za to ještě zaplatěj=) HAWK domluvil jsem
-
-
-
Ty ses medved? Protoze to vypada, ze si posledniho pul roku zaspal...
-
-
-
Blazni *1* .
-
Tak na cele mile datadisky jim hazim velkej bobek, k predobjednavce jsem dostal back to karkland a dnes se z tech 4 map hraje v conquestu jen gul of oman a kdyz si chci dat karkland nebo sharqi coz byli moje oblibene mapy tak mam smulu a tak to bude i s timhle komunita si oblibi jednu mapu a tu bude hrat do zblbnuti, dekuju nechci.
-
-
co ja viem ja hravam vsetky tie mapy z B2K bud 48 alebo 64 hracov...tak neviem kde je problem :)
-
-
to mozna jo ale v rushi a ten ja nemusim.
-
-
hraju Karkand porad conquest
-
-
-
-
Ted uz jen cekat na zpravu, ze chteji udelat dalsi zatim neoznamene DLC a z "velmi rozumneho duvodu" nebude v cene premium sluzby.
-
Za tie prachy si radsej na Steame kupim 4-5-6 kvalitnysch hier v zlave. A aj keby SuperExtraTurbo premium ucet stal 1Eur tak ich EA nedam.