Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další video, paráda už se nemůžu dočkat až si s cobrou projedu driftem nový tratě :) Vypadá to nádherně už aby tu byl gameplay. http://www.youtube.com/watch?v=7naFe7RWARg
  • ringmancz
    SSD je pro PS3 overkill a vyplatí se akorát pro GT5
  • Vrook
    Vždyť žádný CoD nezmiňoval ani to s tim neporovnával. *15*
    Naopak to dává smysl.
  • Protože CoD je každej rok naprosto nová hra, co?
  • Grammar Nazi, run! *4*
  • No nechci prudit,ale není to náhodou na ps3,protože to žádná nová hra nebude?Přidají auta,změní menu,jinak to bude stejný jak 5 .
  • Loneck
    Souhlas. Radsi mene aut a vsechny premium. Nekonzistence modelu aut je jedna z chyb petky.
  • Ted na twitteru ředitel sony ukazal screen "ze hry na ps4" ktery pise ze nelze prehrat, protoze to neni Ps4 disk, tim nam asi chtej rict ze to ani nebude :)
  • mdkGT
    Jo to kupovani aut je udesne pomale, pri pohybu v menu je velka brzda pomaly disk v PS3, pokud mas originalni tak ma pouze 5200 rpm. Vymena za SSD se vyplati.
  • No to mě vždy hrozně sralo... Koukat jak to ve tmě nastartujou, pak se mě ptát jestli chci tu barvu nebo že ji už mam, když jedu auto opravit a vyměnit olej tak pokaždý koukat na ty posraný animace dokolečka....to se jim fakt nepovedlo no...
  • ringmancz
    realistickej model poškození asi nedostanu, ale mohli by hru udělat rychlejší, myslím pohyb v menu, před závodem a tak. když koupím auto tak se nechci dívat jak vyjede ze tmy apod.
  • Řekl bych, že 70s cestovní auta byli slabší. GT naopak propracovanější např. Porsche 911 RSR byla lahoda. Těžko říct, třeba ve své době byla přístupnější k řidiči ty touring a tím páden né tak zrádná na limitu. V realu jsem v nich neseděl tak nevím.. :) Nejvíce problematická a to hlavně na brzdách pro mě Porsche 906.
  • Řekl bych, že ne. Ale myslim si to jen proto, že zatím dělali vždy dvě GT hry na generaci a třeba v tom chtějí pokračovat... kdo ví.
  • Souhlasim, beztak to tam je 5x Golf a Najdi rozdíl minihra :D A když to takle je u 100 aut, množství aut letí nahoru...
  • GT Legends mělo úžasně zpracované ty starší a pomalejší stroje. Takové Mini je v GTL podle mě pocitově fantastické. Rychlejší a novější auta trpěla nějakými kompromisy řekl bych v modelu pneumatik.
    Je pravda, že když se nějaký rádoby odborný "herní žurnalista" rozplývá nad detaily a putičkářstvím GT nebo Forzy, přijde mi to přinejmenším divné. Já tam právě ty detaily postrádám.
  • 1. píšu s módama!
    2. tou hrou jsem chtěl srovnat srovnatelný
    3. nikde jsem nepsal, že nehraju pořádný simulátory (RBR na netu, GT legend,LFS, Rfactor, první GTR)
    4. tak klid
  • mdkGT
    Nevim, ja jsem od GT1 zvyklej na kameru pred autem.
  • mdkGT
    Jo trate, hlavne muj oblibeny Midfield a Motegi :)
  • Raději bych kdyby těch vozidel byla "jen" polovina (a pokud možno více Evropských) kdyby byly ale všechny v "premium vzhledu". Ti co hráli GT5 vědí o čem mluvím.
  • ringmancz
    1200 aut. hm, to přidají pár dalších Skylinů, Integer a Civiců, Imprez a mají to. spíš než auta by měli přidat tratě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit