Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sa pozrite ako pekne to vyzera a ide to na prehistorickom hw ps trojky. Teraz si predstavte ze rovnakou mierou bude naka hra optimalizovana na ps stvorku. Oci vam vypadnu.

Samozrejme za predpokladu ze vobec niekto nieco take spravi, coz pochybujem.
  • Na PS4 to nevychadza z toho dovodu, ze na GT6 zacali PD pracovat este pred dokoncenim GT5... Takze ak mali 6ku dokoncenu na XY% na stavajucu architekturu, tak by bola dost velka chyba zacinat zase od zaciatku... Hlavne ked v case vydania bude trhu vladnut PS3.

Podla mna sa dockame GT7 na PS4 a nebude tam tak dlhe cakanie ako v pripade 5ky na PS3.
  • jo bez urazky,kdy jste stahovali posledni update do gt5?????????????Jste blazni!Tak v sobotu v 17h!suffle race.Moje ID akta9.Ala marin123321.uvidime chromaci.GT5 bomba!pro neznali v menu online,coffee zluta bublinka,a chnd vas to prepoji na trat,kde jezdime.EA shift *1* fuj!!!!
  • Ted na twitteru ředitel sony ukazal screen "ze hry na ps4" ktery pise ze nelze prehrat, protoze to neni Ps4 disk, tim nam asi chtej rict ze to ani nebude :)
    • Pan_Klobouk
      Broucku, ten reditel je fake. Mozna taky sledujes knizete a prezidenta... ale i oni jsou fejci.
      • Aha, podlehl jsem masové panice *2* A ty dva hovádka opravdu nesleduju :)
  • No nechci prudit,ale není to náhodou na ps3,protože to žádná nová hra nebude?Přidají auta,změní menu,jinak to bude stejný jak 5 .
    • Protože CoD je každej rok naprosto nová hra, co?
      • Vrook
        Vždyť žádný CoD nezmiňoval ani to s tim neporovnával. *15*
        Naopak to dává smysl.
        • No vzteka se ze to je porad jedno a to stejny, ja argumentuju ze to neni jedina takova hra...rozumis?
          • Vrook
            Dyť se nevztekal. Nebo já to alespoň chápal jako reakci na to, že se níž v diskuzi řeší, proč to neni na PS4.
            EDIT: A argumentace "neni to jedina takova hra" je sama o sobě na pováženou. *15*
            • mdkGT
              Na PS4 to neni protoze jsem Kazunoriho prekecal, aby to udelal jeste na PS3, protoze nemam prachy na PS4.
  • to uz je ctvrta hra kterou jeste budu kupovat na ps3.metal gear nepocitam,ten snad bude na ps4.sony jede
  • uz se nemuzu dockat.. i kdyz jsem nikdy zadny dil GT uplne nedohral :)
    • A kdo jo? :D
      • ja mel gt4 na 99,.. % (uz nevik kolik presne) chybel mi pouze zavod na nurburgringu s slr jak musite predjet 5 ostatnich aut gullwing byl vzdy rychlejsi *16*
        Po letech bych si to zase zkusil ale neni na cem *15*
        • mdkGT
          si kup PS2 na aukru za litra a zkus.
          • nebo http://pcsx2.net/
            • :) Nebo obojí a stejně budeš hrát časem jen na PC , protože člověk je tvor pohodlný a laser v PS2 není věčný ....
  • Vrook
    Jako samozřejmě jsem za vlastníky PS3 rád, že nebude třeba ani po releasu PS4 hodit PS3 do koše, ale zase na druhou stranu, jako člověka, kterej plánuje pořízení PS4, mě zajímá, jestli tohle bude taky na PS4.
    Přišlo by mi logičtější, když za GT vlastně stojí Sony, kdyby z toho udělali PS4 launch titul.
    • Řekl bych, že ne. Ale myslim si to jen proto, že zatím dělali vždy dvě GT hry na generaci a třeba v tom chtějí pokračovat... kdo ví.
  • Do současné, beznadějně zastaralé (a hlavně -předražené) generace konzol se mi nechce investovat, o nové PS-4 uvažuji... Ale jak to vidím tak SONY dělá tu samou chybu co u trojky. Abych vysvětlil - když vyšla "3" tak takový God of War 2 místo aby vyšel na "3" tak vyšel na starou "2". Dtto samé Okami... Anebo GTA 5. U herních bohů - už se čtyřkou měl Xbox 360 problémy (jelo to snad 640X780 nebo v něčem podobném) a výjímkou nebylo hele most, propána, kde se tu vzala ta mostovka, bum... a to má "ixo" výkonější grafárnu nežli Plejstejšna. Pro mě je GT série něco kvůli čemu jsem si kdysi koupil PS-3 ještě za původní cenu 17 000. A pak ji prodal za 14 když na ni 3/4 roku nevyšlo NIC ! Nyní je to tu zase... Smutné...
    • mdkGT
      Kupovat si konzoli kdyz na ni jeste nejsou poradne hry je nejvetsi pitomost co muzes udelat, u PS2 se cekalo vice nez rok nez se obevila "must have" hra, ne nahodou to bylo Gran Turismo 3 :)
    • Gta 4 v rozliseni 640, Xko silnejsi grafarnu nez PS3 a objevujou se tam mosty zniceho nic? Zajimave, na PS3 mam GTA4 a nic podobneho jsem ani jednou nepotkal. Ty jsi nějakej šprýmař... BTW jak Okami tak God of War se normalně hraje na Ps3... To co jsi udělal udělá spousta lojzů, koupi si PS4 v den/měsíc vydání aby mohli všem ukázat že na to maj, zahrajou si 3-4 launch tituly a cekaj na dalsi, rozumnej clovek tak rok pocka... Ty jsi prostě trdlo *15*
    • ucho
      já koupil ps3 160gb za 4k a nepřišlo mi to předražený... to ps vita mi přijde předražená...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit