Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zatim zadna afera s ylod takze me tyhle drobne nuance v radu nekolika stupnu nezajimaji (je logicke ze skoro jednou tak velka sasi bude mit lepsi airflow). xone se nikdy nepodiva pres prah mych dveri uz jen za ty keci pri vedeni na trh. A jeste jeden vroubek ma u me xbox a to ze hraci prijmuli placeni za online a sony se toho take chytla (za coz maji i oni velke minus) Kazdopadne preji at se xone dari poradne slapat na paty ps4.
  • Jo no, dnešní PC mají problém emulovat PS2. On je dokonce prototyp X360 emulátoru jménem Xenia, ale je to nehratelné a strašně zabugované (bugy chápu, vývojáři nemají přístup ke zdrojáku konzole, ale pro plynulé hraní toho emulátoru si lidi budou ještě muset počkat, až budoz výkonnější počítače).
  • ps4 ma horši chlazeni a hodně se přehřiva to xbox one ma lepši chlazeni a prouděni vzduchu lepši ten nema problem se zahřivanim ja bych šel do xbox one a nebo PC
  • Emulace PS2 her uz funguje na PS3, ale jen u par titulu (cca 100). Lze je koupit digitalne. A ne, nejedna se o pcsx2.
  • Co to plácáš? Xbox,Xbox360, Xone, PS3 a PS4 na PC jedou tak akorát ve snu. Zadnej funkcni emulator na ne neexistuje a asi ani nikdy existovat nebude.
  • pecka
  • deathfish
    Poslední dobou Sony dělá s Playstation 4 dle mého opravdu dobré rozhodnutí a čím dál tím víc právě kvůli tohoto přemýšlím, že si jí opravdu pořídím (i když mám ještě co dohánět na PC).

Doma sice ještě mám PS1 a PS2, ale kdyby vše co bych si rád zahrál z těchto konzolí šlo hrát na PS4 a k tomu by to bylo o něco lépe vypadající a s lepším FPS, + ty různé remastery z PS3, tak to dává určitě víc než dostatečný důvod mít PS4 doma. *2*
  • Na PC jedou hry z DOS, Xbox, Xbox One, Xbox 360, PS1, PS2, PS3, PS4, pred chvili jsem hral Patapon z PSP...
  • skoda ze to zrejme nebude zrat stare ps2 placky takto je to asi fajn i elegantnejsi ale kupovat si znovu neco co jsem uz kupoval pro me postrada smysl. bylo by fajn kdyby rekli od ted je mozne diky emulaci do ps4 cpat stare ps1 a ps2 hry a pokud je nevlastnite za cca 5€ jsou k dispozici na ps now nebo jak se to jmenuje (nemam ps4)
  • Říkej si co chceš, ale já stavím u stánku s Xboxem. Ať už ti je Xbox jakkoliv, uznej že oproti PS4 má teď navrch. Mě by nenapadlo, že bude u něj hned tak brzo zpětná kompatibilita z předchozí generace.
  • Draken69CZ
    Tak to právě vůbec není pravda.
  • Uncharted, Phantom Pain, BF4, Hardline1 Battlefront neběží na 720p. To běží pouze na Xbox One, Xbox One se spíš měl jmenovat Xbox 720. *1*
  • Tak emulovat PS3 hry je zbytečné, jelikož hodně uživatelů vlastní PS3 společně s PS4 a nebo když nevlastní PS3, tak určitě ty hry z PS3 hráli.
  • Tak musej vydávat alespoň nějaké hry, když ty nové sotva rozjede jenom na 900p. *1*
  • No vidíte. A na Xbox ONE se už jedou hry z Xbox 360.
  • michaliuz18
    a mozu byt tie hry na ps2 aj napaléné ? alebo funguju len originalky? :D
  • Tak za co by se taky chtěli být do prsou...mají 3 hry zatím...
  • A low detaily. A 720p.
  • kennyB
    Nejvíc se mi líbil Wrath of Heaven.
  • Jsi spatne informovan, na ps4 uz jsou hry, ktere bezi na 60 fps.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit