Sony prozradila, jak se prodávají PC verze God of War, Horizon Zero Dawn a Days Gone
-
No co, můj subjektivní pocit z těch her. Prostě mě nebaví. Já vám na ně nešahám.
-
^ Trololol
-
U TloU vřele doporučuju hrát oba díly, ten děj je tam zcela zásadní.
-
Nejspíš to tak bude, a Ghost of Tsushima je luxusní. Dám si určitě další repete pokud to vyjde na PC.
-
Tipuju že další budou Last of Us a Ghost of Tsushima, o obojím už se šuškalo a oboje bych si moc rád dal.
-
Aha! :-D
-
No a pak, že se na PC JEN pirátí, že? Mít miliardičku navíc nebo ne... to se asi vyplatí, kor dnes, kdy se otáčí každý cent. Osobně jsem koupil veškeré exkluzivity a koupím všechny budoucí. Takže šup s Returnal (předně) a pak mi dejte Bloodborne a Ghost of Tshushima. The Last of Us (jedničku) remaster jsem si vyzkoušel asi do 1/4 hry u souseda a zase tak moc mě to nechytlo... dvojku bych si asi užil více.
-
Zatím jsem nehrál jedinou konzolovku, co by mě bavila. Po dvou hodinách zklamání ze stereotypní hratelnosti.
-
Všechny tři hry TOP, jen tak dál Sony. Těším se na Uncharted a mohlo by přijít i Last of Us.
A úplně nejlepší, kdyby porty nevycházely s takovým zpožděním, ale to se nestane :/