Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    No bezva. Už je na čase obměnit hardware. Přece jen potřebujem nový remaster remasterů a final ultra hd edition xx let starých her *4*
  • To mas nejake znacne pomotane, na zvyseni rozliseni z HD na UHD pri stejnem fps a detailech skutecne staci pouze priblizne dvojnasobny vykon. Staci se podivat na libovolny benchmark.
  • Psychotic
    Hm, koukám, že cenzorovo kladivo zase udeřilo.
  • no chtěl sem si pořídit PS4 příští měsíc. a dopadne to tak že na to prdím
  • Tesit se muzes,ale tady jde o 4k filmy ne hry.
    2x vyssi vykon grafiky znamena Full hd 60fps ne 4k ,to by musel byt uplne jiny vykon, 980Ti ve SLI zvladaji 4k a to stoji jako cca 4konzole dohromady *1* .
  • Pokud zachovají x86 procesor a GCN grafiku, kompatibilita s hrami pro PS4 bude 100% a nebudou muset ani hrábnou...pokud tomu ovšem SONY nebude chtít nějak pomoc.
  • ok, teď koukám, že ve verzi iMacu za 50k můžeš mít dokonce i procesor i7, wow, ale i tak, za 50k postavim z PC větší dělo
  • Super! Těším se na The Last of Us Re-Remaster ve 4k. *3* *1*
  • je mě dráží, když lidé píšou úplné nesmysly, proto sem na něj taky reagoval *7*
  • to jsi asi špatně pochopil, jestli teda vůbec, já nemám problém s ničím, Luks tu pořád nad něčim brečí, já hraju spokojeně na TV i na monitoru a mohu si to zapojit, jak mi zrovna vyhovuje, konzoli k PC monitoru nebo PC k televizi, žádný problém, pohodička *5*
  • Boha, tak mu vyhovuje víc hraní na konzoli. Nechápu, že s tím máš problém, sám si můžeš hrát na čem chceš taky.
  • proč bys hrál na gamepadu mulťák proti PCčkářům, víš že existují i wireless klávesnice a myši? proč bys tahal kabely, když můžeš postavit notebook hned k televizi, nebo to zapnout vzduchem přes screen mirroring, no, je vidět že jsi odborník na slovo vzatý, prosím, pověz nám víc *4*
  • Luks: hm, ani ne hele, iMac na grafiku je šunt, zvlášť na 3D, 8GB RAM v základu je k smíchu, můžeš mít upgrade na 16, ale chtěl bys spíš 32 nebo 64 na pracovní stanici, procesor i5 je další joke, když chceš renderovat, chceš aspoň i7 a využiješ klidně desku s vícero procesory, další věc, co ti mac neumožní
  • u nas jsem nasel jen imac co ma v sobe mobilni verze R390tek, takze na nic, navic 5k monitor s rozlisenim na ktere bys potreboval tak mozna 2x 980ti...tomu rikas vyhodna koupe ? ja tomu rikam vyhazovani penez
  • Viď, o co jednodušší moct si sám na svém stroji vyměnit hardware, než kupovat každý rok komplet novou verzi, já být chudák, co si teď koupil PS4 a zjistil že budu muset hned kupovat další, připadal bych si skoro podvedený
  • Luks: Nevim, co to plácáš, ale už dávno neplatí, že mac je top mašinka na fotky, 3d atd. Nějak si zamrzl v době powerPC architektury imaca. To už dávno neplatí. Mac je nyní už jen předražené PC...
  • Jasně. Až na to, že imacy tu už dávno jsou a byly. Na imacách sem dělal grafiku na škole před 10+ lety, než se všechno nahradilo PC, protože zjistili, jak je imac předražený sh*t. Rozšiřovat se bude akorát velký kulový.
  • iMac se samozřejmě v Česku bude rozšiřovat pomaleji, ale už se rozšiřuje, třeba Mendelova univerzita má kompletně v počitáčové učebně jenom iMacy.
  • Mě by jenom zajímalo, kde udělali soudruzi z NDR chybu ...
  • Grafikcé obory? Fotografové? 3D modelátoři? Těm všem se hodí mašina s TOp výkonem, 5k monitorem a stabilním a bezpečným systémem a za bezkonkurenční cenu...

Ano je blbost mít takovej počítač na učetnictví ale na to je blbost mít i deskop za víc jak 8 tisíc...

A jak jsem psal už v uvodu, na hraní to není dokud AAA hry nebudou dělané ve velkem na OSX. Ikdyž co sem koukal na testy tak Windows na tom HW vytahnout taky super výsledky. Ale koupit si mac a ject na tom windows muže jen id*ot co se chce předvádět že má na "jablko"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit