Přejít na výpis diskuzí
Sony prý oznámí PlayStation 4,5 ještě před vydáním PlayStation VR
30.3.2016 | Adam Homola
113 příspěvků
-
ale copak, ze by jim na tu sony VR nestacila PS4 s tou pomocnou krabickou
-
Ano tahat přes celej pokoj kabeláž je dost pohodlné řešení, a co multak na gamepadu proti PCkařum? A co ovládání systímu gamepadem když budu chtí na gauči přepnout hru...
Hraní na telce s gamepadem je prostě jiné a nedá se nahradit a stejně tak PC s myší a klavesnicí. Někdo hraje raději tak a někdo onak, dost lidí ma i oboje protže hraje rado boojí styl... -
V kterem zamestani pouzivaji Imac? To je predrazeny nesmysl, ktery pouzivaji jenom troubove, kteri chteji byt za kazdou cenu odlisni a plati za to nesmyslne penize, nebo z nejakeho hloupeho duvodu nesnasi Win.
K cemu ti bude 5k imac? Co si natom budes poustet? Hudbu? Nebo nejspis emulovat Win :-)
Pokud odmitas windows, v kancelari jses nepouzitelnej, delas manualne, nebo jsi nezamestnanej. -
na telce si samozdrejme zahrajes naprosto bez problemu i u PC. vse zalezi na delce kabelu :) ne toho co ti pada z huby kdyz mluvis, ale HDMI + USB.
rict o windows, ze je to problem, muze akorat naprostej diletant. -
Viděl jsi parametry 5k imacu? ULN All in one s R9 390kou/395 a 5k monitorem za tu cenu je dost slušná zaležitost, vlastne tak slušná že cenově to momentálně trunfnout nelze vlastní sestavou.
-
zapamatuj si Dele, že tebe není potřeba stírat, ty se stíráš sám a to v podstatě čímkoliv, co napíšeš, se setřeš. Pillars možná neobsahuje custcény, ale taky neobsahuje elementární A.I, animace či fyziku. Hra je technologicky na úrovni PSX her. Smutné, že?
-
Minuska mam v pici, debilove. To uz umite jen klikat plus minus a ne sestavit jedinou vetu? omg
-
ne mily jardo, na pc si vymenis to, co potrebujes, nemusis kupovat cely novy auto jen proto, ze prestala svitit zarovka
-
treba proto, ze je to kram k nicemu, kterej nerozjede zadnou hru? podivej se, jaky davaji graficky cipy do vsech macu a kolik si za ne uctujou... integrovana core i5 grafika v hodnote 2500kc za 7000, no nekup to *1* *1* *1*
-
Duvod?
-
tak tim ,,imacem,, jsi to zabil :)
-
Oh... chlapec se přepl do full reta*d módu. Kvalitní rage. Typická reakce sony ovečky, které neunáší pravdu. *15*
-
Zajímave sme docela zvedavej jak to bude nakonec. Jakož to majitele PS4 kterej jí má od uvedení by mě to zas tak nenastvalo, 3 roky jsou stale na hraně s cenovou výhodností oproti PC.
Pro mě je problem u PC spíš nepohodlnost, nestálej výkon (nektere hry jedou lepe na AMD, nektere zas na NVIDII, nektere jedou na PC hrozně na obojím) Multak si na gamepadu+TV nezahraju atd atd...
A nejvetší problém je asi Windows, ten prostě odmítám používat. Ještě že se zlepšuje podpora her na OSX, až budou AAA vychazet i na Mac tak si koupim 5K imac a bude klídek.
Myslím že ta nová PS4 bude spíš naka "slim" se 4k přehravačem než 4k hraním. Aby konzole rozjela 4k to by muselo AMD chytstat nakej revoluční čip o kterem ví jen sony. Ani ted top PC 4K poradne nerozjedou. Pochybuju že se zo za pul roku změní tak razantně aby mohla bejt se 4k mala konzole za 10k -
Hmm. Nevšiml sem si, že by v PoE byly nějaké high-poly cutsény a QTE. Nevšiml sem si, že by v PoE obětovali gameplay pro co nejlepší vizuál, což byly pointa mého postu. Velmi slabý troll, lakatoshíku. Líbí se, jak vždycky musíš reagovat a snažit se mě nějak setřít i za cenu toto, že reaguješ úplně mimo. Napsat irelevantní blábol a na to neobratně našroubovat ad hominem, to je bohužel asi tak jediné, co primitiv tvého typu dokáže. Realitou je, že na to prostě nemáš, tak už zalez do díry a neopruzuj, už mě fakt nudíš, červíku.
-
tak to je jako trh s jakoukoliv PC grafikou, cpu, pameti, hdd, sdd, deskou, atd., ne ?
-
pokud budu ve filmu chtít zoomovat co mají lidi ve 110.patře k večeři tak se domnívám, že ten film bude dost napendrek :D
-
bohužel to dává logiku :) Samozřejmě rozdíl v pokroku to bezesporu je. Nicméně jde o použitelnost a tam už to trochu hapruje. Před rokem (nebo už dvěma?) se staly hitem 4k televize, když jsem se lidí co je kupovali ptal co na tom budou pouštět.. DVB-T nebo obyč satelit :) Ani blueray filmy si na tom nepouštějí (natož ve 4K a je fakt, že dneska už je jejich cena daleko rozumější). Taková televize je beze smyslu i pro dnešní generaci konzolí. Když posadíš obyčejného člověka před dejme tomu 42" tak bude mít problém FullHD rozpoznat od 4K. Možná bude 100k ale lidské oko už to od dejme tomu od 8k nerozená (záleží na vzdálenosti od obrazovky a její velikosti). Ale hlavně že budeme mít telku 100k ne? :D
-
Microsoft už prej chystá Xbox 1,6 (Xbox One Point Six), co bude mnohem vylepšenější než Playstation 4,5. Sony to předvídá a stejnej tým, co staví čtyři-pětku už pro příští sezónu připravuje čtyři-devítku (4,9), která dotáhne čtyřkovou řadu na samou hranici možností.
-
Mas to trochu pomotane. Toto ve skutecnosti rozsiri pocet konzolistu, protoze by na trhu byla dalsi verze. Rada lidi si ji poridi a tu stavajici vetsinou proda/daruje nekomu dal. Vic konzoli v obehu znamena vic konzolovych hracu.
Pak jsi krapet mimo s cenami her. Startovaci cena je mozna trochu vyssi, ale slevy tam funguji uz prakticky stejne jako na PC, takze neni problem casem sehnat hru za 300-500, coz nikoho zruinovat nemuze. Hrani je pak velmi levne.
No a co se tyce kvality a frameratu, to je asi zbytecne komentovat. Ja si na PS4 u aktualnich her nestezuji. A Uncharted 4 si nepochybne uziju na aktualni PS4. Stejne jako jsem si tam uzil Last of Us. Po graficke strance bych tomu nevytykal vubec nic. Lepsi grafiku uz nepotrebuju, tahle mi prijde na hrani plne dostatecna. Ale chapu, ze si nekdo potrebuje premerovat s ostatnimi, jak rychle mu ktera hra chodi a co z ni vyzdime. Tohle jde mimo me.
Jinak je nesmysl, ze ocekavas u teto udajne dalsi verze nejaky vyssi narust vykonu. -
Mmmmm no ty jsi mi ale edukovaný chlapeček.