Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrozny. si budu chtit zahrat po ppar pivech a hra me nenecha ridit.
    • Kref tito snad odebírat nebude a na ovladač nesmíš dejchat ale vyfukovat do strany a když, tak musíš tvrdit, že si opravdu nic nepil, jenom si měl pár likérových bombónů. :)
    • adahn
      *1* +1
    • conflig
      *1*
  • je to dobra myslenka, ale k dokonalosti to ma jeste daleko: mel by se zohlednit i pach nohou a mira ztoporeni penisu ... *4*
    • nechces si jit radsi lehnout?
  • Trol.diskuzni
    Možná by to mohlo sloužit jako vhodné diagnostické zařízení pro některé nervní hráče, aby se zavčasu vyhli infarktu... Případně by to rovnou mohlo být napojeno na Integrovaný záchraný systém České republiky. *3*
  • Věc která se nikdy nepoužije, protože kvůli dnešnímu trendu zjednodušování už zjednodušeného nám za chvilku bude stačit jedno tlačítko. A až se tak stane budeme mít všichni doma bednu a nebudeme muset chodit do heren a nonstopu :D :D
    • Asharak
      Že ty budeš fanoušek Applu? *1*
    • calwin
      je tu stále ten istý systém ovládania už 3 generácie konzol ale zaujímavé že sa vraj strašne zjednodušuje :D ... nechápem vaše zadubené názory... nepostrehol som zmenu od PS2 že by sa nejako zlahčovalo ovládanie... len možností je čoraz viac a musia sa vtesnať do funkcií tlačidiel...
  • Asharak
    Pot? jako sorry, ale nemyslím že si toho z first-person pohledu někdo všimne :D a z oddáleného bude čumět během boje jak se "krásně" potí že :D
    Někdo začne brečet a ostatní boti se mu budou smát *15*

Ale co udělat to obráceně? Uběhnete ve hře 500 metrů a ovladač nebude reagovat, pokud ho nenecháte chvíli odpočinout *10* jo to by bylo něco revolučního :) Ovladač se začne potit a nebudete ho schopni udržet... cool
  • Odulin
    Hooodně by mě překvapilo, kdyby se tohle chytlo a nějak víc rozšířilo.
  • Spades
    Aha... ja jsem totiz strasne nervozni kdyz v MW likviduju hromady tupych blbcu, co mi skacou pred zamerovaci kriz a kryjou se za vybuchujicima sudama :D:D:D:D
    • Tak to ja u dark souls teda ruzne emoce prozivam. Proc hrajes hry, ktere te neberou?
      • Pokousi se byt pouze vtipny, evidentne mu to vubec nejde.
  • B.L.B.O.S.T.
    • Ringwraith
      Že jo! Zůstal bych u klávesnice a myši. Jakákoliv vychytávka umocňující zážitek je k ničemu. Suché klapání kláves a myši je dostačující.

EDIT: W!nt3re skáču tady trochu k závěru, že jsi PC hráč, co preferuje klávesnici a myš. Pokud je to jinak, tak mi to napiš a já svůj sarkastický komentář náležitě upravím.

Jo a prde, kámo jak bych ti to řekl. No, tvůj komentář mi přijde na prd.
      • Klávesnica + myš = najdokonalejší ovládač na najbližších 100 rokov minimálne... Teda okrem simulátorov a priteplených konzolových arkád :-)
  • Geniální tah Sony ,zapomeňte nějaké velké využití ve hrách. Nicméně mít doma "doktora" bude důvod pro koupi u mnoha lidí.
  • Irisis
    Mě to přijde jako velice dobrá zpráva, protože technologie na snímání EEG a EMG tu jsou už hodně dlouho a žádný pořádný ovladač nebo užitek (mimo zdravotnictví) z toho nevzešel. Docela věřim, že to posune možnosti stejně jako kinect přiblížil počítačové vidění.
    • Připojení dostatečně citlivých elektrod, aby tato měření byla dostatečně citlivá, zabere skoro hodinu... Takže ne, kromě opravdu hrubých metod s nevalnými výsledky nelze čekat nic sofistikovaného, rozhodně ne přímo ovládání hry "myšlením".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit