Přejít na výpis diskuzí
Sony si patentovala biometrické ovladače a handheld
2.11.2011 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Geniální tah Sony ,zapomeňte nějaké velké využití ve hrách. Nicméně mít doma "doktora" bude důvod pro koupi u mnoha lidí.
-
To je stejná kravina, jako se nedávno psalo o tom, že Kinect bude měřit věk a zdravotní stav uživatele a podle toho mu umožní hrát.
Na tohle se buďto budou dělat speciální hry, které ale budou stát za prd, nebo se na to budou předělávat osvědčené hry, které na to nebyly dělané.
Prostě potenciál takovýhlech věcí nikdy nebude dost využitý. -
Pot? jako sorry, ale nemyslím že si toho z first-person pohledu někdo všimne :D a z oddáleného bude čumět během boje jak se "krásně" potí že :D
Někdo začne brečet a ostatní boti se mu budou smát *15*
Ale co udělat to obráceně? Uběhnete ve hře 500 metrů a ovladač nebude reagovat, pokud ho nenecháte chvíli odpočinout *10* jo to by bylo něco revolučního :) Ovladač se začne potit a nebudete ho schopni udržet... cool -
Tohle asi neprotlačeji někam dál. Ale zase ... představa, že hraju BOX a podle toho jak moc mačkam ovladač, tak takovou silou se branim a naopak utok, asi by se o tom polemozovat dalo... ale asi se to nerozšíří.
-
-
No vidis, dual shock ma analogova tlacitka a tlak rozlisuje uz ted.
-
-
Co teď, on už to umí rozlišovat 10 let :D
-
-
-
IMHO rovnaká kravina ako toto: http://www.czechcomputer.cz/art_doc-35062D56D6F5185BC1257299007100B1.html
Takéto blbosti budú vždy napokraji záujmu, čo sa týka seriózneho hrania. -
A takovej ovladac bude stat asi 300 euro ne?
-
B.L.B.O.S.T.
-
-
Že jo! Zůstal bych u klávesnice a myši. Jakákoliv vychytávka umocňující zážitek je k ničemu. Suché klapání kláves a myši je dostačující.
EDIT: W!nt3re skáču tady trochu k závěru, že jsi PC hráč, co preferuje klávesnici a myš. Pokud je to jinak, tak mi to napiš a já svůj sarkastický komentář náležitě upravím.
Jo a prde, kámo jak bych ti to řekl. No, tvůj komentář mi přijde na prd. -
-
Klávesnica + myš = najdokonalejší ovládač na najbližších 100 rokov minimálne... Teda okrem simulátorov a priteplených konzolových arkád :-)
-
-
-
co je jako na tom jiného od současných ovladačů "Konzolí"
-
-
velký prd tak ako sixaxis senzor otrasov ktorý je v hrách dodnes viužívaný minimálne... ale všetci si dávajú fajfku ako revolučne svoje ovládače posunuli... viď ufoidný ovládač Xka kde sa poriadne ani joypad nedá ovládať kôli dizajnu ktorý tlačí sval pod palcom...
neni to samozrejme až také hrozné ale toto zveličovanie "pokroku" je občas zábavné -
-
Zřejmě špatný úchop... u některých her jsem trávil třeba šest hodin v kuse a ovladač seděl jak ulitý.
-
-
-
Hooodně by mě překvapilo, kdyby se tohle chytlo a nějak víc rozšířilo.
-
Věc která se nikdy nepoužije, protože kvůli dnešnímu trendu zjednodušování už zjednodušeného nám za chvilku bude stačit jedno tlačítko. A až se tak stane budeme mít všichni doma bednu a nebudeme muset chodit do heren a nonstopu :D :D
-
-
Že ty budeš fanoušek Applu? *1*
-
je tu stále ten istý systém ovládania už 3 generácie konzol ale zaujímavé že sa vraj strašne zjednodušuje :D ... nechápem vaše zadubené názory... nepostrehol som zmenu od PS2 že by sa nejako zlahčovalo ovládanie... len možností je čoraz viac a musia sa vtesnať do funkcií tlačidiel...
-