Přejít na výpis diskuzí
Sony spouští early access onlineovky H1Z1 - DayZ a Rust mají konečně pořádnou konkurenci
16.1.2015 | Adam Homola
51 příspěvků
-
Běž si najít kamarády.
-
http://i.imgur.com/9CE4FpH.jpg
Také o něčem vypovídající. -
Ja bych konkurenci pro DayZ urcite uvital uz jenom proto aby Bohemka zacala poradne resit zasadni veci ktere prudi, ne jenom nejakym solichanim, at ta hra konecne zacne pripominat profesionalni produkt. A necpat tam jenom porad nove vybaveni.
Bohuzel v pripade H1Z1 se zatim urcite o zadnou konkurenci nejedna a dost pochybuji ze do takoveho stavu vubec nekdy dospeje. *7* -
Ten P2W system sa da skor nazvat Pay2"share" pretoze kupit si to mozete ale liedalo je hlucne a hned vsetci vedia ze to niekde pada a staci sa uz len obzerat a najst bud padak alebo blikajuce svetlo... A kto tu spominal prazdn server tak asi hral na private, lebo taky EU server ma Que aj cez 100 ludi (cca 40 minut cakania).
Kazdy kto si kupil hru ma 3 krabice zadarmo, neakych 10 krabic z kozmetic outfitom a myslim ze neaky kluce ktore ani neviem na co su.
Hype okolo H1Z1 je velky lebo vacsina ludi co hrala DayZ uz ma toho dost. Bohemia totalne serie na cheaterov (hackerov, glitcherov atd). Dali tam sice neaky anti-cheat system no ten fungoval mozno tak tyzden. H1Z1 ma preto sancu ale to bude zalezat ako casto a co bude do hry pridavat.
Celkovy moj nazor je taky ze survival hry v open world su pekne ale nemozu ich dat hracom v Early access. Cakat na plnu hru rok a viac je v tomto pripade chore lebo hraci si vyskaju vsetko a preskumaju kazdy roh. Tieto hry budu nakoniec zit len z modov lebo original bude uz sakramenska nuda. -
A teď tu o karkulce prosím, pane Erudovaný Troll, co si plete názor se skutečností. *15*
"...a tak sú moje názory objektívnejšie a fundovanejšie..."
"PCčkári to otestujú a potom to príde ako hotová hra na konzolky..."
Aneb jak si nas*at do úst. *15* -
Ptal jsem se lidí co tu hru prezentovali (na live streamu), proč bych to měl hrát, když mám DayZ, že mi to maj prodat. řekli mi, že oni mají narozdíl od DayZ "dedicated team". to je tak abstraktní kec, že hůř už to prezentovat nemohli. "my nemáme nic svýho, ale máme oddaný tým!" to je fakt důvod to hrát.
-
Tak si pogratuluj jak užitečný pro diskuze si, je pravda kdyby tu nebylo tebe bylo by tu stovky jiných.
Ne není to závist, jen otázka k zamyšlení. Ani hejt k slovákům, tedy pokud bych je měl brát podle tebe tak nic moc. *7*
Máš dostatečné herné pc, přesto se rád navážíš do pc diskuzí. Plácnu občas nějakou blbost ok, ty to děláš cíleně. Chceš aby se tu vedli velké spory, škoda těch lidí co jsem příjdou, tedy návštěvnost se bude stavět na blábolech. Typu PC je lepší a pcckáři jsou jenom velcí faggots, konztole peasants a peanuts. To jsme to tedy dopracovali... někoho to baví. Většinu už ne. "Trollit" se dá přeci i jinak, s tím že máš nějaký psychický problém a ventiluješ si to tady na plno nic neuděláme mi ani tobě to neprospěje. Takhle to vypadá jako = Som hnisavec chcem být debilom a chcem být uminusován za své názory protože som borec vy kkti vy to naozaj zjistíte. Blabchol. *12* Som najhorší ale čo, každý je inaký. To by chtělo porovnat diskuze z minulých let - no ono by asi nebylo moc co protože starší diskuze myslím 5-7let zpátky snad ani nejsou vyjma bleskovek ty jsou věčné. -
tak uz nabizeji vraceni penez nespokojenym *6*
-
ďakujem za môj kompletný rozbor na základe príspevkov na hernom portáli a Roscharov test osobnosti, ale nie je to tak. Jediný rozdiel je, že som dlhoročný hráč, mám nahratých 100vky hier, vlastním dlhé roky ako dostatočné herné PC i konzolu i handheld a tak sú moje názory objektívnejšie a fundovanejšie ako väčšiny PCčkárov tuto fixovaných a obmedzených jednou platformou.
-
xXx: odpovídal jsem jen na komentář, žádné nové stupidní vlákno jsem nezaložil. A samozřejmě že jsem si na pc burany v minulosti stěžoval, protože tyhle plky o nadřazenosti pcčkářů se tu vedou už celkem dlouhou dobu. Sakra, je tak velkej problém si tu místo hloupejch keců přečíst něco o hrách???
del0: Jestli něco píšou v článku o pc hře nemám tušení, tam já nelezu. A že se pc vyvíjí??? Víš, kolik věcí se vyvíjí??? Ale to se píše ke článkům, které jsou k tomu určené... -
Ty tu taky brecis misto aby ses vyjadroval ke clanku tak nevim co se divis =) ,a v minulosti si to sam delal mnohokrat jenom aby sis pak o clanek dal stezoval na ty PC burany. Sahni do svedomi ^^
-
Zajímavé. Ty si naposledy zabrousil na článek a já se za poslední měsíce musel probírat stupidními troll posty od GGGaye a Hnisavce, kteří smrdí v každé diskuzi o PC hře. Rozdíl je v tom, že oni jen trolujou, zatímco např. to, že PC se vyvíjí, je fakt.
-
Tak mě se zdá, že sem na diskuse píše víc PC hráčů než Konzolových hráčů... Pokud to tak, je, tak poměrově i těch co jim konzole leží z nějakého důvodu v žaludku je víc.
Osobně většinou u článků ke konzolovým exkluzivitám nepíšu, nebo obecně u článků o konzolích, protože se o ně až tak nezajímám. -
dej tomu cas, opravili login a pak se vrhnou na upravu lootu, nasledne zaseknuty zombie - celkove hru vybalancuji, ze ve vysledku nikomu airdrop za penize vadit nemusi
-
Není mi zcela jasné, jak s modelem pay to win chtějí vůbec konkurovat? Četl jsem recenzi od více jak 20 lidí, kteří byli nespokojeni se spoustou věcí.
-
To je sice možný, ale když jsem naposledy zabrousil na článek o nové trati v Driveclubu abych se tam třeba dozvěděl něco o hratelnosti té hry, tak jsem se tam dozvěděl, že pc se neustále vyvíjí. Proč to sakra píše u konzolové hry??? Poslední dobou se mi zdá, že se lezou většinou retar.i, co chtěj jenom prudit. Už sem ani nechodím tak často, jako dříve kvůli těm kecům a uplakánkům, kterým se nelíbí, že ta, nebo ta platforma má exkluzivitu. Počkej jak to tu bude vypadat, až vyjde třeba Bloodborne, či The Order: 1886...
-
Imho je to blbost ať už to píše kdokoliv... Ať už vypatlanej PC hráč, nebo vypatlanej konzolovej hráč. Ale zase to krásně ukazuje, že obě skupiny mají mezi sebou úplně stejně vymaštěný trolly.
-
Nejlepší na tom ale je, že tohle většinou píšou pcčkáři o hrách na konzole. Nelíbí se to, co??? *1*
-
Dostal jsem to ke "hraní". Kamarád píše článek o srovnání her jako 7 days to die, DayZ, Stay of Decay atd. A na mě vyšla H1. Osobně bych si ji v současné chvíli rozhodně nekoupil. Neustále padá, servry přetížené a když už se do hry dostanu, tak za 5 minut mě to vyhodí. FPS lítaj od 15 do 60, ale drží se "stabilně" kolem 25, což mi přijde dost špatné. A hrají to snad jenom hráči, co zabijí i nevinné koťátko na potkání:) V současné chvíli prakticky nehratelná hra. A když potkáš "krabičáky", tak tím tuplem.
Smutné je ovšem to, že než aby byla konkurencí pro DayZ a překonala jej, tak snad 2/3 hry okopírovali tvůrci přimo z DayZ a to včetně chyb. A herní mapa? No počkám tak měsíc a pak ti napíšu.
Samozřejmě že to nenapíšu jako tady, ale budou se dopodrobna rozebírat mechaniky, grafika, komunita, systém vývoje, cena atd., zohlednění EA nebo ne atd. -
Nejlepší je že to ani nebude (třeba) pak hrát, njn hnisavec ale tak už jsme si zvykli. PC je zlo měli by ho zakázat pak už by nikdo nic nepsal a byl by klid. *3*