Přejít na výpis diskuzí
Sony spouští early access onlineovky H1Z1 - DayZ a Rust mají konečně pořádnou konkurenci
16.1.2015 | Adam Homola
51 příspěvků
-
Myslenie Hnisavca...
"Oh článok o nejakej PC hre ! Napíšem nejakú debilinu o pirátení všetkých PCčkárov... uff hra je čisto online a už sa jej kopu predalo... tak potom - takýto odpad môže byť vydaný iba na PC.. sakra, ono to bude aj na PS4... tak teda niečo o tom ako nám tí chudáci hru otestujú napr. - PCčkári to otestujú a potom to príde ako hotová hra na konzolky... to bude cool, ja som tak chytrí a krásny že ma je tu škoda..." -
V tom případě nechápu, že sis ještě nezvykl. Nikdo tě nenutí to hrát a když to nechceš podporovat, tak to nekupuj/nehraj. Není nic jednoduššího.
-
Ano byl. Wildstar, SW ToR, Guild Wars 1 i 2. K tomu Diablo, DayZ jak první spuštění módu v Arma II, tak v následně jako standalone edici atd.
Mimochodem Diablu 3 se vyčítalo připojení. To bylo první den katastroifální. H1 ho trumfla. S tím rozdílem, že do Diabla se snažilo dostat 10 krát více lidí.
Už jenom to, že zaplatíš za "free" hru 20 euro a nemáš ke všem skinům atd. přístup také vypovídá o tom, jak se na tom chce Sony nažrat a spoléhá na to. Místo toho, aby to dala zdarma+mikrotranksace nebo cena bez mikrotransakcí, tak dá cenu+mikrotransakce. Zvěrstvo hodné akorát Ubisoftu. -
Early access, day one!! Byl jsi někdy u nějakýho MMO v day one ?! Jestli ne, tak nás prosím přestaň utvrzovat ve svý nadutosti.
Kdybych ti měl vyprávět jak vypadal DayZ v day one, tak by ti evidentně vypadaly všechny vlasy. -
je to hra pro slušné lidi co chodí do práce a za hraní si mužou dovolit zaplatit nejake drobné a taky si mužou dovolit airdrop se zbranemi
-
vždyt tam rika že v airdropu nejsou žadne zbrane, umíš anglicky?
-
tak dayz ma min. 1 rok naskok .. a vubec neni vsem dnu konec a tahle hra se taky muze vyvyinout celkem dobre ... a at to ted vypada jak vypada .. nemyslim si ze by si Sony chtelo mit na triku nezdar tehle hry
-
V podstatě 'last man standing', jako v Hunger Games.
-
http://www.csfd.cz/film/75154-battle-royale/
;) -
https://www.youtube.com/watch?v=s-s-vaxi-6g
Kdyby někdo nevěděl, co ten airdrop je. Je to vidět skoro na kilometr daleko. Jinak hra, co se týče grafiky je tak o dva Titaniky za DayZ. A co se týče bugů, tak jestli jich má DayZ 1 na km čtvereční, tak H1 50...... -
tvle uz to koupili nejmin 100 000 lidi v early acces, na steamu to atackuje top5 nejhranejsich her...ty lidi maji v hlave asi fakt naj3bano
-
PCčkári to otestujú a potom to príde ako hotová hra na konzolky *15*
-
Dopadne to jako WarZ. Prázdné servry a nudná nedodělaná hra.
-
DayZ killer? Tak budou muset ještě pěkně hrábnout, když je zatím i indie Bohemka s DayZ trumfne.
-
vraj to mala byt survival hra :D :D no jo strasny survival, nakup si zbrane a veci ak chces prezit :D a viete co je na tom vsetkom najlepsie? to ze si za 5 ecok kupite airdrop este neznamena ze to dostanete, staci ze vas niekto uvidi a ako si ho budete vyzdvihovat vas zastreli a ste bez 5 ecok, aj bez vybavenia :D :D dnes som to videl na jednom streame :D :D
-
Mě naštěstí vrátili za WarZ penízky:)
-
Prosimte co to meles, todle je super pecka a Dayz killer.
Just kidding, je to nejspise P2W sragora na kterou se ale klidne podivam, az bude zcela zadarmo.
Platit jim za early access do F2P hry mi prijde zvlastni. -
co je Battle Royale prosim te ?
-
Stejny sh*t byl WarZ. Za hru jsi musel zaplatit a pak sis v ingame shopu mohl kupovat za prachy cokoliv od lekarnicek az po samozrejme zbrane a naboje. Totalni scam, skoro je mi lito, ze jsem za to dal 2,5 EUR abych se na to sam pdival.
-
20€ za hru a ak chcete aj čím strieľať kedže hľadanie munície alebo hocičoho na prežitie je naschvál ako hľadanie železa v okolí romskej osady musíte si kúpiť airdrop kde akákoľvek zábava a strach o prežitie sa stráca a už je to bud nekonečné hladanie zásob ale ak si zaplatíš beháš si zo samopalom s kopou zásob a iba strieľaš chudákov z nižšiej kasty, ktorý si kúpili iba základnú verziu... čiže pay2win v štýle mobilného odpadu no teraz avšak na PC a za príjemných 20€... každý kto tento scam ktorý pôvodne nemal byť p2w citujem "We will NOT be selling Guns, Ammo, Food, Water" podporí si zaslúži lobotomiu (ak ju už nemá)