Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    No pokud koupis hru pres Steam, tak ti servery pojedou vzdy (tedy dokud bude Steam), pokud koupis hru pres GOG nainstalujes Hamachi a hrajes pres "LAN", pripadne pres direct conect
  • Co to s tím má společného ?
  • Aneb další důvod, proč hrát na pc
  • vzhledem k cene hry a poctu prodanych kopii zcela zanedbatelne
  • faitheater
    Kariera v GT6 je rovnaka ako v 5ke. Dokonca by som povedal, ze este o nieco viac zjednodusena (alebo som sa ja tak zlepsil od cias GT5? :)). Ale ziadnu velku vyzvu necakaj.
    Licencie su jednoduchsie, zavody tiez, dokonca zmizli aj vytrvalostne zavody...
  • no to moze byt omyl. Zalezi ako MP propagovali a ako to predavali. Nehovoriac ze minmalne urcita cast toho MP musi byt aj v klientskej strane hry.Samozrejme to ale cele asi stoji a pada na licencnom ujednani kde to asi pravdepodobne maju osetrene :-(
  • Ja ? ja tu hru ani nemam ani nehram, je mi to fuk. Len skor GT5 mi pride ze neni az tak stara hra a moze to hrat stale dost hracov, hlavne v USA kde to s takymito zalobami len tak svisti.
  • Hanzales
    Ono to v podstatě není zase až tak strašné :) GT5 jsem pořídil 3 roky nazpět s PS3kou, často jsme i relativně nedávno s kámošem chvílemi pojezdili v MP, ale dneska už to spíše leží v krabičce. Každopádně si myslím, že hodně lidí to hraje průběžně dodnes a hlavně třeba s kámošem po netu. Pak věřím, že taková zpráva asi hodně nakrne. Z osobního pohledu se mi zdá GT6 zatím velmi nezajímavá. Respektive jízní model má soudě dle proježděného GT Academy a dema citelně vylepšený, grafika taky poskočila, spousta věcí jako rychlejší načítání závodu taky potěší, ale za tu cenu jako takový upgrade GT5 mi to přijde neadekvátní, obvzláště pro majitele GT5. Pro lidi, co si koupili PS3 nedávno ovšem bude GT6 jistě jasná volba. Nicméně pointa je v tom, že v tom květnu, kdy to sestřelí už bude člověk pomalu uvažovat o PS4. Uvidíme, jak šikovně bude vyvážený Drive Club co se týče arkádovitosti jízdního modelu vs zábavnost, případně už to GT6 bude tou dobou stát 3 stovky :) PS: doufal jsem, že u té 6ky zapracují na kariéře, je tam nějaká změna? Jestli mně na GT5 něco štvalo, tak že po odkroucení dlouhého začátku mi pak přišly všechny závody až po předposlední obtížnost většinou o ničem, člověk prostě předjel, ujel a dojel jako první a aby to byla výzva, musel si schválně auto zase třeba podtunit. Co se týče kariéry, tam mě třeba více oslovila Forza4. Nějak mně to více táhlo dopředu a závody byly tak nějak intenzivnější a hlavně to upgradování bylo s tou kariérou tak nějak lépe vybalancované.
  • ucho
    tak to jsi asi zavítal pod špatný článek...
  • Ono to asi ošetřeno bude, jenom to není tak moc viditelné... Nemůžou na krabičku od hry napsat "Online multiplayer untill spring 2014"
  • PS3 sux
  • ucho
    tak si někdy zkuste LAN párty s PS3, to je taky psina...
  • Yamauchimu jsou tyhle výtky ukradené. On si inkrementálně tvoří svůj obraz dokonalé hry, a každých pár let vydá "betu", která mu to na chvíli zafinancuje.
  • Pche, tenhle víkend byla u nás taková Lan-Párty (PC), že by se ti z toho spadla brada. Nic nenahradí tu atmosféru, s partou zkouřených a mírně přiožralých třicátníků, hrajicích pospolu nějakou dávnou pecku.
  • Instalací hry souhlasíš s "podmínkami služby", které obvykle mimo jiné obsahují klauzule o nulové garanci podpory a služeb. Proč zpochybňuješ něco, s čím jsi souhlasil?
  • prvně at pořádně dokončí GT6 a až potom ukončují GT5.Kde je slibovaná podpora 3D,a to ani nemluvím o srovnávaní aut ve třídách,to GT6 se má co učit od GT5.
  • Jenze traffic prece neni jediny naklad na provoz serveru a ja bych rekl, ze je dokonce zanedbatelny. Ale co dohled nad temi servery, ktere napriklad neustale celi utokum?
  • Kdy uz lidi konecne pochopi, ze offline rezim je jen docasny? :-)
  • Nahodou, ma oblibena War in the North LAN podporuje, ale rad bych vedel, zda to realne vyuzilo alespon jedno promile hracu.

Ja GT5 online nehraju, ale Sony dela chybu, ze tak moc tlaci na pilu s jeho vypinanim a mozna i Resistance 3 mohla jeste podrzet. Akorat si tim kazi image. Na druhou stranu, netusim, jake to s sebou nese naklady. Nizke asi nebudou, pokud je provozuje odpovedne.
  • to proč ? většina 3rd party titulů jsou nezávislé na steamu jakožto službě a jdou spustit v Offline módu. A soubory hry si můžeš zálohovat takže v tom problém taky není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit